Mam dok?adnie ten sam problem!Co mam zrobic zeby w Ta 8.41
Jak koles nie ma miejsca juz w 1 bp na kase to ?eby ?adowa? do 2?
bo jak otwieram kilka naraz to przy otwieraniu poteora sie one zamykaj? :/
Chyba mnie nie rozumiesz. Chce postawi? bota i odej?? od kompa, nie bedzie komu wciska? tych Hotkey's?w. Chce by bot robi? to za mnie ale musze mie? poty w otwartym backpacku.A co do tego... to ustaw se poty na Hotkeyach.
Ustaw auto bankera, bardzo przydatny, policz ile masz wolnych kratek i wpisz liczbe kasy jakaci sie zmiesci do bp w auto bakerze i podaj npc..Mo?esz te? ustawi? auto depositera,ale autobanek ?atwiej ustawi?.
I nie m?wcie mi zebym sobie depot walkera ustawi? bo musze mie? przecie? otwarte backpacki np. z mana potionami, health potionami itp.
Kurde ma? no ja pindziule, a co do pana 2 posty wy?ej to tibia auto ma opcje w?anczania hotkey?w, pewnie do nowych pot?w na otsach wprowadzona.A co do tego... to ustaw se poty na Hotkeyach.
Kurde ma? no ja pindziule, a co do pana 2 posty wy?ej to tibia auto ma opcje w?anczania hotkey?w, pewnie do nowych pot?w na otsach wprowadzona.
@ps.
nowy post z tego powodu, ?e zawiera tylko przypomnienie...
a czemu tibia auto zamyka mi bp i zostawia tylko 1 z 4??
Ale jak zrobic zeby pi? z hotow Mana Potiony / NIE MANA FLUIDY !!!!!!
Hmm Ja Osobiscie TEj nowej wersj Bota niewidzialem ale jak zobacze to powiem co i jak pliska poda ktos linik pod dowload bo w goglach jak znajde linik zeby pobraci ....... Pobralem i to wyglonda jak instalka do tibi 8.41 i wogule odpalam ikone a tu nic che wywalici do kosza i wyskakuje komunikat ze ten program jest uzywany niemoge go wyalic no hyba ze odpale ponownie kompa huh plizka podaj ktos linik z gury thx![]()
Mam pytanie gdzie mam ustawic by wybrane prze ze mnie eq lotowa?o mi do bp?