Vrael
Porzuci? wszystko to wszystko odzyska?
- Liczba reakcji
- 78
Kolejny m?j temat dotycz?cy kolejnej p?yty - tym razem pod lup? bierzemy sz?sty kr??ek najbardziej zajebistego zespo?u ?wiata.
Singiel promuj?cy p?yt?:
(Z bli?ej nieznanych mi powod?w piosenka jest na necie w kilku wersjach r??ni?cych si? wysoko?ci? d?wi?ku)
C??, czeka?em na ten album kilka miesi?cy i nie jestem rozczarowany. Wszystkie piosenki s? ?wietne, szczeg?lnie wpad?a mi w ucho "Architects". Cz??? os?b twierdzi, ?e Endgame bardzo przypomina Appeal to Reason - moim zdaniem ma na tyle du?o istotnych r??nic, ?e takie por?wnanie traci sens. Dla mnie osobi?cie to bezkonkurencyjna p?yta roku (tak, wiem, ?e jest dopiero marzec) i jedyny kr??ek, kt?ry mo?e j? zdetronizowa? to planowany na po?ow? kwietnia trzeci solowy album Mesa - "Kandydaci na szale?c?w".
~~~~
Wasze opinie o "Endgame"?

Lista utwor?w napisał:1. "Architects"
2. "Help Is on the Way"
3. "Make It Stop (September's Children)"
4. "Disparity By Design"
5. "Satellite"
6. "Midnight Hands"
7. "Survivor Guilt"
8. "Broken Mirrors"
9. "Wait for Me"
10. "A Gentlemen's Coup"
11. "This Is Letting Go"
12. "Endgame"
Singiel promuj?cy p?yt?:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
(Z bli?ej nieznanych mi powod?w piosenka jest na necie w kilku wersjach r??ni?cych si? wysoko?ci? d?wi?ku)
C??, czeka?em na ten album kilka miesi?cy i nie jestem rozczarowany. Wszystkie piosenki s? ?wietne, szczeg?lnie wpad?a mi w ucho "Architects". Cz??? os?b twierdzi, ?e Endgame bardzo przypomina Appeal to Reason - moim zdaniem ma na tyle du?o istotnych r??nic, ?e takie por?wnanie traci sens. Dla mnie osobi?cie to bezkonkurencyjna p?yta roku (tak, wiem, ?e jest dopiero marzec) i jedyny kr??ek, kt?ry mo?e j? zdetronizowa? to planowany na po?ow? kwietnia trzeci solowy album Mesa - "Kandydaci na szale?c?w".
~~~~
Wasze opinie o "Endgame"?