• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lord'Paulistinha

Status
Zamknięty.
Odp: Lord'Paulistinha

Patrz?c na zdj?cie kt?re wys?a? Fronczek widzimy dlaczego LP jest no liferem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no ale jego nie mo?na nazwa? dzieckiem Tibii;d wujkiem Tibii uHBuasd;d

Dobra, id? si? powie?, "bo tf?j "idol" MDW nje jezt pierfszy, a gra? przecierz druitem na najgorszyh wersiah tibji!"
Not for all -.- MDW = naab.
ogarnij si?, ?eby MDW gra? dalej, bo przez 8.0 update zrezygnowa? to 500lvl mia? by na lajcie, a NAJLEPSZY NIE OZNACZA NAJWY?SZY LVL!

a z tym

Daj mi dow?d jak LP bottuje (nie chodzi o screen z w??czonym exp/h, bo to si? nie liczy, tylko o filmik/zdj?cia jak nie odpisuje, a ty za nim biegasz/bijesz go)

to si? wykaza?e? wielk? inteligencj?, bij?c LP ?ci?gasz na siebie ca?y server, on ma tak ustawionego bota ze jak go ktos bije to idzie msg do calego LF, i wpadaja -.- po co dowody, jak on sam jest dowodem.

Ostatnia edycja:

@up
Popieram dwoje zdanie ....

ogarnij si?, ?eby MDW gra? dalej, bo przez 8.0 update zrezygnowa? to 500lvl mia? by na lajcie, a NAJLEPSZY NIE OZNACZA NAJWY?SZY LVL!
a z tym
to si? wykaza?e? wielk? inteligencj?, bij?c LP ?ci?gasz na siebie ca?y server, on ma tak ustawionego bota ze jak go ktos bije to idzie msg do calego LF, i wpadaja -.- po co dowody, jak on sam jest dowodem.
Daj dowody [usuni?to]!
@ Topic
Osobi?cie Go nawet lubi?, co w tym dziwnego, ?e ma najwy?szy lvl ? Boli Was to, ?e prze?cign?? on MDW ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Lord Paulistinha to zwyk?y botter, brazylijski n00b. Nie ukrywam, ?e sam co? te? musia? expi?, bo nie wybotowa?by takiego du?ego levela samym botem, jednak?e to nie jest dla mnie jaki? wielki gracz. :/

Mateusz Dragon Wielki, to jest legenda Tibii, jak kto? tam pisa?, gra? Druidem na Tibi 7.6, nie poddawa? si?, osi?ga? wielkie poziomy do?wiadczenia i co najwa?niejsze by? Polakiem, jedyne co mnie u Niego bola?o, to tylko to, ?e gra? na ?wiecie non-pvp, to jest jedyn? rzecz?, o kt?r? mogliby?my mie? do niego ?al... Ale niestety, gra mu si? najwyra?niej znudzi?a... Teraz musimy pok?ada? nadziej? w Scorpionie Andree, chocia?, on te? gra na ?wiecie non-pvp. =)

Pozdrawiam,
Vendeto

Za?amujecie mnie dzieci.. Temat powinien by? zamkni?ty.
Zbior? to:
- LP ma w?asn? kafejke internetow? i tam gra tak d?ugo,
- zdj?cie na kt?rym by? adv Lorda, zosta?o podrobione(dodano napisz Tibia BotNG),
- dowod?w nie macie na to, ?e boci?

Nie przychodzi mi nic innego do g?owy..
Zazdro?cicie mu i tyle.

Pok?ada? nadzieje w nim?? Chyba lepiej w naszym polaku, Tomurce.

Hmmm.....
Ale Scorpion to te? polak xDDDDD
Swoj? drog?, moim zdaniem L'P jednak botuje. Pami?tacie te jego dedy na frost dragon hatchlingach???
Niewydzje wam si? to dziwne,?e 400+ lvl pada na takim potworku.
@BTW, jakie? 10 post?w temu kole? odkopa? stary temat.

A MDW gdzyby nie update 8.0 gra?by dalej, wbi?by 400+ i Paulistinha by p?aka?.

Hmmm.....
Ale Scorpion to te? polak xDDDDD
Swoj? drog?, moim zdaniem L'P jednak botuje. Pami?tacie te jego dedy na frost dragon hatchlingach???
Niewydzje wam si? to dziwne,?e 400+ lvl pada na takim potworku.
A MDW gdzyby nie update 8.0 gra?by dalej, wbi?by 400+ i Paulistinha by p?aka?.
Mam pytanie m?wicie, ?e Paulistinha botuje a dlaczego nigdy nie m?wicie, ?e polacy botuj? poprostu jeste?cie zazdro?ni, ?e to nie polak i, ?e sami takiego lvla nie macie to obwiniacie innych ?eby si? wy?y?! :down:

Ano. Dzi?ki.

Rozumiem, ?e ten cz?owiek mo?e by? powodem do zainteresowania si? jego osob? z powodu 400 poziomu do?wiadczenia, ale debaty, czy botuje czy nie niczego nam nie dadz?, bo tak naprawd? niczego nie wiemy na serio. To, czy boci, ile boci, jak boci, kiedy boci i na czym boci wie tylko on sam, a my mo?emy snu? jedynie smutne, bezsensowne i ca?kowicie niepotrzebne przypuszczenia.
Temat zamykam. Zreszt? istnieje ju? co? podobnego, tam si? mo?na wypowiada?.

Status
Zamknięty.
Do góry