• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 RoXoR 2! FREE SMS SHOP (VIP)

Status
Zamknięty.

Neil

Advanced User
Liczba reakcji
26
Witam, przedstawiam RoXoR 2!
Niestety mam tylko domene m3tin.eu ale lepsze to od d?ugich IP.

Wersja Klienta: 8.50
Exp: 4000
Skill: 300
Magic: 50
Loot: 7
Domki: Du?o :) (Jak nie starczy dla ciebie, napisz a dorobi? Ci tw?j w?asny tylko dla ciebie)

Strona ACC:
lub
Strona ACC2:

Nied?ugo w?asny klient

AHH ZAPOMNIA?EM DODA?

Darmowy VIP
Darmowe SUPER, MEGA, EXTRA, X MR
Darmowe VIP CLUBY SWORDY AXE :)
ZERO SMS SHOP?W

Pozdrawiam, Neil

Odp: RoXoR 2! FREE SMS SHOP (VIP)

Ots spoko jak komu? si? nudzi to na 2 dni mo?na sobie pogra? :) Oczywi?cie bez obrazy. M?g?by? zrobi? jakiego? wi?kszego edita tego otsa :)

ZERO SMS SHOPUW

Te shopy mnie dobi?y :p

Jak piszesz reklame otsa to mozesz pisac bez polskich znakow, ale chociaz nie popelniaj takich b?edow ortograficznych :) To na przysz?o?? :)

Server bardzo fajny wszystko za free naprawde super caly czas cos nowe dodaje GM ktory jest bardzo mily ^^ bardzo polecam jeszcze raz i pozdrawiam Vanex

calkiem spoko darmowy sms shop wkoncu pojawilo sie cos nowego + masz ode mnie ale przydalaby by sie infoemacja startu serwera i czy bedzie 24/7 :)

Ots nawet spoko, ale gm wogole nie ogar niema komend gma, wogole system zwalony 2 bany wbilem nicki : Elder Zabujca np.

Poprostu zal ! Nie Polecam!

1)Czasem Crashuje.
2)Gdzie kupic zwyk?? promocj??

przerwa techniczna w godzinach 16 - 18 wszystko napisane na stronie g??wnej
zwyk?? promocje kupuje si? tam gdzie super tylko pisze si? promotion zamiast super promotion

Ots taki sobie , mapa prawie nie przerobiona jak dla mnie ots nie warty uwagi ;/

Ots bardzo fajny ..
Kto lubie pk to ots dal niego !
Kazdy masz szanse bo nie ma sms shop
OTS JEST NAPRAWDE ZAJEBI***
Jesli ktos chce jakies items vip cos to nich pisze do mnie pod nick: Mikus

Mi si? OTS podoba, ale jest problem, OTS jest co 5 minut crashowany, co si? zaloguj? to mnie kicka i tak jest w k??koz a GOD tylko chodzi i si? pyta czy sprawdzi? co jest nie tak :/

No a co mam chodzi? i pozwala? temu bugu dalej lata??
Crashe si? mniej wi?cej ustabilizowa?y 2 na dzie? to ju? ?rednia du?a.
Przynajmniej s? cz?ste update. Codziennie jaki? jest.

Witam Gram Na tym Ots i powiem ze jest spoko, lecz cz?ste crashe (Neil Napisz Do MacGyver na otsie)

Witam, przedstawiam RoXoR 2!
Niestety mam tylko domene m3tin.eu ale lepsze to od d?ugich IP.
Wersja Klienta: 8.50
Exp: 4000
Skill: 300
Magic: 50
Loot: 7
Domki: Du?o :) (Jak nie starczy dla ciebie, napisz a dorobi? Ci tw?j w?asny tylko dla ciebie)
Strona ACC:
lub
Strona ACC2:
Nied?ugo w?asny klient
AHH ZAPOMNIA?EM DODA?
Darmowy VIP
Darmowe SUPER, MEGA, EXTRA, X MR
Darmowe VIP CLUBY SWORDY AXE :)
ZERO SMS SHOP?W
Pozdrawiam, Neil

A jaki jest ip??? napisz na priv.

