• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Witam wszystkich zainteresowanych tym projektem. Pragn? poinformowa? ?e projekt nie pad?, a prace nad nim nadal trwaj?. Pragn? tak?e przeprosi? za utrudnienia i wprowadzenie was w b??d.
Pozdrawiam

@Up
w ko?cu*
We?cie*
@Topic
Co? d?ugo cicho by?o o tym projekcie, jakie? newsy? Z ch?ci? bym zagra? je?li serwer wystartowa?.

Witam wszystkich po do?? d?ugiej przerwie.

Zapewne wielu z Was pomy?la?o, ?e to ju? koniec projektu. To, i? nie by? dost?pny dla os?b z zewn?trz nie znaczy, ?e zosta? przerwany. Prace ca?y czas trwaj? pe?n? par?. Strona zosta?a ponownie otwarta a serwer uruchomiony. Forum ponownie stanie na nogi i nadal b?dziecie mogli zaskakiwa? nas swoj? aktywno?ci?.

Ju? nied?ugo postaramy si? napisa? Wam co nowego zosta?o dodane.

Zapraszam wszystkich do testowania !

www.Online-Pokemon.com

Pozdrawiam, SkyTech​

Witam wszystkich po do?? d?ugiej przerwie.
Zapewne wielu z Was pomy?la?o, ?e to ju? koniec projektu. To, i? nie by? dost?pny dla os?b z zewn?trz nie znaczy, ?e zosta? przerwany. Prace ca?y czas trwaj? pe?n? par?. Strona zosta?a ponownie otwarta a serwer uruchomiony. Forum ponownie stanie na nogi i nadal b?dziecie mogli zaskakiwa? nas swoj? aktywno?ci?.
Ju? nied?ugo postaramy si? napisa? Wam co nowego zosta?o dodane.
Zapraszam wszystkich do testowania !
www.Online-Pokemon.com
Pozdrawiam, SkyTech​

Witaj SkyTech!
Ciesz? si?, ?e zn?w mo?na pogra?.
Z tej strony Michciu (By?y S Tutor).
Chcia?bym ponownie zacz?? moj? gr? na tym serwerze lecz niestety po tym jak za?o?? konto, nie mog? si? zalogowa?, a strona forum nie dzia?a.

Ostatnia edycja:

banner.png

Witam
Po kilku miesi?cach zapomnienia wracamy!
Ju? 1 pa?dziernika (jest to sobota) zostan? ponownie otwarte testy, b?d? to ju? Echo testy otwarte dla wszystkich graczy, bez wyj?tk?w.
Mam nadziej?, ?e b?dziecie si? dobrze bawili oraz pomo?ecie nam wychwyci? jak najwi?ksz? ilo?? b??d?w.
Echo testy b?d? trwa?y ca?y miesi?c.

Ostatnia edycja:

Ten projekt jest bardzo dziwny, znaczy fajny ale zn?w administratorzy wszystkich przyciemnili. Projekt niby jest, acc maker dzia?a, kont si? nie da robi?, forum pad?o.. 0 informacji i zn?w napisa? jeden z admin?w "Ju? 1 Lipca start echo test?w". No? kur*a ma? 1 lipca by? prawie 3 miesi?ce temu.. jaja sobie robicie czy op??nienie jakie? macie w zap?onie?

Przepraszam!!
Nie no, oczywi?cie pomy?ka zasz?a, start Echo test?w odb?d? si? 1 pa?dziernika, a nie lipca.
Nie jestem doskona?y, mam prawo nawet do tak g?upich b??d?w xD

Jeszcze raz przepraszam za ten g?upi b??d.

a jak mo?e dzia?a? jak start jutro?

Jakie? info o jutrzejszym starcie? odb?dzie si? ?

Ostatnia edycja:

O kt?rej ten serwer b?dzie w??czony i kiedy b?d? dzia?a?y wasze stronki acc maker forum itp. ???

