• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rap/Jakiego wykonawce lubisz?

Status
Zamknięty.
Odp: Rap/Jakiego wykonawce lubisz?

Artin, o gustach si? nie dyskutuje.
Ja ostatnio przes?ucha?em kilka piosenek peji i mi si? spodoba?o :)

Artin, wielki fanie rapu, przypierdalasz si? do ka?dego, a w podpisie masz, ?e kochasz techno.. Jak mo?na kocha? jednocze?nie rap i techno? To?, to niebo, a ziemia. Tak jakby por?wna?, ?e kto? jest libera?em, ale jest za komunizmem....

Ulubieni raperzy:
O.S.T.R.
grupa Pokahontaz
DonGURALesko (i jebie mi to, ?e uwa?acie go za bia?ego murzyna)
Peja
Wola
Boro
K44, Paktofonika (dla waszej wiadomo?ci pfk to nie tylko psycho rap. poza tym drogi Artinie, nowy psycho rap jest benadziejny)

Pozdrawiam.

edit:
Jedyne co si? zgodz? z Tob?, ?e Firma, Hemp Gru etc pseudo grup raperskich, to jeden wielki shit.

edit2:
Ja s?ucha?em ka 44 gdy jeszcze nie wiedzia?em co to muzyka, m?j brat tego s?ucha?, p??niej paktofonika, gdzie? w 99, i od 2005/06 s?ucham tego ja, gdy? mam to w g?owie, zanim Ty poj??e? co to rap. Wi?c, nie m?w o czym? czego nie wiesz, bo to pokaz tego, ?e si? g?wno znasz.
Co do techno, by? okres w moim ?yciu, kiedy go s?ucha?em, lecz ja nie s?ucha?em typowego chamskiego techno, tylko trance, house ewentualnie. Bo acid czy inny hardcore jest dla mnie dziwny i tyle. Tak jak powiedzia?e? dyskutowa? mo?na, jednak nie o gustach. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Artin, wielki fanie rapu, przypierdalasz si? do ka?dego, a w podpisie masz, ?e kochasz techno.. Jak mo?na kocha? jednocze?nie rap i techno? To?, to niebo, a ziemia. Tak jakby por?wna?, ?e kto? jest libera?em, ale jest za komunizmem....
Ulubieni raperzy:
O.S.T.R.
grupa Pokahontaz
DonGURALesko (i jebie mi to, ?e uwa?acie go za bia?ego murzyna)
Peja
Wola
Boro
K44, Paktofonika (dla waszej wiadomo?ci pfk to nie tylko psycho rap. poza tym drogi Artinie, nowy psycho rap jest benadziejny)
Pozdrawiam.
edit:
Jedyne co si? zgodz? z Tob?, ?e Firma, Hemp Gru etc pseudo grup raperskich, to jeden wielki shit.
Jednak mo?na tego i tego s?ucha?.
tym drogi Artinie, nowy psycho rap jest benadziejny
Uwa?asz 3xKlan za nowy psycho rap ? haha
Dla twojej ?wiadomo?ci,3xKlan zacz?? tworzy? w 94 roku,w sk?adzie by? mi?dzy innymi Rahim.K44 i pfk pewnie wymieni?e? tylko dlatego,?e przysz?a na to moda,ale nie wnikam.

#edit
Co do przypierdalania si?...nie mo?na sobie podyskutowa? ?

Ostatnia edycja:

Ostry *Tetris *Du?e pe ;]
Ostry-ma niekt?re dobre kawa?ki
Tetris-Mistrz Fryystajlu ; ) i niekt?re kawa?ki wyjebane
Du?e Pe-Og?lnie lubie jego fristaj jest z czego sie po?mia? i jeden kawa?ek mi sie podoba Para z zielonej Herbaty ;)
O.o Tetris jest z mojego kochanego miasteczka :D Z Siemiatycz.
Moi to :
Magik - Fajny rap
Rahim - Zaje*** typek :d
Fokus - Mo?na powiedzie?, ?e to jest m?j ulubiony raper by?em na jego kilku solowych koncertach.
Praktycznie ca?e PFK.

