• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

O.S.T.R.- Adam Ostrowski Dyskusje...

Status
Zamknięty.
Odp: O.S.T.R.- Adam Ostrowski Dyskusje...

Cz?owieku sam w ?yciu prze?y?em wiele... mam te 15 lat i ju? spierdolony ?wiat.
Tak, bo Cie dupa rzuci?a, a starzy i koledzy nie kumaja, raz Cie spisa?y psy, a kiedys sprzedali Ci fajki i browara w sklepie.
Zapewne przezy?es wiele... wiele w tibii.

Narazie bit?w nie robie - brak weny ;P.

P?yta O.C.B. jest rodzinna, fakt Adam zapewni? najlepsze feat'uringi w Europie i brawo mu za to, szkoda tylko ze Evidence kiepsko sie postara?, za to reszta genialnie wypad?a.

Ostr robi to z umiarem napisa? 2 kawa?ki w kt?rych ulica dotyka kraw??nika jego ?ycia
Bzdura.
Ostry czesto wspomina o swoim zyciu, trzeba tylko zrozumiec co mia? na mysli.
Co do Peji... kiedys by? prawdziwy, teraz stawia na beefy kt?re nakrecaja sprzedaz jego p?yt - chodzi o rozg?os.Nie ma to jak sie rozkoksowac i zgrywac twardziela.Nie mam jednak watpliwosci ze hajs mu sie nalezy w 100%!

#up ten 1 teledysk przes?ucha?em do "tak bardzo chc? pierdoli? si? z tob?" to przesta?em s?ucha? , a ten 2 to co? tam mruczy pod nosem :D. a Co Pkt to tak jak i K44 wprowadzili du?o ale to bardzo du?o do naszego Polskiego kochanego Hip Hopu, A dok?adnie do ?.p Magik to zrobi? , jego teksty , styl og??em wszystko co nagra? by?o praktycznie dobre , i godne Magika ;]. Powiem wam ?e te? lubie pos?ucha? Gurala a dok?adnie kawa?ek , ten co jest zwrotka "PDG przyjeba?o" :D A to dlatego ze jest zajebisty basik tam i mo?na pos?ucha? hardcoru. A Co my?licie o Komeryjnych szmatach ? ;] Tzw : Sok?? & Pono ;]

#Froxy fakt mo?na powiedzie? ?e Peja teraz kr?ci si? w tych lepszych sferach. A Adam jest charakterem nei tylko znanym w polsce tak jak to pisze Froxy :D Ale i tak dla niego szacunek za to co zrobi? ale s? te? tacy co nie doceniaj? jego sztuki pisania tekst?w i samych "fristajl?w" :) Macie jaki? sw?j ulubiony "fristajl" w wykonaniu Ostrego , Ostanio na necie znalaz?em Filmik typka kt?ry nawija jest stylem podobnym do Ostrego nawet nawija pod jego nute. :

Ostatnia edycja:

Fresh !! panowie Panowie , pisa? co?...

Wracaj?c to tematu kupowania p?yt, ja musia?em zrobi? obraz p?yty bo si? porysowa?a jak 150, i chce j? puszcza? tylko na specjalne okazje. S?ucham tak to z obrazu p?yty. :D

Mnie osobi?cie na p?ycie Ostrego rozwala kawa?em Dom, dal mnie przekozak, z reszt? jak ca?? p?yta.

O.S.T.R - najlepszy raper w Polsce. Bity, tekst poprostu cudo. Jak s?ysze piosenki typu 'jp na 100%', p?aka? si? chce. ; l

btw.

Osobi?cie mam (jak narazie) jedn? p?yt?, O.C.B. Je?eli chcecie dowiedzie? si? o Adamie czego? wi?cej, zapraszam; .

Kilka fajnych kawa?k?w;

(freestyle)

Co,ju? temat upad? ? ;/
To trzeba od?wie?y? dyskusje.
Jaka jest wasza ulubiona p?yta Ostrowkiego ?

OSTR jak zwykle pocisn??
1:52

Wiadomo ?e Ostrego nikt na freestyle nie pojedzie.
Wkurzaj? mnie tacy ludzie.
Wyjdz.
Rybol
Nie chodzi o to ze jak ktos kupi plyte to bedzie fajny... wiesz jak by kazdy myslal tak jak ty to by w ogole nie bylo muzykow bo za co by mieli nagrywac ...
ludzie, kupujcie polskie rap plyty
A co do ostr, brak slow. Od nie dawana mieszkam w Danii i zawsze gdy ide po miescie slucham go w sluchawkach strasznie mi to tu pomaga przetrwac...
I chcialem jeszcze tylko powiedziec, nie sluchajcie hg jp u ktorych do drugie slowo to jebac policje.
pzdr i przepraszam za ortografie, brak polskich liter ...

Ostrego nie s?ucham, s?ysza?em tylko kawa?ek "Kochana Polsko" kt?ry jest zajebisty. Mam do niego szacunek, nie bluzgam go ani nic.

Co do Peji to p?yta "Styl ?ycia G'N.O.J.A" jest zajebista, a je?li zrozumiecie "Intro" to b?dziecie wiedzie? dlaczego jest taka p?yta a nie inna.

A tak wgl. to dajcie sobie spok?j ?e "ueueue Peja ?piewa* o biedzie nie umie nic lepszego"
Bo na S?G wida? ?e tak nie jest.

* - Specjalnie tak napisa?em, wiem ?e np. Peja rapuje.

Pozdrawiam
Immortal.

OSTRY ma calkiem niezle kawalki ich przekaz jest rowniez godny uwagi. Nie jestem jego fanem osobiscie Wole FIRME :) ale jak gdzies leci ostry to slucham z mila checia ...

tak moim zdaniem p?yta O.C.B to najlepsza p?yta 2009, a drug? z jego lepszych p?yt jest Tabasco ;] oczywi?cie nie zapominijmy o trzecim wymiarze :d

Adam to nieprzeci?tny artysna nie nazwe go raperem poniewa? jest on muzykiem kt?ry swoje dzie?a z pasj? i sercem.

No to teraz czekamy na premier? nowej p?yty "Galerianki" kt?ra b?dzie 11 wrze?nia.

5owoli.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry