• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mito's Gallery.

Status
Zamknięty.
Odp: Mito's Gallery.

@up
hahahuahsuahs ?

?mieszny jeste?. Je?eli chodzi o 'by handyy' to ci? zamkn? na wieki - to jest m?j drugi nick - wi?kszo?? os?b mo?e to potwierdzi? ;)

Jak potwierdz? to zwr?c? honor. A, wracaj?c do oceny. Lineart ?adny, kolorki tragiczne - jak dla mnie zbyt ciemne, troszk? rozja?nienia by si? przyda?o.

Wlasnie jak byk pisze ze kolory jegoa lineart nie wiec i tak nie ma co oceniac :)

Wlasnie jak byk pisze ze kolory jegoa lineart nie wiec i tak nie ma co oceniac :)

Jest napisane, analfabeto. U mnie, przynajmniej jako? wygl?daj? prace. ;)
Btw. nie pouczaj i nie doradzaj innym, jak sam nie umiesz robi? ;)

Mito posiada te? nick handy. To mog? potwierdzi?. Grafiki s? ?liczne ;d.

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

Zajebisty ten Juugo. Wr?cz pasuje do losa. Mam nadziej? ,?e ciebie przyjm?. Ocena 10/10.

Ps ci co my?l? ?e kradne z ntsw lub innego badziewia. Nie kradne ?adnych grafik, nie mo?ecie wbi? sobie tego do g?owy.

Twoje grafiki przypad?y mi do gustu. Dobre cieniowanie, kontury postaci te? nie s? z?e :) ?wicz i r?b metod? pr?b i b??d?w a na dobre ci to wyjdzie :-)

taaa... idzie ci coraz lepiej, komu tym razem podkradles grafiki, poznaje toushena bo robil go grafik ktorego uczylem:] wiec to napewno nie jest twoja grafika, jakbyscie poszukali i popytali to pewnie wiekszosc tych grafik jest ukradziona i marnie przerobiona...

ps. mi tez w przeszlosci podkradl pare grafik:]

@up
No chyba cie pojebalo. ;)
Je?eli chodzi o tousena, to wzorowa?em si? na renderze.

Usuni?te.

Wszystkie s? moje, robione od 0.

#EDIT
Oskar?aj?c, poprzyj swoje oskar?enie. Udowodnij, ?e to nie s? moje. :)
Od 'tamtego' czasu nic nie ukrad?em.

tom white napisał:
jakbyscie poszukali i popytali to pewnie wiekszosc tych grafik jest ukradziona

Wi?c ty popytaj i poszukaj, a zobaczysz, ?e ?adna nie jest skradziona.

tom white napisał:
ps. mi tez w przeszlosci podkradl pare grafik:]
Tobie nie ukrad?em ?adnej.

Ostatnia edycja:

tak? a na forum bso; renji bankai wstawiles i jeszcze cos :] strasznie mowiles ze twoje ale jakos sie tak zlozylo ze kilka osob wiedzialo ze ja je robilem, Ty robisz tylko marne przerobki koksie:] a te grafiki z db widzialem na serwerze jednym jakis rok temu, na serwerze w ktorym pracowalem wiec nie ma opcji zebys Ty je robil

tak? a na forum bso; renji bankai wstawiles i jeszcze cos :] strasznie mowiles ze twoje ale jakos sie tak zlozylo ze kilka osob wiedzialo ze ja je robilem, Ty robisz tylko marne przerobki koksie:] a te grafiki z db widzialem na serwerze jednym jakis rok temu, na serwerze w ktorym pracowalem wiec nie ma opcji zebys Ty je robil

Po 1, nigdy nie robi?em renjiego. Nigdy.
Grafik z db nie mogles widzie?, bo zrobi?em je na dbviolent. ;) [gohan, trunks, radiz]
Od chuja os?b potwierdzi.

mowisz ze nie robiles? fakt bo dales mojego:] jak chcesz to moge tu "przyprowadzic" osoby ktore potwierdza ze podkradasz grafiki;p

Ostatnia edycja:

A ja przyprowadz? osoby, kt?re potwierdz?, ?e nie kradn? od tamtego czasu. ;)

Wszystkie grafiki robi? Mito, wiem bo pokazywa? mi kolejne etapy pracy...

Mito coraz lepsze pixelki Ci wychodz? ;) robisz post?py i moim zdaniem rozwiajasz sw?j talent w dobrym kierunku.
@ Do tych co nie wierz?, ?e to s? jego prace to si? grubo myl?, poniewa? Mito pomaga? mi w projekcie i pokazywa? swoje prace tak?e nie ma mowy, ?e jest on jakim? Thief'em ; )

Pozdrawiam xKrysteKx!

Status
Zamknięty.
Do góry