• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

To co nie b?dzie lig typu Kanto/Johto? To bezsens, jak wprowadzisz poki z regionu Johto jak go nie b?dzie ?-,-

@up
omg rotfl lol ? ?al cie... Na serio to nie mo?e wej?? z prostych powod?w gdyby?my byli na wysoko?ci i nasz pokemon atakowa? i pad?by to co mieliby?my spa?? ?

Sory, ale te propozycje nie s? dla Ciebie, wi?c dlaczego je komentujesz i nabijasz sobie posty? Je?li kto? napisze tutaj propozycje, to jest ona dla zespo?u PWO...

Ja proponuje najpierw zrobi? wszystko do 151 pokemon?w, dorobi? wszystko cacy i odpali? na Open Beta Testy. P??niej robi? update itp..:D

@criMinalStyLe
Cz?owieku idz sobie kup m?zg bo najwidoczniej go nie posiadasz ... Zabronisz mi tego komentowa? ? A od czego s?u?y ten dzia? ? Regulamin plx ?

1.Kanaly pod miastami
Tu b?dziecie robi? wej?cie do kana??w
Mo?ecie pokaza? jak to wygl?da?

Ja co do expowisk to bym zrobi? jeszcze
Jakie? g?rki Pidgey, Pidgotto

Pojedyncze respy rzadkich PokeMon?w np Snorlax eevee

ja bym proponowal najpierw zrobic tak zeby tylko bylo standardowe 151 pokemonow na poczatek a potemjak juz serw sie rozwinie to zrobic wiekszy update i dorobic cala nowa strefe ktora mozna odwiedzic dopiero w tedy gdy zbierze sie wszystkie odznaki ze standardowej
potem ludzie zakladajacy nowe postacie mogli by wybierac w ktorej strefie startuja

a co do ekspowisk to powinno byc miejsce gdzie sa same robaki ale all przemiany np jakas l?ka czy las

Ostatnia edycja:

UWAGA UWAGA! Przestrzegam wasy abyscie nie tracili czasu... eldiane i caly jego "team to idioci. I tak samo jak fania.pl ten serv nie wypali... Zobaczycie :/ . Na fani bylo fajnie, w temacie bylo ponad chyba 70 stron... mnostwo postow. Server ruszyl? i co? 30 min/ res charow. Po 1 dniu res, z 4 resy byly... a po miesiacu jak sie tylko skonczyl dedyk server padl. Byly bugi na clonowanie kasy... gm robil testa, dawal ludzia itemy lvle itd.. a po tescie zrobil tylko resa charow. Ludzie opochowali itemy pod drzewami i taka byla gra ;d ATak wiec piszcie co chcecie... serv i tak nie wypali

Zobaczymy ,nie os?dzaj dop?ki si? nie zdarzy -.-.Ja tam na wszystkie serwery jestem neutralny ,poniewa? nie wiadomo kiedy ruszy ,jaki b?dzie naprawd? ,po jakim czasie upadnie itd.Wi?c nie potrzebny by? ten komentarz ,ale co tam.

Chemiann wr??k? jeste? ?e tak wr??ysz ?

@topic
zr?bcie te podstawowe respy i dajcie Open test serv a gdy ludzie b?d? wykrywa? bugi (o ile s? ^^) to wy b?dziecie robi? skrypty,mapy itp. i dodajcie jakies okolice wyst?powania Meowth

zr?bcie te podstawowe respy i dajcie Open test serv a gdy ludzie b?d? wykrywa? bugi (o ile s? ^^) to wy b?dziecie robi? skrypty,mapy itp. i dodajcie jakies okolice wyst?powania Meowth

Test b?dzie w najbli?szym czasie

A co za problem wprowadzic pokemony ;O nie widz? powi?zania mi?dzy jednym a drugim.

