• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pro?by, zam?wienia, oferty - tylko tutaj!

Status
Zamknięty.
Logo na forum ju? ci da?em
Powiedzia?em, ?e loga na acc makera nie zrobi? bo nie umiem.
Avatar... tak jak wspomnia?em wy?ej, ju? napisa?em.

Potrzebny mi szybko kto? od robienia szablon?w! Poziom grafika musi by? do?? dobry, bo du?o wymagam, prosz? o szybki kontakt na Gadu: 3988942 =]

Witam, czy kto? m?g?by zrobi? mi logo, rozmiary : 790 na 110. Najlepiej mieszanka czerni, zieleni i czerwieni, nie pogardzi?bym gdyby na logosie by? jaki? diabe? czy co? (bez napis?w!). B?d? bardzo, bardzo wdzi?czny.Dobroczy?c?w kt?rzy si? zlituj? i zrobi? mi logo prosz? o kontakt : smok@e-mail.net.pl lub GG : 12312829 . Pozdrawiam.

Witam, chcia?bym Was poprosi? o Avatar:

Wymiary: 100x100
Temat: Oczy, ale takie w ?rodku co? jak Sharingan (je?li kto? ogl?da? kiedy? Naruto to wie ocb) Jest oko, np. czerwone i w ?rodku czarne "?zy".
Kolory: czarny, czerwony.

Prosi?bym te? o niewielki napis "Vendeto".

Pozdrawiam,
Vendeto

Wiem, ?e ju? si? tutaj wypowiada?em, ale bym prosi? o przerobienie mojego loga.

Logo robi? Pisay, ale chcia? bym, by logo by?o poprostu bez tych postaci po lewej i prawej stronie, ale ?eby rozmiary zosta?y takie jak teraz. Czyli z takim samym t?em i napisem, ale bezpostaci po lewej i prawej stronie. I rozmiar te? wa?ny ;) Z g?ry THX ;P

Za pomoc reput ;D

Ja bym prosi? sygnaturk? 320x150. Ma si? znajdowac w niej m?j ulubiony pi?karz ?ukasz Podolski. Musi byc w bia?ym stroju niemieckim.
THX

Zia nie wiem czy Ci si? spodoba ale tak siedzia?em w photo shopie wi?c zrobi?em to o co prosi?e?.

ziayq4.jpg

jak co? poprawi? to m?w. Ew. podsuniesz inny, lepszy pomys?. Podsy?ajcie jakie? zam?wienia to mo?e zrobie co? w miare swoich umiej?tno?ci. Obrazek dobrze jakby by? i napis ew. jaki.

@down:
przesta? pisa? spamerze bo mi ?al ciebie. Nikt ci nie chce zrobi? sygny jak widzisz wi?c na jaki kij od?wie?asz temat i nabijasz posty. Bana powiniene? zarobi? ju? dawno, ka?dy si? ze mn? zgodzi!

Ostatnia edycja:
Widz?, ?e na m?j temat nikt nie odpowiedzia?, wi?c go od?wierzam.

Witam. Prosi?bym o sygnaturk? co? z Prison Breaka, mo?e by? takie samo jak avatar tylko szerokie jak na tym forum mo?na mie?, chodzi o takie wymiary. I podpis Jack Kamus. T?o sygnaturki takie jak Avatar. Chodzi o sygnaturke. Wymiary takie jak moga byc na forum.
Pozdrawiam, Jack Kamus.

ziki prosi?e? o avka na max rozmiar forum. Zdzia?em tyle co poni?ej. Wydaje mi si? ?e lepiej wygl?da twarz ni? ca?e cia?o. Pr?bowa?em wszystkiego ale nieciekawie wygl?da?o spo?r?d wszystkich wybra?em tego avka:

zikibykamilwk4.png

mo?e si? spodoba. Jak nie to przykro mi. Mog? jedynie wprowadzi? korekty typu kolor, czcionka napisu itp.

@down:
ciesze ?e si? podoba :) jak co? robie dalej avki na zam?wienie. Sygnek mi si? za bardzo nie chce ale jak b?dzie zdj?cie to i sygne zrobie, pozdrawiam...

Ostatnia edycja:
ziki prosi?e? o avka na max rozmiar forum. Zdzia?em tyle co poni?ej. Wydaje mi si? ?e lepiej wygl?da twarz ni? ca?e cia?o. Pr?bowa?em wszystkiego ale nieciekawie wygl?da?o spo?r?d wszystkich wybra?em tego avka:

zikibykamilwk4.png

mo?e si? spodoba. Jak nie to przykro mi. Mog? jedynie wprowadzi? korekty typu kolor, czcionka napisu itp.

