• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Seabis - reaktywacja.

Status
Zamknięty.
Odp: Seabis - reaktywacja.

Jeste? tak zafascynowany w?asn? osob?, ?e te mapy pomimo tego, ?e s? ca?kiem dobre to odrzucaj?.
Nie nazwalbym swojego zachowania narcystycznym ja po prostu znam swoje miejsce, wiem ze jest wielu lepszych odemnie ale tez wiem ze jestem lepszy od wielu. Tak nawiasem to widac ze kto tu kogos nie zna i lubi wystawiac opinie po paru krytycznych postach w innych tematach. Pozatym tak to juz tu bywa, wystawiasz o kims ostra opinie nie zgodna z ogolem,
wypowiadasz sie na temat swoich prac i jeste? przekonany ?e zrobi?by? co? lepiej (pomijajac fakt ze map na poziomie pewnych galerii z poziomu zaawansowanego nie wrzucasz bo uwazasz to za g?wno)> jestes narcyzem. Logic, logic everywhere.

@down
Ale ja nie powiedzia?em, ?e Twoje mapy s? z?e, tylko, ?e odpycha mnie od nich Twoje zachowanie wobec niekt?rych.

- polecam, seabis.

Ostatnia edycja:

Tworzysz mapy, kt?re s? technicznie bardzo dobre. Tw?j warsztat jest na do?? wysokim poziomie. Jeste? w stanie kreowa? standardowe miejsca, kt?re zasypuj? fora mapperskie (nie wyr??niaj? si? niczym szczeg?lnym), a jednak robisz to ca?kowicie poprawnie. Jeste? troch? jak malarz hiperrealista, kt?ry chce malowa? jak Dali. Posiadasz umiej?tno?ci, kt?re pozwalaj? stworzy? niemal wszystko, ale odnosz? wra?enie, ?e brak Ci wyobra?ni. Nie rozumiem, dlaczego robisz przer?bki innych map, a Twoje w?asne s? tak proste, tak przewidywalne... Je?li dalej kroczy? drog? Dalego, to potrzeba Ci takiej dzieci?cej (nie, nie dziecinnej) naiwno?ci w budowaniu przestrzeni. I gdy po??czysz wypracowan? technik? z niezwyk?ymi pomys?ami, kt?rych Ci brakuje, masz spore predyspozycje, by tworzy? mapy naprawd? nietuzinkowe. Jednak je?li masz zamiar poprzesta? jedynie na bardzo dobrej znajomo?ci programu, w kt?rym pracujesz, to zginiesz w t?umie.
Z przyjemno?ci? ujrza?bym wi?ksze kawa?ki Twoich prac, poniewa? ogl?danie map o wymiarach 10x15 kratek (je?li dobrze policzy?em) mija si? z celem, a poniek?d jeste? tw?rc? "zaawansowanym".

?ycz? owocnych godzin sp?dzonych przy komputerze.

seabis napisał:
http://natablicy.pl/nauka-czytania-z...22ddf342010000 - polecam, seabis.
seabis napisał:
Tak nawiasem to widac ze kto tu kogos nie zna i lubi wystawiac opinie po paru krytycznych postach w innych tematach. Pozatym tak to juz tu bywa, wystawiasz o kims ostra opinie nie zgodna z ogolem,
wypowiadasz sie na temat swoich prac i jeste? przekonany ?e zrobi?by? co? lepiej
Najpierw przet?umacz ten drugi cytat na polski, a p??niej oskar?aj kogo? o nieumiej?tno?? czytania ze zrozumieniem ;).

- ponownie polecam, seabis.

Siema. Jak my?licie droga spo?eczno?ci TNP powinienem "wr?ci?"? Mam tutaj na my?li nie powr?t sam w sobie tylko doko?czenie pewnego pomys?u kt?rego nie uda?o mi si? zrealizowa? tj. przer?bki popularnych dodatkowych wysp z OTS?w i nast?pnie ponownego, darmowego udost?pniania ich na r??nych forach w sieci?
Przypomn? wam niekt?re swoje zrzuty z tego co ju? zrobi?em do tej pory:

Odpowiedzi na to pytanie piszcie w temacie, mile widziane by?yby r?wnie? propozycje takich wysp :)
Pozdrawiam, Seabis.

Ostatnia edycja:

seabis wr?? [*]

Siad?by remake znanych tibijskich miast, typu Ab'dendriel czy Carlin, wraz z podstawowymi expowiskami :)

Powr?t!
Nie no cze?? ja proponuje np przerobienie Thais - na rl mapkach ka?de wygl?da tak samo ..

No, noo masz talent i wizje :)
Prace na wysokim poziomie ..
Jak dla mnie 10/10 .

SEABIS ?YJE!
Podobaj? mi si? te dragi, o frost giantach nie wspominaj?c ;>
mo?e te? wr?c? do map...

Ahoj!
Ciesz? si? ?e wracasz kolego ;)
Co do map s? bardzo ?adne co wszyscy zawsze m?wi? ale czy to Ci pomo?e?
Pozw?l na nutk? hejtu z mojej strony.
last_pyre7.png
Tu chyba wida? jaki podstawowy b??d zrobi?e? z borderem ale to ka?demu mo?e si? zdarzy? ;)
Co do Map s? naprawd? ?adne ale przewiduj?ce ten styl na ka?dej twojej pracy,ehh jest ?adny no ale powtarza si?.
Twoje prace s? naprawd? bardzo ?adne ;) Czy ty masz wady? je?li tak to nawet ich nie wida? ; D
____
Tekst kt?ry napisa?em opiera si? na przys?owiu "mas?o ma?lane" ; D
Cze??.

Mo?e jak?? baz? szczur?w w podziemi ? ;d
A tak wgl to zajebiste mapki :) 10/10

Przekl?ty cmentarz Pyre.

EDIT: Wolicie screeny zprezentowane tak jak wy?ej czy doda? jeszcze efekt "przed i po" ?​

Ostatnia edycja:

Tzn. mnie to oboj?tne ale dla wi?kszej efektywno?ci bym robi? przed/po.
Mi si? tam podoba fajnie si? to prezentuje.

Screeny, kt?re prezentujesz teraz s? ?wietne zosta? przy tym. Praca jak zawsze trzyma poziom, good job.

Revana.pl
"Wyspa vip?w."

Mnie si? podoba, ale tak by?o od zawsze. Twoje prac? s? bardzo estetyczne. Jest na czym oko zawiesi?.

Czekam na co? nowego. ;)

Nie najebane proste i ladne:)
Statek najlepszy ! - czekam na next prace:D

Na mo?cie te bordery, kt?re na g?rze i na dole wygl?daj? okropnie. Jakby? poprawi? to miodzik lodzik. <3

Status
Zamknięty.
Do góry