• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

@Pada snieg A mnie nie obchodzi co tan sobie pierdo**** mam to gdzies.
A plagiat to se mozesz w dupe wsadzic... podaj mi chociarz 1 KTORY JEST LEPSZY OD TEGO. Aha, jak jestes taki pro to sam zrob a nie zasmiecasz to.

@topic Mapa fajna, zrobcie troche lasow itd. A rozpatrywaliscie moj pomysl z tymi expowiskami w powietrzu?

prosz? dziecko pisownia... i do tego brazylijski jest lepszy od tego przynajmniej jest ogarni?ta obs?uga a nie paru bachor?w z tibii

Zacznijmy od tego ?e ju? br s? lepsze...Wygl?d gba na nasze czasy to pora?ka.
Oczywi?cie to tylko moje zdanie ; )

@ up
przepraszam nie zauwa?y?em ?e napisa?e? prawie to samo ;)

Ostatnia edycja:

Tera to sie osmieszyles. "Dziecko pisownia" pzdr. Jak dla Ciebie nie pisanie polskich znakow to nie znanie pisowni to ok. Jak lepszy jest brazylijski to czemu tam nie grasz? W ogole po co tu piszesz? Zastanow sie gosciu. I dzieckiem nie jestem chyba, ze ty nim tak 0___0

Napisa?e? "chociarz" i uwa?asz ze to nie jest b??d?

Jakby kto? zna? jaki? polski serwer pokemon?w to prosz? PW.

Narazie s? w budowie 3:

2x kazdy pok w?asny lvl (tutaj je mo?esz znale??) i jeden polski robiony pod zasade PO BR, lecz inne zastosowanie systemu :) jezeli chodzi o ten ostatni to jest to team kt?ry reprezentuje :)

Tak w budowie s? 3 servery polskie pokemon z czego ten nie wystartuje bo mam informacje co sie dzieje ;] A nastepne 2 niewiem ale si? swietnie zapowiadaja;p
Eldiane jak tam fake zdjec z servera?

W mojim profilu mo?ecie znale?? forum gdzie s? podawane newsy w pracy (narazie tylko z map tam znajdziecie, bo robimy wszystko odzielnie i niedlugo bedzie sprawdzane do filmiku :hah:)

@up ktos wam 4um usun??, napisz do Anastazjo.

Mo?na wiedzie? chocia? czy programista zacz?? ju? co? kombinowa? z silnikiem czy dalej sie opierda** :>:>

Tak, dalej sie obija...
Z tego projektu nic nie wyjdzie.
Zobaczcie dat? powstania tematu, kt?rego dzi? mamy?? Ile skrypt?w zosta?o zrobionych?? Zero?? No wlasnie...
Ja odszed?em od teamu bo to sa jakies jaja!!
Tyle miesi?cy nie mie? czasu?? Lol.?al.rotfl2.org.net.pl
Juz mamy inny team, tam jestem jako koder i w dwa dni zrobi?em ?apanie!! Jak cos z tego wyjdzie, moj projekt zostanie tutaj opublikowany

Nast?pny niewypa? ;< jaka szkoda, why Edline wyzywasz ludzi za to ?e wyra?aj? swoja opinie na temat twoich prac? O ile wiem od tego ten temat jest ;>

@Up
Chocia? jeden szczery - "ak cos z tego wyjdzie, moj projekt zostanie tutaj opublikowany" przynajmniej nie dajesz pustych obietnic

No nic, pewnie projekt nie wypali - zreszt? tak jak wi?kszo?? my?la?a. Jednak je?eli wystartujecie to ch?tnie zobacz? co wam z tego badziewia wysz?o.

Zgadzam si? z panem Up
poniewa? ?adnych news?w nie dajecie nie wiadomo co si? dzieje :/ to ju? wiadomo ?e ots nie wypali

Tak tak nie wypali ale zaraz eldiane albo ktos inny napisze :
- Ni? pisz?my ni?? poniewarz st?r?my siem zropi??? serwer na czas! Wi??? pr?sz? w?? ni? psz?szk?dz?jci? mni?!

Start Servera
Rok 2012 czyli najpozniej 21 grudnia 2012 roku ( bo wtedy jest koniec swiata ;O)
czyli nie zamierzacie odpali? serwera ..
tak to mamy rozumie? ?

Nie mog? si? doczeka? :) Nie ukrywam ?e spodziewam si? dobrego serwera z waszej strony :> Ile zosta?o roboty?

Status
Zamknięty.
Do góry