• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
Odp: Rekord przej?cia

ja 2,5h dosta?em tylko mace i z tym expi?em do 8lvl p?zniej fast quest mino roty i 8lvl

No pogratulowa? rekordu. Ja jak przechodz? rooka to przynajmniej na 2 dni to dziele xD

Ja bez w?tpienia potrzebuj? na to du?o czasu. Zawsze wbije jaki? wi?kszy od 4 levela i mi si? nudzi. Na mainie nie ma takiej nudy, dlatego tam mi lepiej idzie. 2 dni na wyj?cie z rooka, to dla mnie ostateczny wynik.

eeeee no GZ...m?j rekord to 5h.tylko ?e na pocz?tku zbiera?em Teama na questy

M?j rekord to 1.30 h :D

Na Faccu, od 1 levela.

Moim zdaniem ten temat to [spam].

Dok?adnie ten temat to spam,ale czego si? nie robi ?eby nabi? posta ;d
Ja nie cierpi? przechodzi? rooka ?rednio zajmuje mi to oko?o 2 dni ;d
Offtop
Viz banned? ;s

s?abo wam idzie. mi 33 minuty,bez pacca bez eq nie piszcie nie mo?liwe... bo to nic trudnego wystarczy znajomo?? rooka i wiedzie? co robi? ;p

GZ :up: M?j rekord 2h na faccu

1lvl-Rat
2lvl-wolf
3lvl-wolf
4lvl-wolf
5lvl-wolf and skieleton
6lvl-wolf and skieleton
7lvl-wolf,skieleton and rotworm
8lvl-wolf,skieleton and rotworm. :D

Moim rekordem by?o 4 h xD ja to nigdy nie lubie przechodzi? rooka :D a m?j bot zrobi? to w 3h ;o

1,5h od samego poczatku ;) Facc oczywiscie :) Przy czym wyciagalem 1k+ na maina :)

Podobno to troch? wi?cej niz 10 sek,no ale podobno by? taki gosciu^ktory bi? behemoty rooknal sie ktos dobil behe i mial 8 lvl..Nie wiem ile w tym prawdu a ile mitu ;>

#Topic.
M?j rekord to niespe?na 3h,nie lubi? rook'a :/ Jest nudny ;]
PozdrO

M?j rekord przej?cia to oko?o 3 godzin i 40 minut.
Troch? d?ugo ale ja nie cierpi? rooka, jak chyba ka?dy (nie licz?c rookstayer?w)

Jak zaczyna? gra? w tibie to pr?bowa?em expi? na Chickenach, Sheepach itp. niz nie wbi?em xD
2. postaci? expi?em na ratach i dobi?em 12 lvl. bo nie wiedzia?em jak wyj?? z roka ;]
Teraz to je?eli jest w miare ma?o os?b to gdzie? oko?o 1godz. Bez blokera i pomocy itp. Je?eli s? noobki lub przepe?oniony serwer to +1,2godz czasami wi?cej

SORRY Nacisn??em 2 razy i tak jako? mi zlagowa?o i wesz?o. Admin je?li by? m?g? to usu?. Przepraszam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry