@up
omg rotfl lol ? ?al cie... Na serio to nie mo?e wej?? z prostych powod?w gdyby?my byli na wysoko?ci i nasz pokemon atakowa? i pad?by to co mieliby?my spa?? ?
To co nie b?dzie lig typu Kanto/Johto? To bezsens, jak wprowadzisz poki z regionu Johto jak go nie b?dzie ?-,-
Tu b?dziecie robi? wej?cie do kana??w1.Kanaly pod miastami
@criMinalStyLe
Cz?owieku idz sobie kup m?zg bo najwidoczniej go nie posiadasz ... Zabronisz mi tego komentowa? ? A od czego s?u?y ten dzia? ? Regulamin plx ?
zr?bcie te podstawowe respy i dajcie Open test serv a gdy ludzie b?d? wykrywa? bugi (o ile s? ^^) to wy b?dziecie robi? skrypty,mapy itp. i dodajcie jakies okolice wyst?powania Meowth
A co za problem wprowadzic pokemony ;O nie widz? powi?zania mi?dzy jednym a drugim.
ja bym proponowal najpierw zrobic tak zeby tylko bylo standardowe 151 pokemonow na poczatek a potemjak juz serw sie rozwinie to zrobic wiekszy update i dorobic cala nowa strefe ktora mozna odwiedzic dopiero w tedy gdy zbierze sie wszystkie odznaki ze standardowej
potem ludzie zakladajacy nowe postacie mogli by wybierac w ktorej strefie startuja
a co do ekspowisk to powinno byc miejsce gdzie sa same robaki ale all przemiany np jakas l?ka czy las
Dobra ja rozwieje wszystkie nadzieje wszystkich pokemon?w, kt?re licz? na start tego noob ots'a robionego przez nooba, kt?ry juz nie pierwszy raz leci w chuja i wie ?e do tego si? nie nadaje.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
I gdzie ten super zajebisty ots? temat z zapowiedzi? mia? 44 strony tutaj widz?, ?e chwyt z pokemonami bardziej wypali?, ale po co ten spam i syf skoro to nawet nie wystartuje? Znowu zrobisz super elo wielk? chaotyczn? map? i co? G?wno to nawet nie wstanie z miejsca. Dla mnie to nie ma przysz?o?ci gdy? nieodpowiednia osoba zabiera si? za to.
DO POKEMON?W
Urazi? Ci? m?j post napisz notk? mi w profilu nie pr?buj mi je?dzi? w postach w tym temacie tylko napisz z ch?ci? podyskutuj? jakie z Ciebie zero.![]()
Dobra ja rozwieje wszystkie nadzieje wszystkich pokemon?w, kt?re licz? na start tego noob ots'a robionego przez nooba, kt?ry juz nie pierwszy raz leci w chuja i wie ?e do tego si? nie nadaje.
I gdzie ten super zajebisty ots? temat z zapowiedzi? mia? 44 strony tutaj widz?, ?e chwyt z pokemonami bardziej wypali?, ale po co ten spam i syf skoro to nawet nie wystartuje? Znowu zrobisz super elo wielk? chaotyczn? map? i co? G?wno to nawet nie wstanie z miejsca. Dla mnie to nie ma przysz?o?ci gdy? nieodpowiednia osoba zabiera si? za to.
DO POKEMON?W
Urazi? Ci? m?j post napisz notk? mi w profilu nie pr?buj mi je?dzi? w postach w tym temacie tylko napisz z ch?ci? podyskutuj? jakie z Ciebie zero.![]()