Rev Theory
Active User
- Liczba reakcji
- 8
Witam, Tutaj chcia?bym zaprezentowa? m?j pierwszy tekst, nie wiem czy on wi??e si? z rapem ale my?l? ?e co? pod Rap Podchodzi.
Mam zapa? do rapu, kupi?em ju? mikrofon na kt?rym ?wicz? wymow? itp.
Ten Tekst napisa?em na Lekcji Historii prosz? o to aby?cie powiedzieli
- Pod co Podchodzi ten tekst
- Czy jest dobry
- Czy mam szanse w Dalszym pisaniu Tekst?w?
Tytu? Co Dzienny Stres.
?ycie wiejskie ci?gle stres, b?jki i co dzienne rabunki. U nas jest Sobota Ten kt?ry rap rozkr?ca, A ja rap buffer?j?, Co To Kurwa jest Pi?tek Czy Sobota? , jeba? pi?tek bo teraz id? z kumplami na browara, A ty kurwo teraz siedz za biurkiem i si? m?cz do bia?ego rana.
a na marginesie teraz ci powiem WYPIERDALAJ ty do nas nie pasujesz. Mam 15 lat A ty, t co tego s?uchasz Nie my?l sobie kurwa ?e jestem jebanym gnojem bo w tym rapie buduje rozboje.
Wiem, wiem kr?tkie to mo?e ale chcia?em zobaczy? jak mi to wyjdzie, i wpad? mi pomys? ?eby u?ytkownicy TNET mi w tym pomogli.
Dzi?kuje Prosz? o komentarze. ( Szczere ! )
Mam zapa? do rapu, kupi?em ju? mikrofon na kt?rym ?wicz? wymow? itp.
Ten Tekst napisa?em na Lekcji Historii prosz? o to aby?cie powiedzieli
- Pod co Podchodzi ten tekst
- Czy jest dobry
- Czy mam szanse w Dalszym pisaniu Tekst?w?
Tytu? Co Dzienny Stres.
?ycie wiejskie ci?gle stres, b?jki i co dzienne rabunki. U nas jest Sobota Ten kt?ry rap rozkr?ca, A ja rap buffer?j?, Co To Kurwa jest Pi?tek Czy Sobota? , jeba? pi?tek bo teraz id? z kumplami na browara, A ty kurwo teraz siedz za biurkiem i si? m?cz do bia?ego rana.
a na marginesie teraz ci powiem WYPIERDALAJ ty do nas nie pasujesz. Mam 15 lat A ty, t co tego s?uchasz Nie my?l sobie kurwa ?e jestem jebanym gnojem bo w tym rapie buduje rozboje.
Wiem, wiem kr?tkie to mo?e ale chcia?em zobaczy? jak mi to wyjdzie, i wpad? mi pomys? ?eby u?ytkownicy TNET mi w tym pomogli.
Dzi?kuje Prosz? o komentarze. ( Szczere ! )