• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Mam pomys?. Jak by?cie ju? tam kiedy? zrobili lig? Johto to po wkroczeniu do tej ligii dostawa?oby si? do wyboru trzy nowe startery ^^. Nie mo?na by by?o przetransportowa? swoich obecnych pokemon?w do tego nowego miejsca. Wtedy gra by by?a ciekawsza i swoj? przygod? by si? zaczyna?o od nowa XD. Oczywi?cie po powrocie do Kanto mo?na by by?o odzyska? swoje stare pokemony, ale nie da?oby si? ich 'przerzuci?' do Johto. Tak samo z pokemonami z Johto.. nie da?oby si? ich zabra? do Kanto. Dobre ?^^

Mam pomys?. Jak by?cie ju? tam kiedy? zrobili lig? Johto to po wkroczeniu do tej ligii dostawa?oby si? do wyboru trzy nowe startery ^^. Nie mo?na by by?o przetransportowa? swoich obecnych pokemon?w do tego nowego miejsca. Wtedy gra by by?a ciekawsza i swoj? przygod? by si? zaczyna?o od nowa XD. Oczywi?cie po powrocie do Kanto mo?na by by?o odzyska? swoje stare pokemony, ale nie da?oby si? ich 'przerzuci?' do Johto. Tak samo z pokemonami z Johto.. nie da?oby si? ich zabra? do Kanto. Dobre ?^^

Nie by?o by dobre poniewa? zapraszasz kumpla do gry i on ju? przechodzi na Lig? Jotho i mu dajesz jakie? pokemony kt?re zdoby?e? a przeszed?e? t? lig?....

UP:
Sorry, ale w Kanto te? mo?esz da? komu? swoje pokemony... tez mi r??nica, czy dasz tu czy tam..

To te poki bylyby unikatowe ze sa tylko usable i niemozna ich wyzucac na ziemie ani dawac do trade tylko przenosic z bp do bp ktore tez by byly blokniente.

UP:
Sorry, ale w Kanto te? mo?esz da? komu? swoje pokemony... tez mi r??nica, czy dasz tu czy tam..

To lepiej jak napisa? UP...
Albo bloka? pokemony by taki niewiem 5 lvl m?g? go prawie zabi? i go z?apa? :p

Wspomnia?e? co? wcze?niej o dw?ch OTSach, Fun oraz RPG, czy ten RPG ju? wystartowa??

To lepiej jak napisa? UP...
Albo bloka? pokemony by taki niewiem 5 lvl m?g? go prawie zabi? i go z?apa? :p
Te? my?la?em nad tym, ?eby pokeballi z pokemonami nie da?o si? wyrzuca?, ale wtedy nie da?oby si? ich sprzedawa? ludziom i to te? jako? by uszkodzi?o ekonomi? serwera.

Racja :p

Ciekawe czy zrobi? tak ?e np. Ja mam ju? 70 poziom i kumpel ma 10 poziom i poszli?my na Charizarda i on jest np. od 50 poziomu to on go nie mo?e u?ywa? to jak go zabije to sporo expa wejdzie niewiem z 3 lub 4 lvle

Serwer rpg jest skonczony ale na razie go nie odalam.
POKEMONY NIE S? OD LV.

Ostatnia edycja:

Dlaczego :confused:

A FUN kiedy b?dzie zrobiony?

Witajcie, ju? dzisiaj zostanie otwarty serwis PWO, lecz jak na razie jedynie forum. Chc? Was poinformowa?, ?e pracujemy tyle ile mo?emy oraz rozwa?amy ka?dy Wasz pomys? jaki tutaj dajecie.

Chc? podda? pomys? na zrobienie bramek lvlowych...
Od 5 lvla do 10 beda tam pokemony na te poziomy
Od 10 do 20 B?dzie quest i na te lvle pokemony
i Ostatnia od 20 do niezliczonego poziomu b?dzie niewiem all questy i all pokemony od 20 poziomu..
I jeszcze bramka od 50 poziomu (tak by?o w grze) na legendarne pokemony

Chc? podda? pomys? na zrobienie bramek lvlowych...
Od 5 lvla do 10 beda tam pokemony na te poziomy
Od 10 do 20 B?dzie quest i na te lvle pokemony
i Ostatnia od 20 do niezliczonego poziomu b?dzie niewiem all questy i all pokemony od 20 poziomu..
I jeszcze bramka od 50 poziomu (tak by?o w grze) na legendarne pokemony
Mo?e zamiast bramek levelowych(bramki s? nie realne) by?oby lepsze experience tile (kratka na level), aczkolwiek pomys? z miejscami na poziom jest troch? dziwny, nie da?oby si? robi? PG na lepszych pokemonach :p, tylko m?czysz te s?abe pokemony i m?czysz xD.

Pomys? ode mnie:
Powiedzmy, ?e widzisz jak?? jaskini? i wchodzisz do niej, przybywa Ci do?wiadczenia(takiego ?yciowego xD, bo Ty widzia?e? t? jaskini?, a kto? nie) i dostajesz ile? tam expa (ale tylko raz) zale?nie od tego jak mocne pokemony tam wyst?puj?. To by by?o co? jak dexowanie nieodkrytych teren?w.

You have discovered a mysterious place. You've earned xx experience points.

co? takiego :P

@down
Z tym, ?eby liga Johto by?a odblokowywana po pokonaniu wszystkich trener?w to bardzo dobry pomys?.

Ostatnia edycja:

@up
Dobre. ;P
@topic
Gdy ju? b?dzie ta liga Johto, najlepiej gdy trzeba by by?o pokona? all trener?w w salach, mie? all odznaki, i wygra? z paroma go??mi i dopiero do ligi Johto, nie odrazu gdy zaczyna si? gra? chocia? nawet ta liga Johto powstanie. (to tylko moja propozycja)

UWAGA

Otrzymali?my sponsoring Hosting strony portalu oraz forum. Dane na kt?rym b?dzie mie?ci?a si? strona oraz forum podaje ni?ej. Sponsorem okaza? si? Arkam. Pozdrawiam.

- 1 GB pojemno?ci,
- Transfer roczny 240 GB,
- PHP5 i MySQL5,
- Prosty adres,
- Liczne dodatki, e-maile itd...

oraz

- 3 GB pojemno?ci,
- Transfer roczny 720 GB,
- PHP5 i MySQL5,
- Prosty adres,
- Liczne dodatki, e-maile itd...

LINK DO FORUM PODAJE:

Zapraszam.

www.pwonline.glt.pl

Ostatnia edycja:

Wielkie podziekowania dla sponsora ;) A kiedy rusza forum i jaki adres ?? ;]

moj kolega moze wam zrobic podobny acc maker jak br tylko ze zaplacic mu musicie sms

O to ciekawe, bo akurat my mamy ju? ACCMAKER stworzony :)
Dzieki za propozycje "nie do odrzucenia" XD

a kiedy serv start? bo serv rpg macie chyba
By mozna bylo jeden serv zrobic podobny do br poki od lvl i ze po zabiciu sie lapie dokladnie taki sam prawie ale zrobic enfo dla graczy ktorzy lubio sie bic za expa :))

Portal zostanie otwarty gdy tylko dokonczymy nad nim prace :).
Forum:
Domena zostanie niebawem zakupiona, a layout poprawiony :).

Status
Zamknięty.
Do góry