Najwa?niejsze linki:
Forum:
Acc:
Klient:
Dzia? do zg?aszania bug?w:

wchodze na te stronki co s? tu wymienione i nie moge si? na nie wbic no i oczywi?cie na www.Online-Pokemon.com co? nie idzie mo?e z?e stronki to s? ale ja nie wiem wczoraj si? dowiedzia?em o tym otsie wiec jeszcze zbytnio nie wiem co z czym i co gdzie jest

Ludzie ogarnijcie si?, nie dzia?a to znaczy ?e nie dzia?a -.-
#up
nie podaci ci cialajoncej stronki

@Chaos Vs
Zobacz na dat? mojego postu.
Gdy jeszcze si? interesowa?em tym projektem to forum(w nim download do klienta) dzia?a?o, tak samo z reszt? acc.
---
Te testy dla wszystkich ju? by?y 2x wprowadzane + ten raz to = 3 i za ka?dym razem mia?o nas to wprowadza? ?e nied?ugo officjalny start, ale jest to b??dne my?lenie, gdy? po:
1x-test?w dla wszystkich, by?y testy dla wybranych os?b(znajdowa?em si? w tej grupie).
2x-po 2 tygodniowych testach wprowadzili znowu testy dla wszystkich(wi?c poda?em linki te co Pan Chaos cytowa?)
3x-to teraz b?dzie wprowadzane.

Co do samego startu. Administracja ?adnie sobie pogrywa.
1 my?l o starcie-mia? by? na zako?czenie ubieg?ego roku szkolnego 2010/2011
2 my?l o starcie-mia? by? na rozpocz?cie tego roku (1 wrze?nia 2011), niezmiennie zapewniali ?e ta data jest aktualna itp. No c?? po pewnym czasie forum pad?o i brak informacji do teraz.

I znowu jakie? ?mieszne testy.

Radz? nie przywi?zywa? si? do tego projektu, bo po prostu nie jest on pewny mi?dzy innymi jak start test?w 1.11.11(nie wypa??).

Po prostu Wida? administracja ma gdzie? graczy.Nie wypa? jak zwykle.
Tyle ode mnie .

Musz? was kolejny raz przeprosi?.
W pi?tek, czyli dzie? przed startem test?w, wynik?y pewne problemy z dost?pem do maszyny.
Nawi?zali?my ju? kontakt z hostingiem OVH, czekamy teraz na odpowied?.

Po prostu Wida? administracja ma gdzie? graczy.Nie wypa? jak zwykle.
Tyle ode mnie .
Nie chc? przedwcze?nie og?asza? problem?w, kt?re mog? w ka?dej chwili si? rozwi?za?. Teraz widzimy, ?e to trwa za d?ugo...

1 my?l o starcie-mia? by? na zako?czenie ubieg?ego roku szkolnego 2010/2011
Nie by?o takiej zapowiedzi, w tak kr?tkim czasie nie by?o mowy o uko?czeniu wszystkich prac.

2 my?l o starcie-mia? by? na rozpocz?cie tego roku (1 wrze?nia 2011), niezmiennie zapewniali ?e ta data jest aktualna itp. No c?? po pewnym czasie forum pad?o i brak informacji do teraz.
By? to m?j wyjazd do Holandii i wstrzymano prace nad projektem, trwa?o to a? dwa miesi?ce. Podczas mojej nieobecno?ci spali?a si? maszyna i stracili?my wszystkie dane.

I znowu jakie? ?mieszne testy.
Testy s? wa?nym elementem w ka?dej dziedzinie, chcemy aby ten projekt nie by? nie wypa?em. Niestety ci??ko nam si? pozbiera?, zawsze jaka? pi?kna katastrofa si? wydarzy...

@EDIT
Dla zach?ty poka?e odnowione Cinnabar Island
beztytuuvfte.jpg

Oraz nowy teren, podwodny ?wiat.
12810902.jpg

Ostatnia edycja:

a juz cos wiadomo kiedy te testy oficjal ??

Musz? was kolejny raz przeprosi?.
W pi?tek, czyli dzie? przed startem test?w, wynik?y pewne problemy z dost?pem do maszyny.
Nawi?zali?my ju? kontakt z hostingiem OVH, czekamy teraz na odpowied?.

Czekaj? na kontakt, znaj?c ?ycie zanim dup? ruszy OVH to poczekaj? z 1-2 dni.. (g?ra 48h).
Jak co? b?dzie to dajcie zna?.

Czekaj? na kontakt, znaj?c ?ycie zanim dup? ruszy OVH to poczekaj? z 1-2 dni.. (g?ra 48h).
Jak co? b?dzie to dajcie zna?.

Akurat co do OVH to nie mog? z?ego s?owa powiedzie?. Wsp??pracuj? z nimi ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolony. Pomimo tego, ?e kontakt telefoniczny w weekendy nie prosperuje, to i tak wszystko w miar? szybko idzie za?atwi? przez maila.

Ale przejd?my do rzeczy.

Oficjalny start test?w przenosimy na 3.10.2011 o godzinie 18:00 (czyli jutro)

Zapraszamy wszystkich serdecznie !

Pozdrawiam,
SkyTech

Status
Zamknięty.
Do góry