• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 RoXoR 2! FREE SMS SHOP (VIP)

Status
Zamknięty.
Odp: RoXoR 2! FREE SMS SHOP (VIP)

MacGyver ju? nie b?d? taki delikatny;)
Og?lnie to nie wiem o co Ci chodzi,wcale nie poczuwam si? jak by kto? z owych u?ytkownik?w powiedzia? o s?owo za du?o, nie mam poj?cia czym tak nagle si? urazi?e?.
Nie chc? je?dzi? po Tobie i robi? z Ciebie 10 latka, w istocie rzeczy w moich oczach tak si? zachowujesz...

Witaj Geza1927.Czy my?lisz, ?e najpierw bym wbija?bym 7500lvl, pomaga? w naprawie bug?w?Za kogo Ty mnie uwa?asz? Po za tym te debugi wyst?powa?y podczas tego gdy ja, Zurak i reszta Guildi Expili?my i Pk. Po co crashowa? skoro tu all Vip itemy s? do zdobycia u NPC?
Pzdr MacGyver

Ostatnia edycja:

Wybaczcie bo czego? tu nie rozumiem..
Z ca?ym szacunkiem Geza1927 ale je?eli uwa?asz ,?e Macgyver b?dz tak jak napisa?e? jeden z jego koleg?w doprowadzi? do crash?w to si? grubo mylisz..
Powiedz, jaki poziom wbi?e? na tym otsie?
Gdyby nie On to nie by?o by nowego roda, i w og?le on pom?g? zlikwidowa? wi?kszo?? b??d?w.
Wybacz, ale w?tpie ?eby? w jakikolwiek spos?b pom?g? w rozwoju tego servera.
Czekam na odpowiedz i licz? na odrobin? samokrytyki z Twojej strony.
Pozdrawiam.

Witam, Kolega Zurak ma 100% racje. Sam by?em ?wiadkiem jak God Neil wezwa? sze?? os?b do siebie do domku i gada? z Macgyver'em aby mu pom?g? w zrobieniu klienta ots.Osobi?cie nie mam poj?cia czemu macie jakiekolwiek zastrze?enia do Macgyvera.
Do Macgyvera, bardzo przyjemnie si? z Tob? gra?o.

Ostatnia edycja:

OO fajnie ze free vip jest i wogule :D zagram tam sobie juz mi sie podoba :D

Niestety, Chuligann musz? Ci? zawie?? ,gdy? ots wy??czony jest ju? prawie tydzie?.Je?eli Neil zechce w??czy? ots'a to zapraszam ;)

Elo i jak tam Ci idzie Neil W odnowie Ots? widz?, ?e 0 post?p?w oby tak dalej HAHAHA.
PzDr MacGyver

Ja to moge tez potwierdzic ze ani Zurrak ani Macgyver nie robili crashow ^^
A b?dzie wogule serv online kiedys bo nuda ;/?

@@@
Jak cos to podaj mi ip na pw ^^ bo nie znalazlem fajnego serva ^^

Ostatnia edycja:

Kope Lat Maly Glod.Za pewne server ju? nie b?dzie Online, lecz to nie znaczy ze niema innych server?w. Prawdopodobnie Znale?li?my Team Do nowego Ots'a w stylu Roxor 2.Oczywiscie nie b?dzie crash?w a hosterem nie b?dzie niedo?wiadczony jak Neil
Pzdr MacGyver

Ostatnia edycja:

Witam Xazzil jak by? zd??y? zauwa?y? ots ju? nie dzia?a od ponad tygodnia bo Neil Zrobi? "Update", kt?ry skoczy? si? utrat? bazy danych,i danymi serva
Pzdr MacGyver

Bo to ja go rozpierdolilem za to ?e kurwa jebana reklamowa?a go na moim ots-ie ;]

a jakie ip ots? mo?e zagram. A tak w og?le to on rozjeba? tego ots jak update robi?, wi?c jak Ty mog?e? go zjeba??

no nie podales zle domeny ja klikam Roxor - leteas news a tu nic czekam 30 min i dalej nic niewiem popraw to pls lub podaj link ddo strony!

damianos demon czy przeczyta?e? poprzednie posty?
Otsa wy??czyli bo hoster mia? jakie? problemy ale by? mo?e ju? nied?ugo server od nowa b?dzie dzia?a?.

Ots spoko jak komu? si? nudzi to na 2 dni mo?na sobie pogra? :) Oczywi?cie bez obrazy. M?g?by? zrobi? jakiego? wi?kszego edita tego otsa :)
Te shopy mnie dobi?y :p
Jak piszesz reklame otsa to mozesz pisac bez polskich znakow, ale chociaz nie popelniaj takich b?edow ortograficznych :) To na przysz?o?? :)
a czy tibia to gra w kturej liczy sie ortografia?:nc:

Status
Zamknięty.
Do góry