• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

@robert891
Cz?owieku nawet nie wiem co Ty napisa?e?.. znaki interpunkcyjne wstawiaj, bo nie wiem jak mam to czyta?. Ode mnie grafika choinki.. mo?na j? wymieni? za oryginaln?.
beztytuubu.jpg

Nooo i wida?, ?e nie trzeba robi? wszystkiego z GBA, mo?na si? troch? wysili? i zrobi? w?asne unikatowe drzewo..

Tak wida? orginalne drzewo pod innym wektorem ni? w tibi...

@Moj mistrz
Bardzo ?adnie robisz mapki -.- musz? ci? pochwali? :]

Eldiane.. zr?b lepsze, pogadamy, zobaczymy. Poza tym to nie by? jaki? showoff tylko przyk?ad, ?e mo?na co? samemu zrobi?, ni? kopiowa? GBA na kompa... yeah oryginalne..

@Vivek Pro
Yyyy... ?? Te choinki waln??em tak dla przyk?adu.. a mapy robi? ?rednie.

Eldiane.. zr?b lepsze, pogadamy, zobaczymy. Poza tym to nie by? jaki? showoff tylko przyk?ad, ?e mo?na co? samemu zrobi?, ni? kopiowa? GBA na kompa... yeah oryginalne..
@Vivek Pro
Yyyy... ?? Te choinki waln??em tak dla przyk?adu.. a mapy robi? ?rednie.

Ale dojeba?e? hahah xD to drzewo jest beznadziejne + na pustyni drzewo iglaste lol? I przesta?cie spamowa?, ze wygl?dy z GBA s? beznadziejne jak si? nie podoba to won na br.

p.s Mam gdzie?, ?e kto? mi tam pisze ?ebym dosta? upomnienie i tak tylko z tego forum korzystam aby lookac post?py w pracy :rotfl:

@UP+2UP
Ja pierdole Ty jebany t?paku, przecie? kurwa napisa?em, ?e te drzewo to przyk?ad, a kurwa przyk?ad?w nie b?d? napierdala? na trawie jeba?cu ?eby? kurwa skuma?, ?e to tylko przyk?ad !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wygl?dy z GBA s? nie tyle co beznadziejne a zjebanie spierdolone.. sam id? kurwo na br i ich sobie jeb w dup?.
p.s ..a ja mam gdzie?, ?e takie g?wno jak Ty ?yje...
wkurwi? mnie noob zajebany.

Temat mapy jest ju? sko?czony.
Prosz? nie spamowac o to samo bo nic to nie wniesie.
Prosz? sk?ada? propozycje na expowiska

Temat mapy jest ju? sko?czony.
Prosz? nie spamowac o to samo bo nic to nie wniesie.
Prosz? sk?ada? propozycje na expowiska

Eldiane bardzo dobrze robisz, b?dzie to ca?kiem inne ni? PO i tak powinno by?.
Zapytam jeszcze raz, bo nie uzyska?em odpowiedzi: Czy pokemony b?d? mia?y nastroje i czy b?d? g?odne?

No to expowiska to:
- Safari Zone, kt?re mog?oby by? podzielone na 4 sektory: Ogie?, L?d, Woda, Trawa i okre?lone pokemony na 40-50 lv tak jak na gba.

Pozdrawiam.

A i czy Legendy b?d? wyst?powa? tak jak na GBA? Np. Mewto da si? z?apa? je?eli przejdziesz lig?, pousuwasz odpowiednie kamienie w jednej z jaski?.?

wi?kszo?? ludzi woli co? bardziej przypominaj?ce PO Br a nie dupne grafiki a ty pierdolisz jakie? g?upoty i czepiasz si? szczeg???w, przecie? on tylko zrobi? co? na przyk?ad.
M?wie o juuzeffie ;)
Jak wol? ?eby przypomina?o to niech tam graj?, my robimy co? innego, co? co przypomina? b?dzie gba. Grafiki wci?gu 2 dni zrobi?em baaaardzo du?o i prosz? nie pyskowa?. Jak si? nie podoba, prosz? zachowa? to dla siebie

Dzi?kuj? za wys?uchanie :)

Przerobienie all grafik z GBA na krzywe zajelo by ok.tydzien to by bylo rozwiazanie :) Jakby co to moglbym troszke pomagac ...Jakis Moderator powinnien sie zainteresowac tym tematem by ogarnac dzieciakow :) bo doprowadza do Zamkniecia Teamtu .

Ostatnia edycja:

jakie wys?uchanie pedale kurwa to mia?o by? co? w stylu tibia pokemon polska wersja a nie kurwa GBA ZORBIONE NA KOMPAPIEK?O
A gdzie to jest powiedziane?? ehh, ch?opaczek za du?o czasu na kompie sp?dzi? si? mu co? jebie... :(

oj robercik jaki? ty m?dry!! o japierdole!!
Co ty z tego masz ?e tu posty nabijasz??

@Roberq
Je?li przyst?pi?e? do klanu "Dzieci NEO pozdro & po?wicz yyy... mleko" to b?d? ze swoim klanem. Na pewno potrzebuj? teraz oburzonego 12 latka, kt?ry robi zament na forum. Mi te? si? nie podoba sytuacja z map?, ale trzymam swoje odczucia no wodzy. B?dzie jak b?dzie i kto jak kto, ale ty na pewno nie wp?yniesz na dalsze losy serwera.

Ale czy to pow?d ?eby? rzuca? "urwami" na forum ? Je?li ci si? nie podoba to logout i nie graj. Nikomu na tym nie zale?y.

PS.
Po rodzicach to si? je?dzi w wieku 12-14 lat.
Wi?c sko?cz gimnazjum to porozmawaimy bimbasku.

Mo?e i jest ?adna, ale pasuje jedynie do Open tibii, nie do ?wiata pokemon
PS. po co da?e? cytujesz ca?y temat?? Serio, jeste? pierwszy raz na forum??

A jednak mia?em racj?.
Gimnazjalista i tak bluzga ?
Albo masz patologie w domu, albo zmie? towarzystwo.
Innej recepty na to nie ma. Je?li chcesz sobie pobluzga? to otw?rz okno i wykrzycz to co chcesz napisa? na forum. Mo?e pomo?e.
I tak jak napisa?em wcze?niej nic nie wskurasz tym spamem na forum, ?e co? ci si? nie pasuje.
Je?li co? ci si? nie podoba to zr?b w?asny i wtedy mo?emy gada?.
P?ki co nie jeste? p?pkiem ?wiata i ty tu nie rz?dzisz.

Mam propozycje na zeby ogniste byly na normalny status za wode bo ogien i woda to jak by sa rowne a w po br sa nie rowne wodne goro a ogniste dolem

Zamiast robi? now? map? to mo?e tylko zmieni? w starej mapie grafiki...(?) a nie przed?u?a? spraw?... mapa gotowa, zmienicie grafiki i nie b?dzie tibijska jak ju? tak bardzo chcecie.. Ja tam jestem dalej za tym, aby pozmienia? tylko kilka(na?cie) grafik i t? map? co Eldiane kiedy? pokazywa?.

@M?j mistrz
Podpisuje si? pod tym co napisa?e?, ale to nie od nas zale?y.
Eldiane pewnie ma teraz wizj? jak powinien ots wygl?da? i raczej b?dzie do tego d??y?.
Niech robi jedn? rzecz, a nie zmienia co tydzie? projekt.
Wi?c niech podejmie pewn? decyzj? i sko?czy prac?.

Status
Zamknięty.
Do góry