• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mito's Gallery.

Status
Zamknięty.
Odp: Mito's Gallery.

Prawd? m?wi?c, nie lubi? grafik izometrycznych oraz nie pasuj? one do gier db oraz innych tego typu.
Yyyy? Co Ci niby nie pasuje? Sp?jrz na prac? Krisoswa, a potem na swoj?. Przy jego pracach wygl?dasz na totalnego amatora. Izometryczne, nawet w tego typu projektach, bardzo pi?knie si? prezentuj? w grze, wi?c zanim si? wypowiesz na jaki? temat, stw?rz porz?dn? grafik?, wrzu? do klienta i sprawd? jak to wygl?da, a nie pierdolisz jakie? farmazony.

@Grzechoo
Hmm, mo?e ?le si? wyrazi?em, chodzi?o mi o to, ?e taka p?aska grafika nie umywa si? do izometrycznej. Nie mam zastrze?e? do p?askich outfit?w, kt?re robi Mito.

Ostatnia edycja:

Kuzer, nie przesadzajmy, bo grafiki Mitochondrium jak na p?askie postacie o wymiarach 32x32 to nie s? wcale takie z?e. Po prostu za wiele na tym obszarze si? ju? nie da wyci?gn??.
To nie zmienia faktu, ?e jestem ciekawy jak Mito poradzi?by? sobie z postaci? tibijsko izometryczn?, bo masz predyspozycje, a t?umaczenie "nie lubie grafik izometrycznych" jest bezsensowne, bo takie grafiki s? zwyczajnie trudniejsze.
A wi?c czekamy na izo w twoim wykonaniu, powodzenia! ;)

Haha wez ty jak tam masz mochhinodium? sie schowaj saperze jebany Znowu na nastepnym forum wsadzasz nie wlasne grafiki jak to robiles na innych? ;] no komment.

Haha wez ty jak tam masz mochhinodium? sie schowaj saperze jebany Znowu na nastepnym forum wsadzasz nie wlasne grafiki jak to robiles na innych? ;] no komment.

Nie zaszczyc? tego komentarzem. Udowodnij, ?e to nie s? moje prace, a potem gadaj. ;]

@2x up

Dobra, zaraz co? wykmini?.

#EDIT

32373lojreq8.png

Pierwszy izometryczny outfit.

Strza?a !

Ostatnia edycja:

nie musze nic udowadniac bo juz ci to udowodnilem ponad 3x wiec elo oklamuj ludzi dalej.

nie musze nic udowadniac bo juz ci to udowodnilem ponad 3x wiec elo oklamuj ludzi dalej.

Udowodnij, ?e to nie s? moje ;] Je?li nie potrafisz, to si? nie udzielaj wi?cej.

@moderatorzy

Prosz? o warna dla niego.

Ostatnia edycja:

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

?adne ?adne :) R?b tak dalej..

Bo uczestniczy w projekcie Shinobi Sekai pod nickiem Handyy.
To jest jego drugi nick.

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adny kyuubi :)) 10/10

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

Nie znam si? zabradzo na takich pracach, lecz twarz Kushiny ci troch? nie wysz?a:P
Reszta ju? o niebo lepsza:) 8/10

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

Ostatnie prace po prostu ?wietne, wymiataj? nie mam nic do zarzucenia. 9/10

Moja ocena 10/10 Cieniowanie Pikne i wszystko Pikne ;D Pozdrawiam !

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

Nie rozumiem co mamy tu ocenia? skoro to nie Twoja praca.

Status
Zamknięty.
Do góry