• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

Odp: Lunara photos

Tak na dobr? spraw? to stary Team z Lunary rozpad? si?, zanim w og?le na dobre powsta?. xd Ale mi te? jest mi?o widzie?, ?e niekt?rzy graj? jeszcze na tym serwie i wrzucaj? zdj?cia - tak trzyma?! Nie dajcie umrze? temu topicowi.

Beoska, ?wi?te s?owa. Nie dajmy umrze? tematowi, wi?c na co czekasz? ;d
Loot od pocz?tku 23 lvla:
loot.png

GP og?lnie (bez Deserta):
67146153.png

Stan rzeczy na 14.10.2009r.
skille.png

?adnie Wam idzie na tej Lunarze :) Ja powracam na Guardi?, gdy? mam tak 60 kine ;d ?ycz? powodzenia :) Gz adv, loot?w, lvl?w i kasy :d

Komentowa? !

Posz?o o 1500 Small Stones?w za 13k.
dead.png

Chyba komentarz jest zb?dny.
lolm.png

#Deska
Kiedy? tam zabij?. ;d Waste style ;p

Ostatnia edycja:

Gdzie Vrael, Napster, Sey~ i reszta? Vrael nie sprzeda?e? chara to wracaj! Napster, nie wiem co si? z tob? sta?o : O Seyilt, graj, bierz przyk?ad z Micha?ka :D Na razie to on i tylko on trzyma ten temat. Micha?! Spr?buj zabi? draga, zr?b ma?y hardcore - jak zabijesz, to zr?b ssa z pozdrowieniami dla mnie ;x

Gdzie Vrael, Napster, Sey~ i reszta? Vrael nie sprzeda?e? chara to wracaj! Napster, nie wiem co si? z tob? sta?o : O Seyilt, graj, bierz przyk?ad z Micha?ka :D Na razie to on i tylko on trzyma ten temat. Micha?! Spr?buj zabi? draga, zr?b ma?y hardcore - jak zabijesz, to zr?b ssa z pozdrowieniami dla mnie ;x
Brak czasu, nied?ugo wojna na Lunarze, mo?e wtedy zagram. Zobaczymy jak to si? u?o?y, mam w planach wr?ci? na Furor?, je?li Szwedzi si? przenios?.

@Micha?ekk
Napisz do gildii panuj?cej serwerem, ?e Ci? facet straszy ;).

Nie my?lcie, ?e wasz mistrz FerN przesta? gra?. Ja tam gram ci?gle, tyle, ?e net mi odm?wi? pos?usze?stwa w stawianiu fotek ;(
Dzi? si?dzie 21 lvl i kiedy go wbije... wbijam 70/70 skille i id? z Michalkiem na deserta ;) (jak dobrze p?jdzie na g?ow? po 20k b?dzie ;D)
Na razie stan postaci:
stanz.jpg

Wraz z pro ogarni?tym teamem nie mogli?my zabi? 25 sorca. ;( Ucieka? nam od Deserta do Ab, zu?ywaj?c przy tym nie ma?o potion?w. Za Dwarf Bridge net siad? dla Eldetro i razem z Poiu kontynuowali?my b?j. Ostatecznie fail - uciek? nam ! ;//

18188732.png

W planach mamy next Desert. ; )

2v01s0n.png

M?j log z walki : )
btw. mia?em odpoczynek ale ju? wracam do gry!

Michalekk by? uwi?ziony na wysepce z dragonami bo nie mia? shovla, wi?c musia?em przesta? skillowa? i mu pom?c. Wi?c poszed?em do niego, on zaproponowa? ?eby?my ubili draga, wi?c tak zrobili?my.

Oto ss ;)
beztytuuei.jpg

Zabili?my dwa dragony. Za pierwszym podej?ciem straci?em 2 poty za? za drugim a? 8 (2x dragon zbi? mi ?ycie do red). P??niej si? zorientowa?em, ?e blokowa?em draga z wooden shield -.- Ale zemnie kretyn...

No ?adnie Wam panowie idzie, ja ju? nie mam czasu na gr?. Je?eli kto? jest zainteresowany moj? postaci? Mirro Gan 68 rp, zosta?o 14~ dni pacc, to prosz? pisa? na gg: 8269884, po co posta? ma si? marnowa?? ;p

Pozdrawiam i ?ycz? sukces?w na Lunarze !