ip to 91.123.160.197 wystarczylo wejsc na accmaker ^^ Zapraszam jesze raz na server mila atmosfera zostalo dodne 5 nowych expowisk i po 3 czary dla kazdej profesji ^^ Dzisiaj bedzie bless seller ^^ Promo od 1k lev a super pormo tez 1k lev bo zeby miec super pormo to trzeba miec zwyle promo ^^ Zaprasam czeste konkursy ^^

Pozdrawiam
Vanex

ots, jest ok, ale jakie jest nowe ip, bo co? wczoraj pisali GoD, ?e zmiana ip i teraz nie moge na otsa wej??... :(

co co co?
nie pierdziel
jak co? ja jestem Neil

Nie ma zmiany ip, tylko by? update
A nie mo?na wej??, poniewa? wyst?pi?y powa?ne b??dy, kt?re pr?bujemy naprawi?
#down: Tak a m?wisz tak dlaczego?
Bo nie da?em ci GM. ten popierdolony chuj chcia? ?ebym mu da? GM BO ON WSZYSTKO WIE I WSZYSTKO MI ZROBI?. Zrobi? to on pod siebie co najwy?ej. Mamy problemy z update, a jemu g?wno do tego czy b?dzie reset czy nie.

Ostatnia edycja:

Hiho all, ten hoster to po prostu jakis noob (Neil),robi? "super update"kt?ry sko?czy? si? resetem char?w,utrat? wszystkich danych Ots.Zal takich pajac?w
Pzdr MacGyver

Ostatnia edycja:

Witam, to m?j pierwszy post wi?c postaram si? napisa? m?drze :)

Gram/gra?em na tym ots'ie pod nickiem Zurrak.
Od razu spostrzeg?em ze na serverze wyst?puj? cz?ste crashe ale tego typu problemy s? normalne gdy kto? nigdy wcze?niej nie tworzy? w?asnego servera.
Nowe expowiska i czary by?y na dobrym poziomie.
Co do Gm'?w mo?na by?o jednak mie? pewne zastrze?enia.
Ich ortografia nie stoi na dobrym poziomie.
Gdyby nie Macgyver ots w ogole by nie funkcjonowa? gdy? ju? na pocz?tku wystapi? problem a dok?adniej po wbiciu 4000 poziomu nie dalo si? dalej expi? (Exprience w og?le nie sz?o).
Mapper tak?e si? nie popisa?.
Uwa?am ,?e God Neil popsu? ca?? atmosfer? i jest zwyk?ym chamem ^^
Co do Goda Bizi nie mam ?adnych ?ali, stara? si? pomaga? jak tylko m?g?.
Postaram si? co? jeszcze dopisa?.

HAhha doby jeste? kole? Sam nic nie umiesz robi?. Drugi kole?(Bizi) przynajmniej ograni? mapk? a Ty ? usun? ots i jeszcze mi wrzuca wida? niedo?wiadczone dziecko neo.Wyskoczyl Mu jaki? B??d to mi spamuje na gg "No co Teraz trzeba zrobi??" a tak propos czy ja chcia?em GM Czy tutora Deklu? <---Jak On "MUG"
Kolega Zurak Ma 100% racj?,zreszt? tez przyczyni? si? w rozwoju tego Ots.
Wiadomo?? od Nooba Neila:Narazie dzis nie potrzebne, ale wlasnie najolem goscia ktory troche doda zabezpieczen teraz mega update jutro online.(ortografia na poziomie przedszkolaka,a te Twoje dotrzymywanie tajemnic to se wsad? )
Pzdr MacGyver

Ostatnia edycja:

Z tego co mi si? zdaje to do crashy doprowadza? MacGyver, lub jego kt?ry? z koleg?w..

Nie pisz ?e crashe by?y ca?y czas, po gra?em kilka dobrych godzin dziennie <xd> wi?c z tego co widzia?em crashe si? zacz??y przed samym update.

Wydaje mi si? ?e nie dosta?e? GM'a to si? zacz??e? bawi?.. w takiej mapie jak roxor nie trudno o b??dy kt?re mog? wywo?a? crash..

A co do tego jakim neil jest hosterem czy te? gm'em to mo?ecie sobie gada?.. poka?cie jak wy si? zajmujecie otsem, czy nie b?dzie restart?w i czy takie z was ogary jak si? tu plujecie.

Status
Zamknięty.
Do góry