Ale przecie? to jest pi?kne ! Wielkie dzi?ki !! Raput leci ! Siper dzi?kuj?.

Przygotowa?em czysty Avatar kt?ry czeka na swojego w?a?ciciela.

Tu mo?e by? tw?j napis. Kolor i rodzaj czcionki wybierasz sam.

Mo?e znajdzie si? jaka? zainteresowana osoba :)

nowyaq8.png

czekam na kolejne propozycj?.

P.S Avatarek b?dzie mia? rozmiar 120x120 (maxymalny na tym forum)

3 zam?wienia, kt?re znajd? si? pod tym postem zrobi? JA! ; >
P.S- Bior? tylko avatary i sygnatury. Loga odpadaj?, bo ja za cholere nie wiem jak wam si? upodoba?.

Tak, wi?c ja poprosz?;

z dopiskiem Andzia, ale max 18kb ;)
Sygnatur?;
Wymiary; Podstawowe
Napis; Andzia

Andzia, sorry, ale nie zrobi? ci ani tego, ani tego.
Czemu?
Nie jestem w stanie wyci?? obrazka z t?a do sygnatury.
Do tego, gify to nie jest m?j atut. Nawet nie potrafi? doda? do nich cholernego napisu.

Sorry ; /

A ja chce taki avatar (tylko zeby byl tylko jego pysk,A tlo ma byc jakies inne jakies ladne)

No jestem ciekawy jak to zrobisz ;)I ma byc napisane Voliess
Panie pisay a ja umiem robic ruszajace sie sygnaturki i wlasnie 1 dostala Andzia...

Ostatnia edycja:
Panie Voliess, nie musi mnie pan jecha? za to, i? ci? skrytykowa?em!
Ka?dy, nawet pocz?tkuj?cy grafik powinien odpowiednio przyj?? krytyke.
M?j post w twoim temacie jednak nie ujawni? wszystkiego. Bardzo mi si? podobaj? rendery, kt?re sam pan wycina! Wielki +!

Ja osobi?cie nienawidz? ich wycina? sam i tak? prace daj? ludziom[render planet], kt?rzy robi? to od zawsze i lubi? to robi?.

Avatara nie zrobi?, bo renderu nie wytne[a pr?bowa?em]. Do tego jakie? "popis?wy" przed koleg? grafikiem s? niepotrzebne.

To tyle, czekam na kolejne zam?wienia.

@edit
Chocia?... chyba jednak avka zrobi? ; >
Ale nie obiecuj?, ?e mi wyjdzie panie Voliess

@down
Spr?buje zrobi? ; p
Gotowe:
jackkamustc1.png

Ostatnia edycja:
Widz?, ?e na m?j temat nikt nie odpowiedzia?, wi?c go od?wierzam.

Witam. Prosi?bym o sygnaturk? co? z Prison Breaka, mo?e by? takie samo jak avatar tylko szerokie jak na tym forum mo?na mie?, chodzi o takie wymiary na max rozmiar forum I podpis Jack Kamus. T?o sygnaturki takie jak Avatar. Chodzi o sygnaturke.
Pozdrawiam, Jack Kamus.

@Pisay
Dzi?kuj? za ?adn? sygnaturk?. Reput for you.

Ostatnia edycja:
To ja was bardzo prosz? o logo =].
Rozmiar: 829px ? 221px
Temat: Magia, jaki? czarodziej[jak wam nic ?adnego i orginalnego z tym nie wyjdzie to prosz? o jakiego? ?ucznika]
Napis: Skateots
Ramka: Jaka? ?adna. Najlepiej taka kamienna albo taka w stylu Ice wind dale.
Termin: byle nie d?u?ej ni? tydzie?
Spos?b odbioru: Wy?lijcie na pw.
Jak b?de mia? to co chcia?em to dam edita ?e niewa?ne.
@Edit
I jeszcze niech mi kto? jaki? avatar machnie. Bo z tym moim to taka dziwna sprawa.
Temat avatara: Smok[byle ciekawy]
Napis: Sod
B?d? reputy za oby dwie rzeczy.
Dzi?kuje.

Ostatnia edycja:
150x150
jaka? grafika rpg
napis T O M E K
jaki? fajny efekt
reput za zrobienie !!!
@down
jest spoko :)