• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Zabawa zabaw? . Ale co to za zabawa gdy ka?dy ma praktycznie najlepsze pokemony . Bo taki charmander ,dratini czy co? innego to powinno by? wed?ug mnie rary .

:):rotfl:;):(:S:D:p:rolleyes::confused::huh:=):o:|:curse:

Zabawa zabaw? . Ale co to za zabawa gdy ka?dy ma praktycznie najlepsze pokemony . Bo taki charmander ,dratini czy co? innego to powinno by? wed?ug mnie rary .
:):rotfl:;):(:S:D:p:rolleyes::confused::huh:=):o:|:curse:

Zrobie now? tabel? i zobacze czy pa?stwu odpowiada

Wed?ug mnie legendy i rary powinny mie? oko?o 10% szansy na z?apanie(z bonusami) a inne powy?ej 15, np. je?li pok ma 20 poziom to ma 20 % z bonusami itd.

2eeas10.jpg

O teraz by by?o ok . A mam takie pytanie jak mu zabiore 25% hp bonus +2% 50% + 4% 75% + 6% ? Og?lnie teraz dobrze jest . I jeszcze takie pytanko : Czy zrobicie te? spis z pokemonami do jakich rang nale?? ?

Ostatnia edycja:

Nie r?bcie z tego PO takiego samego jak maja Brazylijczycy ze zanim z?apiesz pokemona to wydasz na poke balle xx $ a sp?dzisz xxxx czasu..! (bardzo du?o)

@down
Nawet je?li to i tak musisz go wytrenowa?..
Jak du?o ... przecie? to ma by? zabawa a nie 100 h ?apiesz pokemona, tak czy siak musisz go wytrenowac a to nie bedzie wcale takie proste. A potem moze sie jeszcze okazac ze twoj kolega ma pokemona na takim samym lv bez buf?w i atak jego charizarda wynosi 290 a twoj 232 i wtedy albo lapiesz nowego pokemona albo starasz sie go kupic ;]. Dlatego wprowadzilismy wieksza szans? ?apania pokemon?w bo dopiero na wy?szych lv b?dzie wiadomo kt?ry pokemon naprawde jest IMBA.

Chyba nie zrozumia?e? tego..
@Eldiane
Nie wiem po co na opinii jednego u?ytkownika od razu zmieniacie tabele...

Ostatnia edycja:

@Sexbastian
Aha czyli ty wolisz ?eby pokemony by? nic nie warte bo ka?dego z?apiesz za 3-5 razem ? I ?eby ka?dy mia? charmandera, squirtla, dratini, itp ? Jak by? nie zauwa?y? tu jest lepiej ni? na br ...

@Sexbastian
Aha czyli ty wolisz ?eby pokemony by? nic nie warte bo ka?dego z?apiesz za 3-5 razem ? I ?eby ka?dy mia? charmandera, squirtla, dratini, itp ? Jak by? nie zauwa?y? tu jest lepiej ni? na br ...

Poprawiam. Jest o wiele lepiej niz na BR ;) teraz tylko dokonczymy skrypty i jazda;d

Czyli ile jeszcze zosta?o do zrobienia ? ;p I jak d?ugo wam to zajmie my?licie .

Tak jak napisa?em wszystko zalezy od programisty

Je?li b?dzie tak jak m?wisz czyli :"mo?na zepsu? pokemona i trzeba robi? go od nowa" czyli powinna by? taka ?rednia szansa na z?apanie bo jednego poka z?apiesz, zjebiesz go i m?cz si? ze z?apaniem nast?pnego (druga tabela - w sam raz ;D)

A moim zdaniem to ze lapiemy zywego poka jest troche bez sensu poniewaz jak jakis mnie bedzie atakowal i juz bede padal to uzyje bala i sobie poporstu pojde ;/mozna tak samo czyscic sobie froge do questow itp. ;] moim zdaniem mogli byscie zrobic cos takiego zse jesli nie uda nam sie go zlapac to po 2 czy tam 3 sekundach wyskakuje na nowo i wtedy jedyne wyjscie to go ubic ;) Sorki za bledy itd ale na laptopie pisze i niewygodnie ;D

@up
Masz racje, najlepiej ?eby ?apa? poka "nie ?ywego" tj. nie zdolnego do walki, poniewa? kto? idzie na quest i wszystkie poki ?apie ballami i ma czysty quest, to zbyt wielki bana?.

Ok moze byc lapanie pokow na zywo ale jak sie nie uda to niech po 2 albo 3 sekundach wyskocza spowrotem do walki ;) Tak jak bylo na GBA

@Kamillo1
Wiesz co nawet to dobre bo w pokemonach jak si? nie uda?o z?apa? to on wychodzi? z pokeballa ale powinno si? zrobi? tak ,?e jak wyjdzie to ju? nie mo?na go ?apa? tylko go zabi? je?li co? .

@Klepka
Je?li b?dziesz taki bogaty na te balle to bardzo prosze ...

Ostatnia edycja:

Ju? si? nie mog? doczeka?... Mo?e niech zrobi? by na polskim otsie pokemon by?y ta?sze poke balle bo na br by?o zbiera? ca?y czas... zr?bcie ?e poke ball 5 dolc?w , great ball 25 dolc?w a ultra ball 50 dolc?w

JAKA JEST SZANSA ZE SERVIK B?DZIE W NAST?PNYM TYGODNIU Xd ? A TABELKA NO SUPER GIT MAM NADZIEJE ZE NIE B?DZIE TRZEBA D?UGO CZEKA? NA Z?APANIE NP EKANSA Xd

@up
Raczej takich szans nie ma ^^

w ilu procentach serv zrobiony? ps mozna by bylo z gameboy trawe ukrasc bo zal z tibi i pare drzew

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry