Jednak mo?na tego i tego s?ucha?.Artin, wielki fanie rapu, przypierdalasz si? do ka?dego, a w podpisie masz, ?e kochasz techno.. Jak mo?na kocha? jednocze?nie rap i techno? To?, to niebo, a ziemia. Tak jakby por?wna?, ?e kto? jest libera?em, ale jest za komunizmem....
Ulubieni raperzy:
O.S.T.R.
grupa Pokahontaz
DonGURALesko (i jebie mi to, ?e uwa?acie go za bia?ego murzyna)
Peja
Wola
Boro
K44, Paktofonika (dla waszej wiadomo?ci pfk to nie tylko psycho rap. poza tym drogi Artinie, nowy psycho rap jest benadziejny)
Pozdrawiam.
edit:
Jedyne co si? zgodz? z Tob?, ?e Firma, Hemp Gru etc pseudo grup raperskich, to jeden wielki shit.
Uwa?asz 3xKlan za nowy psycho rap ? hahatym drogi Artinie, nowy psycho rap jest benadziejny
Ostry *Tetris *Du?e pe ;]
Ostry-ma niekt?re dobre kawa?ki
Tetris-Mistrz Fryystajlu ; ) i niekt?re kawa?ki wyjebane
Du?e Pe-Og?lnie lubie jego fristaj jest z czego sie po?mia? i jeden kawa?ek mi sie podoba Para z zielonej Herbaty![]()
Wi?c, nie m?w o czym? czego nie wiesz, bo to pokaz tego, ?e si? g?wno znasz.
Co do techno, by? okres w moim ?yciu, kiedy go s?ucha?em, lecz ja nie s?ucha?em typowego chamskiego techno, tylko trance, house ewentualnie. Bo acid czy inny hardcore jest dla mnie dziwny i tyle. Tak jak powiedzia?e? dyskutowa? mo?na, jednak nie o gustach. Pozdrawiam.
;oWi?c, nie m?w o czym? czego nie wiesz, bo to pokaz tego, ?e si? g?wno znasz
Doniu kiedy? by? dobry,Mezo i HH ? hahahahahMezo, Doniu, Liber i mo?e jeszcze Peja.
Jak s?ucha?em polskiego Hip-Hopu to w?a?nie ich piosenek.
Jak wam to a? tak bardzo przeszkadza,to mog? wcale sie nie udziela? ;pArtin, ludzie pisz? kogo lubi?, a Ty tu ci?gle wyje?d?asz ze swoimi subiektywnymi opiniami![]()
Jak wam to a? tak bardzo przeszkadza,to mog? wcale sie nie udziela? ;p
^^ THS, osiedle obok Suja mieszka, a z jego siostr? do podstaw?wki chodzi?em.Dixon 37 , Hi -Fi Banda , Ostr , Ths Klika , Fabu?a , Tetris.