• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Serwer zajebi?cie si? zapowiada? ... gram na testach wchodz? dzisiaj ok. 12 i 1 crash.. potem ok. 12:50 "Serwer b?dzie zrestartowany. Zapraszamy za chwil?" By?o co? takiego.. A ju? z 30 minut jest off...

Mieli?my ma?e problemy z maszyn?. Przypominam jednak, ?e nadal to s? testy, wi?c wszelkie problemy powinny wybaczone.

Jutro o godzinie 18:00 planowany jest kolejny Event.

Zapraszam Wszystkich Serdecznie.

Pozdrawiam SkyTech

Od?wierzam.

Ma?y update:
-walka z npc
-feelings (!love, !check)
-food

Zapraszam r?wnie? na konkurs na zrobienie co najmniej kilku tematycznych zdj??. Wiecej informacji na forum.

online-pokemon.com
forums.online-pokemon.com

Ju? nied?ugo na naszym serwerze zostan? wprowadzone ogromne zmiany.

Zapraszamy wszystkich do ?ledzenia post?p?w na naszym forum !

Pozdrawiam SkyTech

Gram i jest zawali?cie;d Ogarniam kompa i jak potrzebna pomoc mappera/s?aby pixel art;d pisz! A ots zawali?cie sie rozwija;] widzia?em ju? poki z golda;p JAk widzicie warto:D

Pokemonsy ><> no ciekawe czy to wypali
zajmnijcie sie tez stronk? acc :)
du?o b??d?w jest

Gram w te Poki s? extra!!.Tylko mi si? nie podoba stronka z acc poprawcie j?, bo potrzebuje du?o zmian, a og?lnie to serwer wymiata, brawa dla administracji!.
Pozdrawiam administracje!

1. To jest test server
2. Na officialu b?dzie inny acc maker
3. W najbli?szych 2 tygodniach uko?cz? robi? Balans

A tak pozatym to super serwer, polecam, wiele nowo?ci itp.

Kiedy loguje sie do gry i wchodze na postac mam critical error,co zrobic?

Kiedy loguje sie do gry i wchodze na postac mam critical error,co zrobic?

Na naszym forum jest do ?ci?gni?cia BugFix. Pobierz go i podmie? z plikiem w kliencie.

Co do ACC to jest ju? napisany od zera. Jest na uko?czeniu, na dniach b?dzie zamieniony. Zastosowali?my wiele innowacji i nie b?dzie nic si? zacina? jak w przestarza?ym G?siorze :)

Pozdrawiam SkyTech

hmm... jak wchodze to pisze gameworld under maintance , oczywiscie wczesniej sciagnalem bugfixa i podmienilem go lecz dalej nie chodzi :S

Bo od poniedzia?ku do pi?tku mog? si? logowa? testerzy (By? nab?r) i zas?u?eni na forum;d
A ka?dy b?dzie m?g? obada? new map i poki w sobote i niedziele. To b?dzie trwa?o 2 tygodnie poniewa? chc? znale?? wszystkie b??dy i je naprawi?. :D

Ja mia?em by? testerem, a jednak mam to samo xd Poza tym reset mia? by? dopiero 1. ;d I jako? nie widzia?em w grze "w?asnego lvl'a pokemona" xd

Ja mia?em by? testerem, a jednak mam to samo xd Poza tym reset mia? by? dopiero 1. ;d I jako? nie widzia?em w grze "w?asnego lvl'a pokemona" xd

Tak w?a?nie jest jak kto? nie umie czyta? ze zrozumieniem. Serwer zostaje zamkni?ty w dni powszednie a zostaje otwarty w weekendy. Sta?y dost?p do serwera otrzymaj? tylko zas?u?one osoby. Nie takie kt?re uzyska?y setny poziom i w ?aden spos?b nie przyczyni?y si? do poprawy jako?ci gry, tylko takie, kt?re wszelkie ujrzane b??dy raportowa?y na naszym forum.

Co do 1 lipca, jest to data przybli?ona. Dok?adnej daty Oficjalnej wersji serwera jeszcze nie znamy.

Pozdrawiam SkyTech

Przeczyta?em. I akurat nie mia?em 100lvl'a tylko 99 ^^ A bugi zg?asza?em ST lub wy?ej, cho? nie wszyscy zwracali na to uwag?. A b??d?w mas? widzia?em. S? praktycznie na ka?dym kroku. ;d

Notka moderatorska:
Takie sprawy prosz? za?atwia? w formie prywatnej wiadomo?ci.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jutro pojawi si? pe?na i ostateczna lista tester?w, wi?c jeszcze troch? trzeba wytrzyma?.

Status
Zamknięty.
Do góry