• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
Odp: Rekord przej?cia

M?j rekord to 3.20min. Bez pacca i bot?w! A inni m?wi?, ?e to niemozliwe :p

@M@rtin
Po padni?ciu exp Ci si? nie zapisuje to tylko bajki

@Topic
Ja przeszed?em w 1h50min ale to by? hardcore

Ja zostawiam na bocie i wychodze gdzies tak w 1h

:D

M?j rekord przej?cia to 4h bez PACCa i bot?w(bo mi nie dzia?a ?aden) i jest gites. Po co si? spieszy?. Rook to fajna wyspa. Trzeba jako? wystartowa? na tego Maina(troch? kaski w "portfelu" i dobrych skilli;)).

Ja rook'a przechodze na lajcie w 4h, bez skillowania(zazwyczaj na rooku wcale nie skilluje).Na pocz?tku ide na raty, wbijam 2 level i ide na quest na chain armor.Przechodze zazwyczaj omijaj?c potwory bo na 2 levelu orca solo z combat knifem to troche trudno zabi?. Potem ide minosy jak ka?dy.A na ko?cu dobijam na bugach i spiderach i ide do wyroczni.

Jakbym stara? si? bi? jakie? rekordy my?le, ?e zaj??o to by mi z 3,5h.

Ostatnia edycja:

Kiedy? mia?em, taki problem gra?em z koleg? na securze, on mia? 70 ja oko?o 100 i wbi?em na jego chara, aby udupi? Goblin Grynch Clan i nie widz?, ?adnych inwazji i na trade przypadkowo " Kurwa ju? od godziny nie ma inwazji " wieczorem ju? by? ban, wpad? do mnie zacz?? p?aka? ja m?wie, spoko zrobie Ci chara, poczekasz 7 dni
to wtedy wbi?em roka w 2h bez eq. :P

Ja w 6-7h wychodz? z rooka ;D

Ale gratuluj? innym i ?ycz? dalszych sukces?w

Ja przechodze w 3h na faccu pacca nigdy nie kupowa?em wi?c nie wiem. s?aby mam rekord ale to lepsze niz 8h lub co? :D

M?j rekord facc to 1,8h ze zdobywaniem eq;].By?o by szybciej ale na cele?cie jest zaj?ty cal rook xD

ja przeszed?em rooka w 43 moze 42 min jezeli ktos m?wi ze 6-7h to cisnienie mi skacze

mi standardowo zajmuje to 5-6h zale?y od pory dnia i mojej ch?ci do gry

Ja to 1.20 h z chain armorem i katana na faccu :)
btw. nienawidze rooka :D , czasami nawet stawiam na bota xD

Ostatnia edycja:

Hmm...

Ciekawy temat :)

My WORLD RECORD :

4h :D

Przeszedlem rokka w dokladnie 54minuty 31sekund (to znaczy 31 sekund gdy napisalem yes i mnie tplo na maina)

Status
Zamknięty.
Do góry