• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
Odp: Rekord przej?cia

Elo ja przeszed?em przez Rookgaard przez ok. 3h a tu mam ciekawostk?:
Moja siostrzenica kt?ra ma 8 lat, przesz?a go Z MOJ? POMOC? przez 28dni, ale z moj? pomoc? a tak by sz?a z 2 miesi?ce xD

Nie rozumiem was ja w 1 dzie? tak dok?adnie od 10:30 do 19:??
wbi?em 8 lvl i jeszcze dobi?em na main land do 9 lvl.

Ja na uniterze w godzinke!!!Nauczylem sie mapy rooka na pamiec i znam spoko expowiska
:D

Mo?e jeszcze w 15 minut? : < I co ?e znasz ca?? mape na pami?? ? : <

@Topic , ja kiedy? przeszed?em rooka w 2h 11 minut~ ... Gdzie bocik robi to w 1h 45 minut (pacc ofc.) siedz?c na samych ratach ... No wczoraj jak robi?em now? posta? wyszed? mi bocik w oko?o 1h 20 minut ... 2,5k (expa) / hour wi?c nie jest a? tak zle bij?c tylko raty i 5-10 innych monster?w ...

Moj record rooka to 5-8 godz nie liczylem ;p niema sie co zachwycac przechodzic rooka wbic 30 i przestac grac !!

@Hoster
Mo?na. Co prawda nie w 10 sekund ale w nieca?? minut? :). By? gracz kt?ry bi? Behemonty. Zrokowa? si? i jak mia? 1 level to kolega je dobi?. On momentalnie awansowa? na 8 level i poszed? tylko do wyroczni.
Z tymi behemothami by?o tak jak m?wisz i czas wynosi? naprawde 10 sekund, bo liczy si? tylko do awansu na 8 levela nie z wyj?ciem z rooka.

Pozdro

Ostatnia edycja:

Ja gdy zacze?em gra? to od kumpla dosta?em najlepsze eq
RookGuard przeszed?em 2h - 2.5 h
Miodzio si? expi?o z mac? na 2 levelu xDD

Weso?ych ?wi?t !:):confused::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:

Pozdrawiam

W sumie racja... Ja kiedy? (1 i 2 char) po tydzie? przechodzi?em, a teraz oko?o 5-6h i ju? mam 8lvl i 2-3k

Edit:
"nie licz?c treningu"
Pewnie treni? z 3 godziny na skill takie, ?e zabija? bez problemy trolla...

Edit:
"nie licz?c treningu"
Pewnie treni? z 3 godziny na skill takie, ?e zabija? bez problemy trolla...

moj 20min na bocie "BlackDproxy" ;)

nie liczac "tutoriala" to odarazu u allde, bugi na scrypcie, expik miodzio, lepszy niz roty obok veno ;D

ja przesz?em rooka w 10 minut od g?ry do do?u kto? ma jaki? problem ?

i oczywi?cie tutaj to 95% napisa?o ?e w kr?tkim czasie.... ?al

M?j Rekord Na Pacu To 40 min a bez paca to 1.30h ale jak niema ludzi xD to mniej wiecej godzina od 4 rano do 5 rano niema wogule ludzi xD wiec wtedy sie pyli wychodzic z roqa ja tak robie i jest gitez xD

Status
Zamknięty.
Do góry