A b?dzie co? takiego jak jaka? bardzo trudna liga do zrobienia, a po tej lidze teleportuje nas tam gdzie s? te nowe pokemony :)

ja bym proponowal najpierw zrobic tak zeby tylko bylo standardowe 151 pokemonow na poczatek a potemjak juz serw sie rozwinie to zrobic wiekszy update i dorobic cala nowa strefe ktora mozna odwiedzic dopiero w tedy gdy zbierze sie wszystkie odznaki ze standardowej
potem ludzie zakladajacy nowe postacie mogli by wybierac w ktorej strefie startuja
a co do ekspowisk to powinno byc miejsce gdzie sa same robaki ale all przemiany np jakas l?ka czy las

No chyba, nie ma czego? takiego ?e zaczynasz gr? i odrazu do rejonu gdzie lepsze poki, najlepiej gdy trzeba by by?o przej?? jak?? BARDZO trudn? lige i dopiero na te lepsze poki, tak to bezsens- zaczynasz gr? i odrazu na lepsze, a inni kt?rzy zacz?li wcze?niej nie mieli takiej mo?liwo?ci, lvl kasowa?by si? po przej?ciu ligi.

Ostatnia edycja:

Dobra ja rozwieje wszystkie nadzieje wszystkich pokemon?w, kt?re licz? na start tego noob ots'a robionego przez nooba, kt?ry juz nie pierwszy raz leci w chuja i wie ?e do tego si? nie nadaje.

I gdzie ten super zajebisty ots? temat z zapowiedzi? mia? 44 strony tutaj widz?, ?e chwyt z pokemonami bardziej wypali?, ale po co ten spam i syf skoro to nawet nie wystartuje? Znowu zrobisz super elo wielk? chaotyczn? map? i co? G?wno to nawet nie wstanie z miejsca. Dla mnie to nie ma przysz?o?ci gdy? nieodpowiednia osoba zabiera si? za to.

DO POKEMON?W
Urazi? Ci? m?j post napisz notk? mi w profilu nie pr?buj mi je?dzi? w postach w tym temacie tylko napisz z ch?ci? podyskutuj? jakie z Ciebie zero. ;)

Dobra w sierpniu ten serwer ruszy na pewno jak "Terania Rpg"

UP@
UP2@

Jak wam si? nie podoba to po co wchodzicie w ten temat jak macie zamiar obra?a? to id?cie si? pouczy? ;s o.0?.
@topic
Fajna mapa i ju? czekam z niecierpliwo?ci? na ten server :)
Pozdrawiam

Dobra ja rozwieje wszystkie nadzieje wszystkich pokemon?w, kt?re licz? na start tego noob ots'a robionego przez nooba, kt?ry juz nie pierwszy raz leci w chuja i wie ?e do tego si? nie nadaje.

I gdzie ten super zajebisty ots? temat z zapowiedzi? mia? 44 strony tutaj widz?, ?e chwyt z pokemonami bardziej wypali?, ale po co ten spam i syf skoro to nawet nie wystartuje? Znowu zrobisz super elo wielk? chaotyczn? map? i co? G?wno to nawet nie wstanie z miejsca. Dla mnie to nie ma przysz?o?ci gdy? nieodpowiednia osoba zabiera si? za to.
DO POKEMON?W
Urazi? Ci? m?j post napisz notk? mi w profilu nie pr?buj mi je?dzi? w postach w tym temacie tylko napisz z ch?ci? podyskutuj? jakie z Ciebie zero. ;)

Serwer wystartowa?, lecz gra?o na nim tylko 30 graczy (ogromna mapa na 30 graczy ;x).

DO POKEMON?W

Wida? ?e masz 15 lat ;)
Pozdrawiam Kregox - zerowcu - :)

// Topic

Ogarnelismy juz skrypty itd obecnie jestesm w 1/5 mapy :)

Witajcie, no to mog? si? pochwali?.
Strona zosta?a poci?ta, zakodowana oraz wrzucona na serwer.
Jak narazie nie dodali?my ?adnych info ani nic, jedynie aby Wam przedstawi? to co mam do zaprezetowania.

ZAPRASZAM DO KOMENTORANIA

Status
Zamknięty.
Do góry