• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[OT] Jak utworzy? no-ip by xtomixx

Status
Zamknięty.
Odp: [OT] Jak utworzy? no-ip by xtomixx

Dzi?ki all :D Przyda mi si? w tworzeniu OTS'a ;)

mam pytanie czy to co jest napisane bedzie dzialalo na necie z kablowki ip zmienne?

Tak, a co do ip wew to czyta?em, ?e pono? te? dzia?a.

@Dedixen35
Ten program zmienia tylko ip, kt?re jest potrzebny by zagra? na OTS'ie, nie tworzy domeny. Aby j? utworzy? na te ip musisz mie? webserva i postawi? serwer na stron? na swym kompie.

Ostatnia edycja:

Ale to jak?? :( ja mam ip wew ale nie da sie zrobi ;/.Robie no-ip ale czy jak pisze mi ?e domena nie istnieje to musze miec acc mangera czy co ??:(

GG:12669876

To nie tworzy domeny! To tylko podmienia ip! Mo?esz stworzy? serwer w?asnej strony u siebie na kompie na kt?r? b?dzie mo?na wchodzi? przez wpisanie no-ip w przegl?darce...

a mog? dosta? tutaj tak? instrukcj?>?

:confused::confused::confused::confused::confused: JUZ TAK BLISKO BYLO A JAK WCHODZE NA SWOJA DOMENE CZY CO TO TAM JEST TO PISZE ZEBYM WPISAL LOGIN I HASLO

ludzie zrobilem wszystko jak na tym poradniku i dalej nie dziala te no-ip niewiem czego a zrobilem wszystko dobze ? prosze o szybko rozmowe:cool:

?adny poradnik, przydatny na forum. 10/10

ee ja mam pytanie czy no-ip jest platne

ja mam dialoga ale i tak mialem zmienne ip ;/// dzienki za poradnik ots spoko zapraszam ^.- :cool:

Nabijam posty xD:cool:

Edit: mam takie pytanie w sprawie ip ... jak juz zrobilem te no-ip i chce zeby inni weszli na moj ots to im nie dziala:mad: jak mam wew. ip to jest jakas przyczyna

Edit: mam takie pytanie w sprawie ip ... jak juz zrobilem te no-ip i chce zeby inni weszli na moj ots to im nie dziala:mad: jak mam wew. ip to jest jakas przyczyna

Nie znam osoby kt?ra chc? hostowa? porz?dnego otsa a nie umie zrobi? no-ip. Kiedy? mia?em z tym problem ale wyjecha?em z mielizny samemu. Poleca go tylko dla pocz?tkuj?cych<newbie>

Ja mam home edition sp2 i robilem to na inne sposoby ale mo?e to te? dobre ;]

co? wam powiem ten opis jest ju? stary du?o si? zmieni?o wi?c dajcie jaki? nowy :) a nie jakie? stare wrzucana poco to :confused:

Zrobienie no-ip jest wr?cz banalne ale dla pocz?tkuj?cych si? przyda.

Ja Wszystko Zrobi?em Z godnie Z Poradnikiem I Wszystko Ok... Poradnik 10/10:):):):):)

Kolega oto mi chodzilo :) 10/10 daje reputa bo sa screeny dobrze wytlumaczone ! Dzienki:D

A dzia?a no-ip na ip wewnetrznym?
Bo ja mam taki problem

Status
Zamknięty.
Do góry