• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Seabis - reaktywacja.

Status
Zamknięty.
Odp: Seabis - reaktywacja.

I screen - zbyt pusto, proponowa?bym doda? jakie? ro?linki, wg mnie najlepiej te du?e li?cie z d?ungli (jungle umbrella plant), ale i bez tego jest ?adnie : P
II screen - jednym s?owem, ?wietnie : >

Czekam na kolejne prace : )

last_pyre15.png

last_pyre16.png

last_pyre12.png

Takie sobie, nie podoba mi sie.
Poprzednie ssy lepsze

R?wnie? uwa?am, ?e wcze?niejsze mapy by?y lepsze. Ostatnie screny, s? praktycznie bez detali. Czekam na dalsze prace, mam nadziej?, ?e zasugerujesz si? troch? naszymi wskaz?wkami.

mnie sie znudzi?o to ci?g?e ogl?danie remake "Pyre" prace fajnie wygl?daj? ale mo?e by?
pokaza? kilka nowych i lepszych prac? <;
Og?lnie wszystkie s? zajebiste ale chc? co? nowego jakie? nowe miasto w g?rach czy co?. ;d

A je?eli robisz ju? w tym pyre to spr?buj nie przerabia? respy aktualne tylko po prostu spr?bowa? zrobi? co? nowego samemu:) Mi si? wszystkie prace podobaj? seabisku:D wstawiaj wi?cej screen?w z wykonanej pracy:P

pewnie :)

Zr?b resp,hero behemoth?w lub mo?e minos?w :P

Wcze?niejsze mapy by?y lepsza, lecz te te? s? w miare.

Przepraszam za zw?ok? w wykonywaniu "zadania", znalaz?em prac? a co za tym idzie po prostu nie mia?em czasu :)

jungletown.png

powinienem to kontynuowa??

My?l? ?e tak, prace s? ?adne a ta u g?ry fajnie rozmieszczone Ro?liny itd. ;)

10 / 10 ;d

Regards,
Kaisus

Normalna mapa, poprawnie wykonana bez zb?dnych element?w, ale na cudo brakuje jej lepszego pomys?u.

Co tu du?o m?wi?, praca jest na prawd? ?wietna. Podoba mi si? rozmieszczenie wszystkich element?w, detale takie jakie powinny si? tu znale?? itd. itd. Tak trzyma? : D

Bardzo ?adne prace. Po prostu nie ma czego ocenia?. Wida?, jaki reprezentujesz poziom. Sam wiesz co masz robi?, gdy? oceniam Cie na zaawansowanego. Ocena 10/10, oraz czekam na dalsze prace. Mo?e m?g?by? zaprezentowa? jaki? kawa?ek miasta, ciekawe jak u Ciebie z architektur? ;).

Jeste? tak zafascynowany w?asn? osob?, ?e te mapy pomimo tego, ?e s? ca?kiem dobre to odrzucaj?.

@down
Ale ja nie powiedzia?em, ?e Twoje mapy s? z?e, tylko, ?e odpycha mnie od nich Twoje zachowanie wobec niekt?rych.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry