• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
Odp: Rekord przej?cia

uu mocno mi tak nie idzie musze miec z 6h zeby przejsc rooka ;/

M?j rekordzik to 1.5 godziny bez ?adnego eq itp. (ale nie licz?c tutorialu bo to by?a tibia 8.1+), wbi?em 3 lvl, skombinowa?em jaki? studded armor i mace i na bugach do 8 lvla. Tylko ?e to by?o o 1 w nocy :P I wszystko dzia?o si? na FACCu :)

M?j rekord to 2 h z paccem, dosta?am wtedy eq. Raty - snake'i - wolfy.

Jak gra?em na rooku do wbja?em w 1 dzie? 10 lvl ale ?eby dobrze gra? czeba mie? puste expowiska najlepiej na serwerach gdzie ma?o ludzi gra pod wiecz?r najlepiej na orci osy trolle i posion

m?j 2 godziny i okolo 15 minut, ale oczywi?cie mia?em paca i musia?em zrobi? sobie herbatk?;d

s?ysza?em ze kto? przeszed? w 1,5h ale co? mi si? nie wydaje ;d

ja miesi?c ;p xD nikt tak nie umie ;D

ja jak bralem sobie eq z innego chara to nie problem byl przejsc rooka w 1,5 h... ;)
zreszta juz szykuje sie do napisania poradnika jak przejsc szybko rooka z najlepszymi miejscowkami i sposobami przejscia tej wyspy ;) wiec cierpliwosci ;D

rekord ? ~6h =/
du?o noob?w by?o i na dodatek gra?em oko?o 18:00, to respy pe?ne by?y... (facc) co do tych 2h to jak wy to robicie ?? O.o podsun? by mi kto? jaki? porabnik jak szybko i efektownie expic ?? xDD

Ps. w tedy nie mia?em koleg?w w tibi, ani 2 hara, wiec z eq musia?em se radzi? sam.

1,5h bez pacc bez eq z drugiego chara (1,5h w??cznie z tutorialem)
Jak kto? si? nie ?pieszy polecam po tutorialu pu?? na raty i poskillowa? chocia? shielding ;]

Polecam nie goni? za mino czy orcami.Najlepiej wolfy,bugi,waspy( jak masz shieldingu troche),trolle(czasem) i spidery ;]

//Double post sklejony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

2 Godziny 8 Minut 32 Sekundy :::CZAS MIERZONY STOPEREM!:::

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jak by?em Rookstayerem na Chimerze to liczy?em czas 53 minuty facc bez full eq na szybko a z full eq ponad 1k 1h+

Najlepiej jest siedziec na bugach tam dosc szybki exp. Zycze wam zeby na rooku nooby nie biegaly i nie wybijaly :D

M?j rekord to 2.5h+ bez bota i pacca:curse:
Na pacu i na bocie 6h :P 1k w kasie ;d:up::D

Nic nie musz? si? chwali?,ale m?j rekord to 1,20 Minut.
EQ ju? mia?em wi?c nie wiem czy to si? liczy.

Nic nie musz? si? chwali?,ale m?j rekord to 1,20 Minut.
EQ ju? mia?em wi?c nie wiem czy to si? liczy.

To jest niemozliwe ze w 1 min i 20 sec zrobisz calego rooka... Chyba ze zaczynales od 7 lvla i 1% do 8.... Moj rekord to okolo 4h+ ;/

Status
Zamknięty.
Do góry