• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

Odp: Lunara photos

Knighta nie zrobie bo mi si? nie chce skillowa? ;<
Zrobie sobie Sorcerera ;)
8 lvl wbije mo?e po jutrze albo jeszcze jutro... A tak p??no to wbije bo mam kare na kompa wi?c.. ;)
hehe ja mam tego 10drudka bo troche padalem xD to go zostawie jako noob charka i nowego charka palka robie ;p albo nie? chuj wie zobaczy sie jak kasa bedzie napewno jednak nie knight nie mam czasu na skillowanie a chca po 50zl za wyskilowanie kina 65\65 :huh: i bede grac drudkiem lub palkiem ;]

Okey ;) Jak we?miesz palka porobie ci Monki
21:44 You see yourself. You are a druid.

Jakby co jestem w Thais.

Plax fri itanz !!!

Notka moderatorska:
takie rozmowy to nie tutaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:

54092529.png

nie:P gram drudkiem ;>

Ladne ss
Zycze wiecej Up lefeluf,lotuf,i wszystkiego dobrego w drodze tibijskiej
@Zyga dzieki za pozdro nuubie;ddd

Gratuluj? Wam i ?ycz? powodzenia, te? gra?em tu :D Moje "ap lefele" s? na pocz?tku tematu.

Go go 998 lvl.

Jak jak nie lubi? jak kto? kupuje kas? na allegro itp itd. ;(

[-]Pozdrawiam[/-],
Dicanio

?adnie Wam idzie, te? tam gram, ale niestety odda?em konto koledze, na kt?rym by? m?j char na Lunarze ;< Go go 1oo lvli i czekam na jakie? fotki z pk teamu xD

Gratuluj? Wam i ?ycz? powodzenia, te? gra?em tu :D Moje "ap lefele" s? na pocz?tku tematu.
Go go 998 lvl.
Jak jak nie lubi? jak kto? kupuje kas? na allegro itp itd. ;(
[-]Pozdrawiam[/-],
Dicanio

kupilem bo nie mialem nic eq oprocz scale armora i na potki i eq trzeba bylo wiec nie pisz takich rzeczy =)

@edit
2 levelki up i 2 magic levelki :D
12lvl up:
beztytuudb.png

6 M lvl:
mlvlll.png

z powodu ze nie zapisal sie 13lvl up zrobilem 14lvl up
14 lvl up:
14lvlup.png

7 M lvl:
magiclvl.png

to narazie na tyle nie dlugo mysle ze kolejne adv lvl jak i m lvl

Pozdrawiam wszystkich ktorzy dodali tutaj fotki swoich postaci i wszystkich pro playerow z tibia.net.pl :D
Dragacz™

@edit
magiclvvvvl.png

lvl15k.png

9mlvlg.png

sory ze nie zrobilem tak jak z ostatnim screenem ale zapomnialem o tym^^
na amazon camp jak jest malo osob mozna wbic nawet 10k expa w godzine a jak jestes sam nikogo nie ma to do 15;]

@edit
dodawajcie screeny ten temat nie moze pasc :F
10mlvl.png

56771683.png

nie dlugo bede robic deserta tylko dobije ten 20 dodawajcie wiecej screenow!!

super wychodze z expa biegne 20sorc i 69 paleq i padam naszczescie nic z eq nie wylecialo tylko backpack w ktorym byl plate armor+ kasa

You recognize Xedanney. She was killed by Sir Dewyn.
oj chyba paladynek padl ;] mial do tego rs podobno wylecialo eq o wartosci 100k :P

Ostatnia edycja:

dzwoniec idz sobie na amazon camp w veno tam leci expa sporo
Sprzedam Itemy na lunarze: Demon shield,focus cape,crusader helmet,boszki,blue legi i doloze 15lvl drudka Za konto na innym serwerze obojetnie jaki ;] 15+ knight\pal wyskilowany! min. 65\65

Zaczynam gra?:) M?j nick to Vetru, je?eli mo?na prosi? to podajcie mi gg na priv mgs. I jakiego? p seta na pocz?tek by si? nie da?o za?atwi? :) ?

Acha, i zastanawiam si? kim gra?. Pomo?e kto? :D ?

Ostatnia edycja:

RedScull xd

Kto wie ile trwa red skul bo ja dawno nie gra?em na rl

7 level

A tutaj 8 :)) I hate rookgard !!

@Edit. Wiem, ?e nie ma co komentowa? bo ma?e lvl ale chocia? 1 comment by si? przyda? bo 0 motywacji a przedemna 19 dni grania na kompie zeby wbic 60/60.

Tutaj oto jak? profk? wybra?em.

Skille ;D

Ostatnia edycja:
dobra to pozdro dla was ja koncze tu grac najwiekrze podziekowania dla 100+ noobkow ktorzy pkowali na amazon camp i nie dali mi odrobic lvl padlem wylecialy boszki a reszta itemkow to jakies 20k oddalem koledze i pierdole nie gram na tym pvp gownie ide na noob-pvp ;p
Pozdrawiam Dragacz. FUCK PK ON AMAZON CAMP!
7 level
Nie cytujemy zdj??.
A tutaj 8 :)) I hate rookgard !!
Nie cytujemy zdj??.
@Edit. Wiem, ?e nie ma co komentowa? bo ma?e lvl ale chocia? 1 comment by si? przyda? bo 0 motywacji a przedemna 19 dni grania na kompie zeby wbic 60/60.
Tutaj oto jak? profk? wybra?em.
Nie cytujemy zdj??.

Skille ;D
Nie cytujemy zdj??.
skilowales na brainie to moj qumpel ja mu dalem kase jak wtedy kupilem :PP teraz juz nie gramy na lunarze ;p reportujcie mnie ze napisalem post pod postem ale chuj mniet o obchodzi jestem wkur*****

Notka moderatorska:
//Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Czyli Napsterek powracasz do gry na lunarze? Jak tak to ja te? zagram sobie moim 9 Druidkiem ;)

Do góry