• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rise Against - Endgame [2011]

Status
Zamknięty.

Vrael

Porzuci? wszystko to wszystko odzyska?
Liczba reakcji
78
Kolejny m?j temat dotycz?cy kolejnej p?yty - tym razem pod lup? bierzemy sz?sty kr??ek najbardziej zajebistego zespo?u ?wiata.

endgame_rise-against-99901708724_2763062_300.jpg

Lista utwor?w napisał:
1. "Architects"
2. "Help Is on the Way"
3. "Make It Stop (September's Children)"
4. "Disparity By Design"
5. "Satellite"
6. "Midnight Hands"
7. "Survivor Guilt"
8. "Broken Mirrors"
9. "Wait for Me"
10. "A Gentlemen's Coup"
11. "This Is Letting Go"
12. "Endgame"

Singiel promuj?cy p?yt?:

(Z bli?ej nieznanych mi powod?w piosenka jest na necie w kilku wersjach r??ni?cych si? wysoko?ci? d?wi?ku)

C??, czeka?em na ten album kilka miesi?cy i nie jestem rozczarowany. Wszystkie piosenki s? ?wietne, szczeg?lnie wpad?a mi w ucho "Architects". Cz??? os?b twierdzi, ?e Endgame bardzo przypomina Appeal to Reason - moim zdaniem ma na tyle du?o istotnych r??nic, ?e takie por?wnanie traci sens. Dla mnie osobi?cie to bezkonkurencyjna p?yta roku (tak, wiem, ?e jest dopiero marzec) i jedyny kr??ek, kt?ry mo?e j? zdetronizowa? to planowany na po?ow? kwietnia trzeci solowy album Mesa - "Kandydaci na szale?c?w".

~~~~
Wasze opinie o "Endgame"?

Odp: Rise Against - Endgame [2011]

Ca?kiem fajna piosenka, reszty p?yty nie b?d? s?ucha?, bo ju? nie s?ucham punk rocku.
Rise Against to obok The Offspring najlepszy wg. mnie zesp?? punk rockowy.

Ewentualnie sol?wka Diox'a - 'Logika gry'. Nie lubi? takich klimat?w, to i nie ma opcji by ten album jako? specjalnie mi podpasowa?.

Witam! Mi osobi?cie podobaj? si? wszystkie piosenki tego wykonawcy, dlatego, ?e maj? to co? w sobie. Nowe kawa?ki s? jeszcze lepsze i fajnie si? ich s?ucha.
Mam nadziej?, ?e b?d? w przysz?o?ci jeszcze lepsze... .

Pozdrawiam!

Por?wnuj?c "Endgame" i "Appeal to Reason" mo?na si? tylko pogr??y?, bo to rzeczywi?cie kr??ki utrzymane w zupe?nie innych klimatach. Nowa p?ytka jest fajna, nie powiem, ale nie umywa si? do tej sprzed trzech lat. Brakuje i pazura w wokalu Tima, i mocnych perkusyjnych sol?wek jak w "Kotov Syndrome" czy "Saviorze", i spokojnych brzmie? typu "Hero of war". Te? czeka?em, te? nie jestem zawiedziony, ale ch?opaki po tylu miesi?cach przerwy mogli wykmini? co? lepsiejszego.

Najlepsze tracki? "Help is on the way", "Make it stop" i "Broken mirrors".

Status
Zamknięty.
Do góry