• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

A mo?e by zrobic ,?e mamy na poczatku kamienie do rzucania i pokeballe bez poka i przy miescie sa najslabsze poki i 1 pok lapie si? za 1 razem ? ;p Te kamienie mog?y by rani? tak jak Asch jebno* Sperawa .

Tylko jeszcze problem jest taki, ?e kumpel we?mie 8 lvl na charizarda i za 1 razem go z?apie.

Mo?e przesadzi?em ,?e odrazu mo?na by napocz?tek da? z 10 p balli i po problemie . A tak pozatym to charizard zabi? by go na hita ...

@down
Cz?owieku to nie ma by? jaki? fun czy noob server jakie? teleporty itp s? tu zb?dne ...

Ostatnia edycja:

pujdzie na dragonair czy na cos najlepiej zrobic pomieszczenie z losowymi tp dla kazdego gracza inne i losowo z jakis 10 pokow najlepszy by byl zubat a slabsze te to bellsprout,odish,rattata,caterpie,weedle i poliwag,horsea,gollden,krabby .

Moja propozycja starter?w : Najlepiej 3, mog?y by by? takie jak na Br poniewa? to chyba najlepsza kombinacja.

Ostatnia edycja:

Mam pytanie, a mianowicie czy b?dzie jaki? nab?r do teamu Gm/Cm/Tutor?

Klepk na gm i cm napewno chyba nie bedzie ale na tutora chyba tak

Nawet jak go odpale to masz gwarantowane ze tam nie zagrasz.
Pozdrawiam Kregox
Hahah dobre ^^
Co? wspomina?e? o itemkach addonowych z pok?w to b?d? addony do robienia ? Czy tylko na sprzeda? to b?dzie ?
I jeszcze o te animacje czar?w macie grafiki na nie ? Czy bed? troche tibijskie ?

Ostatnia edycja:

Outfity to jeszcze sprawa dyskusyjna a animacje czarow to postaramy sie w 100 % wykorzystac wlasne grafiki lecz mog? sie jakies trafic z tibi *w co watpie

Kregox prosz? o odpowied?, b?d? nabory na GM/CM/Tutor?

Chcia?bym zapyta? o tak? jedn? spraw?, my?la?em nad tym chwil?:
Skoro trenujemy poka, wybieramy 4 skille i chcemy go sprzeda? innemu graczowi, czy b?d? one (skille) resetowane czy zostan? takie jakie s?? Je?li zostan? to sk?d b?dziemy wiedzieli czy kto? nie ma np. 2 charmander?w, jeden z dobrymi skillami kt?rego sobie zostawi, a drugiego s?abego kt?rego da nam na trade i kupimy jakiego? poke z niepotrzebnymi skillami? Jak to wog?le b?dzie wygl?da?? :)

Hmm moze b?dzie si? da?o da? pokedexem na balla na trade w pokemonach bajce tak robili w nowszych seriach ;d .

To ju? b?dzie ryzyko zawodowe ;] z trade .
Oczywiscie beda TM kt?re b?dziemy mogli wbudowywa? do pokemona;) i przewidujemy stworzenie npc ktory za op?ate b?dzie kasowac skille

mozecie sie zalogowac na forum bo ja mam jakies problemy??
a zrobilem log na stronke i chcialem wrzucic i pokazac jak cos

Hmm je?eli to ma by? takie podobne do wersji pokemon na konsole gameboy to mo?e na start poki bulbasaur charmander i squirtle ale np. by?y by w takich poke ballach ktorych nie mo?na by?o by wyrzuci? ani sprzeda? u npc (je?eli b?dzie taka mo?liwo??) ani na trade nie mo?na by?o

te trzy bostery odpadaja ;] gdy? to imba poki

jakie? s?absze hmm mo?e nidoran male i female pigey i sperow tez mi si? s?absze wydaj?

Nie wiem najbardziej zbalansowane by by?y te co na br ale raczej szkoda odgapia? ;/

Mojim zdaniem dobrymi pokemonami na start b?dzie:
1. Pidgey
2. Caterpie
3. Ratata

Status
Zamknięty.
Do góry