• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pro?by, zam?wienia, oferty - tylko tutaj!

Status
Zamknięty.
Chcia?bym avatar

Wymiary: 150x150

Znaczek Ruchu Chorz?w na czarnym tle z niebieskim napisem Hool (?eby nie by? animowany)

Je?eli panowie nie jeste?cie zaj?ci to ja poprosz? sygnaturke 320x150 z Britney Spears bez ?adnego napisu . Nie musicie si? spieszy? mog? poczeka?.
Z g?ry dzi?kuje.

Ja bym prosi? o sygnaturk? 320x150 zwi?zan? z MU Online... Mo?e by? na niej Dragon MU Online Fan :D

Ja bym prosi? o avatar.
T?o: brak ^.^
Animacja: Obracanie
Ma by? to zdj?cie postaci Game Mastera z nickiem Nemo i RSem :P
Je?li chodzi o t? animacj?, to ?eby si? obraca?a powoli. Tak jak si? to robi w grze (ctrl + strza?ki), ale niech si? obraca w konkretnym kierunku, a nie byle jak :D

Za pomoc reput ;)

Ja Bym prosi? avatara zwi?zanego z moim nickiem na forum patrz?c na m?j nick wiadomo chyba o co chodzi
Wymiary: jakie b?d? byle nie zbyt ma?e i nie zbyt du?e.
Kolory: w sumie te? jakie b?d?
I podpis Budzik tak jak by z krwi zrobiony

Nikt mi niezrobi? @,@''

Nikt mi niezrobi? @,@''

Czekam i czekam. Pisay obieca? i nie zrobi?. Na pw nic nie dosta?em a ju? mine?o du?o czasu.
Szkoda T.T

Ta lol by? temat za?orzony przez volliesa(je?eli si? pomylilem w nicku to sry) on si? przynajmniej przyk?ada? i inni szybko dostawali avatary a tu:mad: nalegam ?eby zamkn?? ten temat i ?eby villies dalej robi? avatary itp. Fakt mo?e komu? si? nie chce, ale przecierz mo?na zamkn?? temat lub prace powierzy? komu innemu.

Zrobi Mi kto? sygne?!:O Tak? z Homerem Simpsonem ( m?j znak rozpoznawczy :)) i Moim Nickiem :D z g?ry Dzi?kuje :D

poszukuje osoby kt?ra stworzy mi avarata
najlepiej jaki? podobny do tego co mam
z mojim nickiem "sarza19"
150x150
moje gg 2884888
prosz? :)

Dobra, widz? du?o zleceniodawc?w, ale nikogo robi?cego.
Ze wzgl?du na powy?sze, temat zamykam.
Prosz? mi da? zna? na pw. je?eli kto? b?dzie ch?tny do roboty avatar?w.

Status
Zamknięty.
Do góry