Mezo, Doniu, Liber i mo?e jeszcze Peja.

Jak s?ucha?em polskiego Hip-Hopu to w?a?nie ich piosenek.

Peja, WWO, Hem Gru, Paktofonika, Firma i Tede
dlaczego ? bo to jest zaje***te !!

La Coka Nostra (osobno Ill Bill), Raptile, Onar, Peja, 50 cent, DJ Decks, Bez Cenzury, DJ 600v, Green Team, 2pac (Standard), Eminem, Fort Minor (Taki nijaki ich Rap, ale ale w?a?nie za to Ich lubi?), Hemp Gru, Ramona 23, donGURALesko, Karramba i wiele, wiele wi?cej.

Nienawidz? jedynie Tede'ego.

Artin, ludzie pisz? kogo lubi?, a Ty tu ci?gle wyje?d?asz ze swoimi subiektywnymi opiniami O.o

Wi?c, nie m?w o czym? czego nie wiesz, bo to pokaz tego, ?e si? g?wno znasz.
Co do techno, by? okres w moim ?yciu, kiedy go s?ucha?em, lecz ja nie s?ucha?em typowego chamskiego techno, tylko trance, house ewentualnie. Bo acid czy inny hardcore jest dla mnie dziwny i tyle. Tak jak powiedzia?e? dyskutowa? mo?na, jednak nie o gustach. Pozdrawiam.

Wi?c, nie m?w o czym? czego nie wiesz, bo to pokaz tego, ?e si? g?wno znasz
;o
S?ucha?e? techno ? Co to by?o ?
Manieczki,Kalwi i Remi,C-Bool,Max Farenthide,a mo?e Kaniku?y ? hah to nie techno
Pewnie nigdy nie s?ysza?e? brzmienia prawdziwego techno i nie wiesz co to jest,ale co mi tam.

Mezo, Doniu, Liber i mo?e jeszcze Peja.
Jak s?ucha?em polskiego Hip-Hopu to w?a?nie ich piosenek.
Doniu kiedy? by? dobry,Mezo i HH ? hahahahah
Mezokracja i tyle,chocia? trzeba przyznac,?e w "Herezje" mia? flow dobre.

Artin, ludzie pisz? kogo lubi?, a Ty tu ci?gle wyje?d?asz ze swoimi subiektywnymi opiniami O.o
Jak wam to a? tak bardzo przeszkadza,to mog? wcale sie nie udziela? ;p

Rychu Peja Sol?fka posiada wiele fajnych kawa?k?w a tak?e jego wyprawy na koncerty mnie roz?mieszaj?

Ostatnia edycja:

Dixon 37 , Hi -Fi Banda , Ostr , Ths Klika , Fabu?a , Tetris.

P?omie?81
Nowator
Onar
52 Debi?c <33
Peja
WWo
Firma
Prosto

itp.

Dixon 37 , Hi -Fi Banda , Ostr , Ths Klika , Fabu?a , Tetris.
^^ THS, osiedle obok Suja mieszka, a z jego siostr? do podstaw?wki chodzi?em.

@topic

Nie s?ucham og?lnie rapu/hh, czasme jak cos najdzie to np: Peja, Ma?olat ft Ajron, bardzo rzadko HG. Bardziej trance/progressive/electro/house/dance i te sprawy.

Eminem to po 1 :P
Paktofonika
Eazy E
Dr. Dre
Snoop Dogg
WZM ( z mojego Elblag jakby ktos nie wiedzial :P)
WWO
Tupac (musi tu byc skoro mam bluze 2pac for ever :P)
Ice Cube
52 D?biec
N.W.A.
50 Cent
Trzeci Wymiar

Rap i Hip-Hop Jest Dla mnie Obcy Ja Kocham Reagea

Wiley, Plies, Eminem, Dizzee Rascal ( tego najbardziej ), 50 Cent, Dr. Dre, Snoop Dog, Abradab.

Status
Zamknięty.
Do góry