• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwszy Zestaw Rap?

Status
Zamknięty.

Rev Theory

Active User
Liczba reakcji
8
Witam, Tutaj chcia?bym zaprezentowa? m?j pierwszy tekst, nie wiem czy on wi??e si? z rapem ale my?l? ?e co? pod Rap Podchodzi.

Mam zapa? do rapu, kupi?em ju? mikrofon na kt?rym ?wicz? wymow? itp.

Ten Tekst napisa?em na Lekcji Historii prosz? o to aby?cie powiedzieli

- Pod co Podchodzi ten tekst
- Czy jest dobry
- Czy mam szanse w Dalszym pisaniu Tekst?w?

Tytu? Co Dzienny Stres.

?ycie wiejskie ci?gle stres, b?jki i co dzienne rabunki. U nas jest Sobota Ten kt?ry rap rozkr?ca, A ja rap buffer?j?, Co To Kurwa jest Pi?tek Czy Sobota? , jeba? pi?tek bo teraz id? z kumplami na browara, A ty kurwo teraz siedz za biurkiem i si? m?cz do bia?ego rana.
a na marginesie teraz ci powiem WYPIERDALAJ ty do nas nie pasujesz. Mam 15 lat A ty, t co tego s?uchasz Nie my?l sobie kurwa ?e jestem jebanym gnojem bo w tym rapie buduje rozboje.

Wiem, wiem kr?tkie to mo?e ale chcia?em zobaczy? jak mi to wyjdzie, i wpad? mi pomys? ?eby u?ytkownicy TNET mi w tym pomogli.

Dzi?kuje Prosz? o komentarze. ( Szczere ! )

Odp: Pierwszy Zestaw Rap?

Szczerze? Lepiej sprzedaj Quepasie tego majka, b?dzie wi?kszy po?ytek =\

Lipe odjeba?e?. Za ile tego majka kupi?e?? Trenuj z tekstami, bo to co pokaza?e? to jest lipa na k??kach. Tekst bez sensu i bez przes?ania.

My?l?, ?e minie jeszcze troch? czasu, zanim zobaczymy Twoj? ksyw? pod bander? Prosto. ; <

?ycie wiejskie ci?gle stres, b?jki i co dzienne rabunki.
Lol i tyle.

Czytaj?c to musia?em wy??czy? piosenk? Buki, kt?ra akurat lecia?a w s?uchawkach bo pod ten bit i s?owa, tekst wydawa? si? fajny.. ?a?uj? tego co zrobi?em ;/

Panie i Panowie spokojnie ;p
To by? od pa?ek tekstu kt?ry wymy?li?em tak Oo !

Ale chcia?em spr?bowa? : )

Oczywi?cie b?d? ?wiczy? i w og?le :)
Ale na to trzeba czasu a ja go mam, wi?c mo?e mo?e a czego? dobrego si? na ucz?.

W poniedzia?ek jad? do Studia Tony Jazzu popytam i w og?le, od niego te? si? du?o naucz?.

Dzi?kuj? za to ?e po?wi?cili?cie czas na to aby to przeczyta? :)

Pozdrawiam. Nocne Tryby ;]

Ch?opie, id? Ty lepiej zbieraj ziemniory, mo?e to Ci lepiej wychodzi.

Ostatnia edycja:

W poniedzia?ek jad? do Studia Tony Jazzu popytam i w og?le, od niego te? si? du?o naucz?.
Mam nadziej?, ?e nagrasz swoj? wypraw?, bo chc? zobaczy? ich min? jak zobacz? twoj? "artystyczn? dusz?". - beka, chujowe, s?abe, podchodzi pod buntownik?w w wieku 11 lat s?uchaj?cych firmy na fonie i nosz?cych ich logo na bluzie, dupie, czole.

Ch?opie, id? Ty lepiej zbieraj ziemniory, mo?e to Ci lepiej wychodzi.

Wiem michu ?e lubisz pot?pianie ludzi, ale to co napisa?em liczy si? z faktem ?e chocia? spr?bowa?em TAK? Czy NIE ?

Je?eli chcesz wys?a? mnie na ziemmniory te twoje, ty ja ci? wysy?am na zamiatanie kibli.
Je?eli jeste? taki cwany, zaprezentuj nam tutaj w?asny Tekst ( WLASNY! )

zawsze s? beznadziejne pocz?tki ale liczy sie zajawka i tyle.. i pierdol te smuty co tam wypisuj? bo je?eli ka?dy dobry raper by bra? tak do siebie co gadaj? to by ta kultura upad?a.

Wiem michu ?e lubisz pot?pianie ludzi, ale to co napisa?em liczy si? z faktem ?e chocia? spr?bowa?em TAK? Czy NIE ?
Je?eli chcesz wys?a? mnie na ziemmniory te twoje, ty ja ci? wysy?am na zamiatanie kibli.
Je?eli jeste? taki cwany, zaprezentuj nam tutaj w?asny Tekst ( WLASNY! )
Nie wyzywaj Micha, bo dostaniesz beefu i si? doigrasz pionku.
O kurwa xd //F.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

"Zawsze s? beznadziejne pocz?tki" - Mo?e i tak, ale ten tekst pod "beznadziejne" si? nawet nie zalicza. Sprzedaj majka i kup se kalendarz. Bo mo?e i ka?dy zaczyna beznadziejnie, ale zazwyczaj wida? czy si? rozwinie. Nie katuj kultury, bo czeka Ci? egzekucja;dd

Tak wgl o czym Ty my?la?e? m?cz?c tymi wypocinami biedn? kartk? ? Bo niby kogo? tutaj diss'ujesz, a tytu? brzmi "codzienny stres"?

@down A tak btw, gdzie si? podzia? temat "Beefy"?

Ostatnia edycja:

Rev, chcesz beefu? Dawaj ;d

C h u j o w e.

Komedio-dramat, wyobra? sobie t? scenk?
Jaki? pojebaniec w?a?nie poprosi? trupa o r?k? (hehe).

:) Michuu i si? po ?egna?e? z Tibi? net ;P Ino ty taki m?dry a To ju? chyba drugi tw?j ban jak nie lepiej ;)).

Co to mojego Tekstu. Nie Spinam si? tylko pisz? fakty, ;]

Zaprezentuj? tutaj jeszcze raz tekst spr?buj? bardziej si? wysili? i w og?le :) My?l? ?e b?dzie lepiej.

"Nocne tryby" to Twoja ksywa? :lol:
Ambitnie; widz? w Tobie przysz?o?c polskiej sceny hh, gdzie? mi?dzy Waszk? G, Lechem Rochiem Pawlakiem i Truskawk?. Tak trzyma?, propsy.

@up Haha! Zaiste!:D

@top No ju? si? wypowiada?em, zamiast dalej to katowa?, to we? zajmij si? czym? innym. To nie jest dla Ciebie cz?owieku...;d. Nie staraj si? na si?? co? wyprodukowa?, a jak ju? to nie pokazuj przynajmniej tego w internecie tylko jakim? tam 'koleg?' ze szko?y...

"Bo teraz ka?dy leszcz, chc? by? raperem, talentu nie ma - jest zwyk?ym zerem.... {Ka?dy chcia? by? jak Biggie, ale nikt nie chcia? zgin??...}"...

Status
Zamknięty.
Do góry