• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

tyle kombinowania,robienia,zmieniania az w koncu "Wam" sie odechce robienia tego projektu i na tym sie skonczy ;)

Ale to znowu start servera si? przeci?gnie ;] I b?dzie z tym du?o roboty ;d .... Wiem bo bawi? si? troch? w mapowanie , ale r?b to co uwa?asz za s?uszne ;]

Ja mog? czeka? i czeka? tylko ?eby by?o extra nie nudzi?o si? i mo?na by?o gra? 24/7 XD (w czasie choroby :P)

I tak czekamy na programiste mam siedziec i sie nudzic ?

CHYBA ze pojdziemy w grafiki z GBA to bedzie kosmos ;d no jak pa?stwo wola ;d
Masz na my?li grafiki trawy, drzew i innych budynk?w ? xD To jest dobry pomys?, aczkolwiek praco i czasoch?onny.
beztytuupc.png

co? takiego mo?e byc ? Znalaz?em to kiedy? na necie.

Ostatnia edycja:

wedlug mnie start powinien byc jak najszybciej zeby ludzie grali juz a zmiany graficzne wprowadzac w update :D

Tak zmiany graficzne : Ca?? mape bed? robic od nowa tak ?

Po?ycz mape od wersji brazylijskiej (PO).

Po?ycz mape od wersji brazylijskiej (PO).

Nie no co za typ hahahahaha.
Bo ci po?ycz?....
A nawet je?li to bym na niej nie gra?. Nie podoba mi si? ich mapa.

Eldiane a mo?esz okre?li? na jakim etapie jest programista?

Pozdrawiam
Alexis

a w jakim miesiacu bd star serwera sry ale ja nie bd czekac na start 5 miesiecy i polowa forum tez nie

Po?yczy? znaczy ztrackowa? a nie prosi? kogo? o mape noobku gz inteligencji. A pozatym wolisz gra? na s?abej mapie w stylu pokemon czy z otsa rpg nie w stylu pokemon czy nawet bez mapy?

Z tego zdj?cia... \/
finalisland.png

...zrobi?em tibijsk?(chodzi tylko o grafiki ^^) wersj? wysepki dla Mew. Ma nazw? 'Final Island'.
mewisland.jpg

Chcecie j? xD? Robi? kawa?ki mapy(zw?aszcza miejsca legendarnych pokemon?w) z nud?w i my?l?, ?e mog?yby si? Wam przydac, aby zaoszcz?dzic troch? czasu na robieniu ich. Jak Wam si? spodoba?a moja praca to mog? Eldiane'owi na PW wys?ac. Ewentualnie mog? porobic jeszcze inne miejsca np. miejsce z Zapdosem, Moltresem i Articuno.

Ostatnia edycja:

Wyspa super ^^
jedyna r??nica to grafika GBA a Tibii
mo?na by by?o jej u?y? i pozamienia? niekt?re elementy na lepsz? grafik?.

Z tego... \/ (g?ra Moltresa na lewo jakby kto? nie wiedzia?)
legendaryisland.png

...zrobi?em na razie to: czyli g?r? Moltresa
moltresb.jpg

potem zrobi? reszt? xD. Mam nadziej?, ?e si? spodoba i ?e b?d? m?g? wys?a? moje prace Eldiane na PW.

#Egzo
Ale przecie? nikt nie napisa?, ?e one b?d? tam ca?y czas. Mog? si? respi? raz na jaki? czas(jak najazdy w tibii, np. ork?w) lub ?eby si? zrespi?y trzeba by by?o wykona? jakie? questy(najlepiej wiele wiele, ?atwych jak i par? tych bardzo trudnych quest?w).

G?ra Zapdosa (Zapdos jak i inne pokemony na screenach s? wklejane xD)..
zapdos.jpg

g?ra znajduje si? po prawej stronie
legendaryisland.png

Ostatnia edycja:
Zak

Zak

ale g?ubi den servwer mam nadzieje rze naprawi?ie t? bledy.Mam leprzy servwer nazywa sie evolution by sentil,22222x.servwer dziala 1/24 czyli ot 16 15 bo akurad wtedy iestem w domu. mam nadziej? rze servwer nie wypali.muwil w?jek dobra rada.

Odp: Zak

Odp: Zak

ale g?ubi den servwer mam nadzieje rze naprawi?ie t? bledy.Mam leprzy servwer nazywa sie evolution by sentil,22222x.servwer dziala 1/24 czyli ot 16 15 bo akurad wtedy iestem w domu. mam nadziej? rze servwer nie wypali.muwil w?jek dobra rada.

Auuu???! Cz?owieku we? pierw zajrzyj do jakiego? s?ownika, a p??niej pisz. ;<

#Edit
Wiadomo??, ?e b?dzie nowa mapa mnie zbytnio nie zachwyci?a - narobili?my si? nad pierwsz? map? i to na darmo ;)

Wej?cie do moltresa i innych legend powinno by? trudniejsze ?eby nikt nie wlecial bezpo?rednio np. w ?rodku g?ry zamkniete i ?eby na doj?ciu by?y jakie? inne pokemony.

Wole zrobi? cos nowego i lepszego niz mala mapka 3 mb i tak programista byl afk 3 tyg bo mial problemy w zyciu osobistym.

Eldiane a czy serwer ruszy do konca lutego ??

Moj mistrz jestes bardzo dobrym maperem mam nadzieje ze pomozesz w szybszym powstaniu serwera bo duzo ludzi czeka naprawde na ten start a jaki bedzie system dotacij serwera ??

Status
Zamknięty.
Do góry