• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- TibiaAuto Pomoc w Tibia auto

Status
Zamknięty.

ManQ

User
Liczba reakcji
0
Co mam zrobic zeby w Ta 8.41
Jak koles nie ma miejsca juz w 1 bp na kase to ?eby ?adowa? do 2?
bo jak otwieram kilka naraz to przy otwieraniu poteora sie one zamykaj? :/

Ustaw auto bankera, bardzo przydatny, policz ile masz wolnych kratek i wpisz liczbe kasy jakaci sie zmiesci do bp w auto bakerze i podaj npc..Mo?esz te? ustawi? auto depositera,ale autobanek ?atwiej ustawi?.

@down
Do tego nie potrzebny skrypt, tylko musisz drog? odkry? i ustawi? w autobankerze kwote oraz npc z venore. ?atwe jak light hack!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Pomoc w Tibia auto

a mo?esz da? jaki? skrypt ?eby z trolli z ab bieg? kas? do banku odda?? :D

Co mam zrobic zeby w Ta 8.41
Jak koles nie ma miejsca juz w 1 bp na kase to ?eby ?adowa? do 2?
bo jak otwieram kilka naraz to przy otwieraniu poteora sie one zamykaj? :/
Mam dok?adnie ten sam problem!
Sci?gn??em TA Beta pod Tibi? 8.41. Pojawi? sie jednak problem, kiedy mam otwarte 2 lub wiecej backpack?w i bot zabije potworka to otwieraj?c cia?o potworka zamyka wszystkie backpacki opr?cz g??wnego. Zaznaczam, ze pozostawiam duzo miejsca na otwarcie cia?a potworka ale bot i tak zamyka backpacki. I nie m?wcie mi zebym sobie depot walkera ustawi? bo musze mie? przecie? otwarte backpacki np. z mana potionami, health potionami itp. Nie wiem czym to mo?e by? spowodowane, piszcie czy u was te? pojawia sie taki problem i jak go rozwi?za?.

A co do tego... to ustaw se poty na Hotkeyach.
Chyba mnie nie rozumiesz. Chce postawi? bota i odej?? od kompa, nie bedzie komu wciska? tych Hotkey's?w. Chce by bot robi? to za mnie ale musze mie? poty w otwartym backpacku.

Ustaw auto bankera, bardzo przydatny, policz ile masz wolnych kratek i wpisz liczbe kasy jakaci sie zmiesci do bp w auto bakerze i podaj npc..Mo?esz te? ustawi? auto depositera,ale autobanek ?atwiej ustawi?.

-.- sory... Nie doczytujecie?

I nie m?wcie mi zebym sobie depot walkera ustawi? bo musze mie? przecie? otwarte backpacki np. z mana potionami, health potionami itp.

Ostatnia edycja:

ok problem rozwiazany ... THX za pomoc
Wiecie moze jak zrobic zeby Bot po? poty i ?eby nie musia? byc do tego otwarty bp z potami?

Kurde ma? no ja pindziule, a co do pana 2 posty wy?ej to tibia auto ma opcje w?anczania hotkey?w, pewnie do nowych pot?w na otsach wprowadzona.

@ps.
nowy post z tego powodu, ?e zawiera tylko przypomnienie...

Ostatnia edycja:

Kurde ma? no ja pindziule, a co do pana 2 posty wy?ej to tibia auto ma opcje w?anczania hotkey?w, pewnie do nowych pot?w na otsach wprowadzona.
@ps.
nowy post z tego powodu, ?e zawiera tylko przypomnienie...

co zrobic zeby TA uzywa? Hoty np: Mana Potions F2
ofc zeby uzywa? z zamknietym bp , bo w fluid ... zeby uzywa? pota trzeba miec otwarty bp z potami ...

Ostatnia edycja:

KURNA CZ?OWIEKU CZYTAJ!:curse:

1.Ustaw hotkey f5 na manafluid z opcj? 'use to youself'
2.W??cz TA klikaj?c 2 razy LPM.
3.Kliknij raz LPM na 'Load Config'
4.Za?aduj sw?j config.
5.Dodaj opcje u?ywania hotkey?w.
6.Nie denerwuj mnie!

Wiem jak zrobic z Manafluidem ...
Mi chodzi o Mana Potion bo nie dzia?a tak -.-

a czemu tibia auto zamyka mi bp i zostawia tylko 1 z 4??

Znalaz?em na to sposob...
pierwsze otwierasz 3 potwory a potem bp i ci sie nie zamkna jak pote sie otwiera bagi itp

Ale jak zrobic zeby pi? z hotow Mana Potiony / NIE MANA FLUIDY !!!!!!

@down
Robie to samo ale to nie skutkuje -.-
gdyby sie uda?o nie pisa? bym jak to zrobic

Ostatnia edycja:

Ale jak zrobic zeby pi? z hotow Mana Potiony / NIE MANA FLUIDY !!!!!!

To to samo :curse::curse::curse::curse:.

//Edytujcie posty, bo polec? warny.

A ja mam taki problem.. Mianowicie bot nie bije mi potwork?w chcem aby mi skillowa?, dodaj? Slime do Monster to Attack, dodaj? Matka do Monster to ignore. i G?wno mija kolejka bot stoi w miejscu... musz? ci?gle przy kompie siedzie?..o co w tym chodzi? co mam zrobic? :curse::curse: z g?ry thx za pomoc O.o

Hmm Ja Osobiscie TEj nowej wersj Bota niewidzialem ale jak zobacze to powiem co i jak pliska poda ktos linik pod dowload bo w goglach jak znajde linik zeby pobraci ....... Pobralem i to wyglonda jak instalka do tibi 8.41 i wogule odpalam ikone a tu nic che wywalici do kosza i wyskakuje komunikat ze ten program jest uzywany niemoge go wyalic no hyba ze odpale ponownie kompa huh plizka podaj ktos linik z gury thx ;):confused:

@Up
Ja Ci radz? ju? zmieni? pass i robi? formata ;] ;x

@Topic

Mam takie pytanie. Wie kto? mo?e jak zrobi?/czy da si? zrobi? aby bot zabija? matk? slima jak zostanie 5/10 kamieni Pallkowi po czym si? wylogowywa??

Hmm Ja Osobiscie TEj nowej wersj Bota niewidzialem ale jak zobacze to powiem co i jak pliska poda ktos linik pod dowload bo w goglach jak znajde linik zeby pobraci ....... Pobralem i to wyglonda jak instalka do tibi 8.41 i wogule odpalam ikone a tu nic che wywalici do kosza i wyskakuje komunikat ze ten program jest uzywany niemoge go wyalic no hyba ze odpale ponownie kompa huh plizka podaj ktos linik z gury thx ;):confused:

To jest wersja Beta i niestety zawiera mn?stwo b??d?w:(

Mam pytanie gdzie mam ustawic by wybrane prze ze mnie eq lotowa?o mi do bp?

Status
Zamknięty.
Do góry