Morri graj :<<<< Niedlugo transfer to i ja bede gral :DD !!
@Michalekk
Nie martw sie , on ma hunta i naciaga ludzi z dp zeby oplacic swojego hunta.
Kiedys tak robil 150rp na lunarze pamietam mialem wteczas 60lvl ,
moj kumpel sprzedawal paladin armor bo nie mial kasy na expa .Nie mial za wysokiego lvla bo mial ledwie 40lvl i jedynym jego znajomym to bylem ja.
Kiedy napisal juz na trade o tym paladin armor to odpisal mu 150rp i kazal wyslac do jego dp a on odesle kase bankiem .
Moj kumpel pomyslal czemu nie wkoncu 150lvl powazny gracz .
Wyslal P Arm. i tyle widzialal go i kase za niego.
Innymi slowi oszukal go ten frajer ;p, moj friend prosil go zeby oddal jednak ten p arm to tylko odpisal ze jesli jeszcze jedno slowo napisze to ma hunta. , oczywiscie nie przestraszyl sie i dalej mu spamowal prosbami o zwrot ale nie mial hunta i stracil p arm;p
@topic
Good grajcie grajcie :) ~! , przydalo by sie zeby szybciej wam lvle wpadaly :)
zycze wam jak najwiekszych .
pozdro.

Ostatnia edycja:

Siema chlopaki! ;> Fajne chary, zdjecia i hunty. Widac zgrany i ogarniety team, duzo osob ma pacc. Ehh, chcialbym z wami pograc, mialem hacka 50 najta wczoraj :( ?ycze dalszych awansow i huntow. Pamietajcie! Tibia to tylko gra.

4h expienia si? op?aci?o, siad?o 3 lvle (z 21 na 24). Niestety, ale mam tylko jeden ss z adv 23-24.
Oto on:
24lvl.jpg

No i kasa zarobiona przez 4h ; ))
kasa.jpg

Rozmowa z Michalekk na gg -.-
Kod:
Razil Mardilo 18:39:14
juz chyba nie gram na lunarze
Razil Mardilo 18:39:17
nie mam ochoty

Grajcie ludzie, na tym ?wiecie jest ?wietnie! ;}

20:21 Dwen the Attorney [31]: u are hunted
20:21 Dwen the Attorney [31]: :)
20:21 Dwen the Attorney [31]: bye

bil mnie 31 druid z pacciem exori flam + orci beserki spierdolilem mu 13 sorcem i sie chyba wkurwil hahahah !

oczywiscie najlepsza wymowka "mialem lagi"

apropo zakupilem licencje elfa dozywotnia, bedzie goraco, niech wyexpie sorc'a.

strasznie duuzo pk przybylo =thais pk.,venore pk lolz :d

Napster, a ty wbijaj.

PS.

Nie powiem skad ani nic ale mam 120k. :D

Widz?, ?e jednak Lunara Team odcin?? swoje pi?tno na tym forum powa?niej ni? przypuszcza?em. Jako? nie mam wog?le ochoty gra? na Lunarze - jestem zbyt zaj?ty collegem i nauk?. Pogrywam czasami na Rookgaardzie co prawda, ale to nie ten czas co Durandarto ; (

Mo?e kiedy? powr?c? do gry, ale raczej nie Duranem - za du?o noobk?w z tnetu prosi o free itemki (to jest jednym z powod?w dla kt?ego nie gram). Tak czy siak, powodzenia wszystkim starym cz?onkom Lunara Teamu i powodzenia we wszystkim!

Regards
Seylit

Id?c poexpi? troch? (poboci?) na roty, zauwa?y?em botera. I co tu robi?? Chowa? si?, ucieka?, zabi? go? Zabi?em dziada, nie b?dzie mi na moim ulubionym miejscu do bocenia boci? ;dd

beztytuu2uep.jpg

15:32 You see Elder Orchid (Level 16). He is a druid.
15:33 You deal 62 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 5 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 36 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 33 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 15 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 9 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 57 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 1 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 45 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 47 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 38 damage to Elder Orchid.
15:33 You deal 1 damage to Elder Orchid.
15:34 You deal 4 damage to Elder Orchid.

No i loot, s?aby, ale zawsze te 900 gp i 1 pot do przodu ;-)))

beztytuu3az.jpg

Bardzo fajny ?wiat i zdj?cia. Du?o os?b gra, du?o os?b ma pacc. Foty niczego sobie ;}

... i tak oto Royal Czupa do??czy? do dzielnych woj?w z t.n.pl xD

Pierwszy Screen:
290ztax.png

My?l? ?e jeszcze dzi? b?dzie 8 level ;)

Do góry