Frox
Forum friend
- Liczba reakcji
- 33
Odp: O.S.T.R.- Adam Ostrowski Dyskusje...
Zapewne przezy?es wiele... wiele w tibii.
Narazie bit?w nie robie - brak weny ;P.
P?yta O.C.B. jest rodzinna, fakt Adam zapewni? najlepsze feat'uringi w Europie i brawo mu za to, szkoda tylko ze Evidence kiepsko sie postara?, za to reszta genialnie wypad?a.
Ostry czesto wspomina o swoim zyciu, trzeba tylko zrozumiec co mia? na mysli.
Co do Peji... kiedys by? prawdziwy, teraz stawia na beefy kt?re nakrecaja sprzedaz jego p?yt - chodzi o rozg?os.Nie ma to jak sie rozkoksowac i zgrywac twardziela.Nie mam jednak watpliwosci ze hajs mu sie nalezy w 100%!
Tak, bo Cie dupa rzuci?a, a starzy i koledzy nie kumaja, raz Cie spisa?y psy, a kiedys sprzedali Ci fajki i browara w sklepie.Cz?owieku sam w ?yciu prze?y?em wiele... mam te 15 lat i ju? spierdolony ?wiat.
Zapewne przezy?es wiele... wiele w tibii.
Narazie bit?w nie robie - brak weny ;P.
P?yta O.C.B. jest rodzinna, fakt Adam zapewni? najlepsze feat'uringi w Europie i brawo mu za to, szkoda tylko ze Evidence kiepsko sie postara?, za to reszta genialnie wypad?a.
Bzdura.Ostr robi to z umiarem napisa? 2 kawa?ki w kt?rych ulica dotyka kraw??nika jego ?ycia
Ostry czesto wspomina o swoim zyciu, trzeba tylko zrozumiec co mia? na mysli.
Co do Peji... kiedys by? prawdziwy, teraz stawia na beefy kt?re nakrecaja sprzedaz jego p?yt - chodzi o rozg?os.Nie ma to jak sie rozkoksowac i zgrywac twardziela.Nie mam jednak watpliwosci ze hajs mu sie nalezy w 100%!