• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[OT] Jak utworzy? no-ip by xtomixx

Status
Zamknięty.
e ja mam IP 77.114.247.115<--- zmienne ale czy to IP wew czy zew??? mam neta w Iplusie PoZdRo prosz? o ospowiedz

#up
Na moje oko masz zew. Lecz mog? si? myli?.
Co do poradnika, skopiowa? ka?dy mo?e 1/5 za ch?ci.

Odp: [OT] Jak utworzy? no-ip by xtomixx

dobry poradnik ale teraz na no-ip.com troche sie zmienilo to mozna to troche zaktualizowa?

@UP
Masz racj? stronka troszk? sie zmieni?a. Zaktualizuj sw?j poradnik.
@Topic
Poradnik Suuuper!!! s? screeny oraz wszystko opisane. Naprwd? suuper.

Elo ja mam sprawe jak ja robie z tym no-ip wszystko dobrze ale ja nie mam neostrady tp i chce hostowac i podaje koledze ip i mu nie wchodzi prosze o polonczenie sie na muj gg 4849974

Witam.
Oh szukam i szukam i mam extra poradnik :D, zrobi?em wszytko tak jak jest napisane i pomog?o wielkie dzi?ki :)

zrobi?em se konto i no-ip dziala Dzi?kuje za poradnik 10/10 :)

Dzieki nareszcie wiem co zrobic :P

Ej ja mam problem bo jak napisane wszystko dziala ale czekam 5 min i nic ju? nawet 1 godz czekalem te?nic prosz? o pomoc z gury dzi?ki przyda? si? ten poradnik i jak co mam ca?y czas bu?ke z rumiencami jeszcze raz prosz? o pomoc.

Ostatnia edycja:

Niestety nie. To jest tylko dla os?b posiadaj?cych zmienny numer IP z zew. adresem IP. Z wew. mo?na sobie poradzi? tylko przez hamachi b?d? wykupienie u swojego operatora zew. numeru.

Witam mi niestety co? niechce dzia?ac to no-ip na ots wszystko zrobi?em mia?em t? u?miechn?t? bu?ke i nic da?em w config moje ip wew. a tam w url no-ip i niestety nie diza?a ale poradnik dobry 10/10

Ej ja mam taki problem robie all co pisze w poradniku a wyskakuje mi to :(

O co chodzi pom??cie prosz? :(

Ej ja mam problem bo jak napisane wszystko dziala ale czekam 5 min i nic ju? nawet 1 godz czekalem te?nic prosz? o pomoc z gury dzi?ki przyda? si? ten poradnik i jak co mam ca?y czas bu?ke z rumiencami jeszcze raz prosz? o pomoc.

je?eli masz bu?ke z "rumie?cami" to znaczy ?e host jest uruchomiony prawid?owo, a bynajmniej u mnie to dzia?a..

Pozdrawiam.

No tak ja mam tom bu?ke z rumieniami a i tak mi wyskakuje ze domena ni istnieje :(
O co chodzi ?? :(

Status
Zamknięty.
Do góry