• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

Odp: Secura No-lifes

Hehe ?adny huncik ile zgarn??e? w nim? ;]
Hehe 50 lvl niedlugo bedzie ss z 100 pewnie :D

Wysz?o oko?o 4k w kasie + 2 wand of plague... czyli wyszed?em na zero.

Screena z 100 lvl'em niestety nie ujrzycie :< Obiecywa?em, ?e dobije 100lvl na faccu, ale c??... rok szkolny si? zbli?a, wi?c sprzedaje posta?. Mam nadzieje, ?e kolejny owner mojej postaci( jeszcze ) b?dzie j? prowadzi? r?wnie dobrze jak ja.
Tutaj podaje link do tematu z postaci?:
#Paro
gl & hf ?ycze Tobie i Twojemu koledze z kt?rym sharujesz posta? ;)

#Vakalas
A kysz ! Da? si? z?apa? na sharowaniu <pora?ka>.

@up

No to sieka ,?e ju? rok szkolny : / Trzeba b?dzie si? uczy? , szkoda ?e sprzedajesz chara : / ja te? ju? ko?cz? (na razie z tibi?) do jakiego? czasu : d

@topic

A ja mam fajnie? ; s (No pl for trade plx?)

I na 7 dni przerwa : ]

Ehh juz szkola chyba sellne hara jak leet

@Edit za co Warn ? jest ss czego wy chcecie ?

Ostatnia edycja:

Nie lubie nonpvp ale te ssy sa naprawde niezle!

Podoba mi sie, 9/10

Tylko ze to nonpvp jest :< Nie luuubie nonpvp ale sa tez zalety takich serwerow.

Przemek szkoda ?e ju? nie grasz ;(( B?d? p?aka? xD... A z tob? co Gudio grasz jeszcze?

Ja jaki? rok temu mia?em tutaj ek co? chyba +40lvl ale znudzi?a mnie gra na tym serwie a co z postaci? si? sta?o to ju? nie pami?tam xD

Fajne FoTy szkoda ze juz nie pykasz:P
Secura to troszk? nudny serv no ale fajnie si? gra:D
Tez mialem tam cos ponad 40Ek ale zrezygnowalem i sellnalem qmplowi za 20 dyszki:)
Foty 9/10
Pozdro All

#up
o.O 200zl za 40 ek? 20*10=200 chyba ?e mia?e? na my?li Dwie Dyszki.

#przemek
o.O Komu odda?e?? Gudio gra jeszcze? A Napszter? xD

" Dwie dyszki " to znaczy, ?e za 20 z?oty :], to bardzo tanio... Powodzenia tym, kt?rzy jeszcze graj? na tym ?wiecie z Tnetu.

Przemek szkoda , ?e ju? nie grasz... gratuluj? ci osi?gni?cia 50 lvla :)

Mam nadziej? , ?e w nast?pne wakacje te? zrobisz posta? wbijesz 50 i w roku szkolnym b?dziesz ma?o gra? i po roku szkolnym mo?e 100 wbijesz...

Pozdrawiam,
Fast User

P.S Przemek ;) komu odda?e? posta??

#przemek
o.O Komu odda?e?? Gudio gra jeszcze? A Napszter? xD

Nie odda?em, tylko sprzeda?em za 145z? x) Gudio? Nie wiem, ale raczej samemu mu by gra? si? nie chcia?o. Nap? Wr?ci? na Pacere.

#Ice Tea
Nie pieprz, ?e za 20z? sprzeda?e? >.> Skoro sprzeda?e? EK to za 1/3 pacca Ci si? nie zwr?ci?o. Lier!

Wybaczcie lekkiego offtopa, ale gdybym edytowa? post to nikt by go nie przeczyta? ;)

Ja chyba od miesi?ca nie gram xD No chyba ?e mi si? nudzi, to po?wi?cam ten kawa?ek wolnego czasu na druid leeta.

Gz ceny Przemek!

Nowy Zakup!

Zadowolenie ? (BRAK) :(

@down

Heh... aola i tak kupie... tylko troche kasy musze uzbiera?. Softy mi si? przydadz?. A to ze 'raz' kupilem na start cc na allegro to nie oznacza ?e robie to ciogle ^^.

Ostatnia edycja:

Po co ci softy? OMG, ja bym zostawi? to co mia?e?, w dodatku aol? W softach bez aolu b?dziesz biega?? Czy jeszcze tam troche z allegro zosta?o xd?

ja tak samo jak Gudio wola?bym zosta? z tym eq co by?o

na tym lvl softy ci nie s? potrzebne no ale skoro kasa z allegro ....

@up
Pisa? przecie? ,?e na start tylko omg -.-

@topic

Paro Gzay Bucik?w nowych , ja tam dalej banned mam :/ A szkoda skille by podros?y , teraz nie b?d? cz?sto wchodzi? , bo rok szkolny jutro ; d

Ej ten serv jest pvp czy npvp ??

@topic
Paro cisniesz ja na twoim miejscu te? bym kupi? softy.. owiele szybsze expo co wia?e si? z kas? wie? po kilku expach ci sie zwruci aol :P A tak og?lnie ile cc kupile? na start??

@Up

To serwer Non-Pvp, i za czas?w kiedy tam gra?em by?o du?o Nooba, i chyba dalej jest xD

Moim zdaniem uwarzam , ?e softy nie potrzebne lepiej bylo od?o?y? kase na jakie? runki czy inne bardziej potrzebne rzeczy.

Pozdrawiam,
Fast User

Do góry