Odp: Seabis - reaktywacja.
wypowiadasz sie na temat swoich prac i jeste? przekonany ?e zrobi?by? co? lepiej (pomijajac fakt ze map na poziomie pewnych galerii z poziomu zaawansowanego nie wrzucasz bo uwazasz to za g?wno)> jestes narcyzem. Logic, logic everywhere.
Nie nazwalbym swojego zachowania narcystycznym ja po prostu znam swoje miejsce, wiem ze jest wielu lepszych odemnie ale tez wiem ze jestem lepszy od wielu. Tak nawiasem to widac ze kto tu kogos nie zna i lubi wystawiac opinie po paru krytycznych postach w innych tematach. Pozatym tak to juz tu bywa, wystawiasz o kims ostra opinie nie zgodna z ogolem,Jeste? tak zafascynowany w?asn? osob?, ?e te mapy pomimo tego, ?e s? ca?kiem dobre to odrzucaj?.
wypowiadasz sie na temat swoich prac i jeste? przekonany ?e zrobi?by? co? lepiej (pomijajac fakt ze map na poziomie pewnych galerii z poziomu zaawansowanego nie wrzucasz bo uwazasz to za g?wno)> jestes narcyzem. Logic, logic everywhere.
@down
Ale ja nie powiedzia?em, ?e Twoje mapy s? z?e, tylko, ?e odpycha mnie od nich Twoje zachowanie wobec niekt?rych.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
- polecam, seabis.
Ostatnia edycja: