• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lord'Paulistinha

Status
Zamknięty.
Odp: Lord'Paulistinha

@Up

Zgadzam sie...tez wolalbym puscic bota i isc do szkoly,potem na dwor i do kina niz siedziec przez caly dzien i expic zeby udowodnic ze jestem high lvl bez bota ;]

Tibia to nie wszystko...

Pzdr

O lol czytam du?o komentarzy typu:
Gra to przyjemnosc on botuje!
Ale jesli ktos ma z tego^^przyjemnosc to nie moze wbic duzego lvl'a?
Jesli masz duzy lvl to botujes?i nie masz z gry zadnej przyjemnosci?
Heh xD zastanowcie si?:]

Hmm, a co Wy macie od jego wygl?du? Wygl?da jak wygl?da, to nie jego wina... Od 100 do 106 lvla siedzia?em na bocie, w tym czasie zd??y?em na?apa? dobrych ocen (bo przy bocie si? uczy?em), pogra?em w pi?k? siatkow? (przez co dosta?em si? do szkolnej dru?yny), znalaz?em swoj? mi?o?? <3 : * Natu?? : *
NG RoX xD ......................................................................

A od jego wygl?du si? opi****lcie, poka?cie, jak wygl?dacie Wy, a nie publikujecie jeszcze bardziej foty innych i jeszcze macie z tego zabaw?.

@EDIT
Ta fotka jego niby z botem "NG" to fake, widzia?em foty z jego kompa, ma Windows XP, mog? si? za?o?y?, ?e jaki? Polak chce go pogr??y?...

Ostatnia edycja:

1 Lord'Paulistinha 393 999999999

Fajna ilo?? expa, czekam na ss' :P.
A co z tym banem? Przecie? jest online i nie ma bana...

Wedlug mnie ten ca?y Lord'Paulstinha to wielki bot i ciota poniewa? boci ca?y czas a temu chyba nikt nie przeczy wiec chcia?bym wam pokaza? zdjecie naszego ca?ego tego brazylijczyka
noobzeleryew1.jpg

Pozdrawiam Don Wakeful ;)

#Wi?kszo?? up:
- 24/7? Gra po 6-15h, to jest dla was 24/7? To ja ju? znam wi?kszych "uzale?nie?c?w", kt?rzy graj? sami po 23h, a nie na bocie... Chyba lepiej, ?e zapu?ci bota i mo?e co? zje?? etc., a nie tylko patrze? na pixelki przez 10h -.-
Wi?c prosz? przesta? pisa? niepotrzebne posty typu "gz ale i tak sieci 24/7/365 na bocie ale gz"...
Jak pisa?em wcze?niej, gratuluj? mu, ?e ma tak wysoki level, a nie jest uzale?niony tak bardzo, jak niekt?re (nie chce nikogo obra?a?) osoby, kt?re maj? 20lvle i boj? si? o "sfoje plate sety".

Jak wida?, nie gra 24/7.

Czy kt?ry? was rozmawia? z nim, albo osobi?cie przy?apa? go na bottowaniu? Raczej nie, wi?c prosz? si? nie odzywa?... Tak samo jak z Windowsem Vista, wi?kszo?? os?b nie widzia?a na oczy, nie korzysta?a przynajmniej tydzie? z niego, a si? wypowiadaj?, ?e do dupy - ?al, b?l i rozpacz!

Czy teraz ka?dy jeden za drugim, jak pos?uszne wytresowane pieski, bedziecie powtarza? to samo? "On boci!", "on jezt zuo!", "wbj? jeden lewel!", "koffam go!", "aaaahhhh, ale mnje podnjeca jak wbjie lewe!, tylko ?koda, rze na bocje!"...

No niewiem co mam sadzic na ten temat.Niech gra dalej!Niech zniszczy sobie zycie zwykla gra!Ja nierozumiem takich jak on.POco poswiecac tyle czasu na TIBIE.Gdybym przynim powiedzia? TYLKO TIBIE chyba by mi leb urwa?.Wiecie co mnie najbardziej wku*wia?To ?e spora czesc graczy uwaza ze jak nie bedizesz ciupal 16-20h dziennie to nic w Tibi nie osiagne.Ja dobilem druidem i pallkiem 40 lvle(jeszcze za czasow tibi 8.1)a gralem sobie spokojnie,na luzie 2-3 godzinki dziennie i dopiero mialem przyjemnosc z gry bo kazde wlogowanie bylo...mile

Ka?dy tutaj (no prawie ka?dy xD) pisze ?e on gra na bocie a powiedzcie mi co was to obchodzi ?? jak gra na tym "bocie" zostanie ukarany pr?dzej czy p??niej.... A nie oskar?acie "ch?opa" bez dowod?w.Co do jego wygl?du nie wiem czego sie czepiacie nikt nie rodzi si? idealny -.-

To tylko botter i nic wi?cej. Dla mnie MDW by? i jest najlepszym graczem TIBIJSKIM poniewa?: ka?dy wie ?e na 7.6 najtrudniej gra si? DRUID'em a on nim w?a?nie gra? przez te wszystkie wersje DRUID powoli zaczyna? by? porz?dn? profesj?. On jest dla mnie po prostu mistrzem. A Lord'Paulistinha umie tylko bota dobrego postawi?. Tyle to ka?dy chyba umie.

Bump: Lord'Paulistinha do tego zosta? ostatnio Tutorem O.o i to mnie dobi?o :(.
Poniewa? jako tutor, boci ile wlezie bo i tak zna GM'a i nawet jakby zacz?? pekowa?
a? do 6 frag?w to i tak GM mu usunie bana.

A MDW podobno na sprzeda?y swojego hara zarobi? 6000z?. I zosta? kupiony przez jakiego? bogatego nowicjusza tibijskiego, i do tego japo?czyka :/

Pomy?lcie ile zarobi Lord'Paulistinha? :p

Bump: Lord'Paulistinha do tego zosta? ostatnio Tutorem O.o i to mnie dobi?o :(.
Poniewa? jako tutor, boci ile wlezie bo i tak zna GM'a i nawet jakby zacz?? pekowa?

A MDW podobno na sprzeda?y swojego hara zarobi? 6000z?. I zosta? kupiony przez jakiego? bogatego nowicjusza tibijskiego, i do tego japo?czyka :/

To tylko botter i nic wi?cej. Dla mnie MDW by? i jest najlepszym graczem TIBIJSKIM poniewa?: ka?dy wie ?e na 7.6 najtrudniej gra si? DRUID'em a on nim w?a?nie gra? przez te wszystkie wersje DRUID powoli zaczyna? by? porz?dn? profesj?. On jest dla mnie po prostu mistrzem. A Lord'Paulistinha umie tylko bota dobrego postawi?. Tyle to ka?dy chyba umie.
Dobra, id? si? powie?, "bo tf?j "idol" MDW nje jezt pierfszy, a gra? przecierz druitem na najgorszyh wersiah tibji!"
To nie tibia.com wybiera tutor?w idioci, tylko wystarczy zda? banalny test! Ka?dy nim mo?e by?, nawet 5lvl na rooku (je?eli ma inn? posta? powy?ej 20lvla)
Daj mi dow?d jak LP bottuje (nie chodzi o screen z w??czonym exp/h, bo to si? nie liczy, tylko o filmik/zdj?cia jak nie odpisuje, a ty za nim biegasz/bijesz go)
MDW nie sprzeda? postaci, po drugie japo?czycy idioto nie graj? w tibie... Co za ?al!

Jednym s?owem:
Wypowiadacie si?, a nawet nie rozmawiali?cie z LP, nawet go nie poznali?cie, MDW za pewne te? nie znacie, a go uwielbiacie jakby to by? jaki? mistrz... Na dodatek piszecie wszyscy po kolei jakie? bzdury... Wg. mnie dalsze trzymanie tego tematu nie ma sensu, gdy? nic m?drego tutaj nie b?dzie napisane, poniewa? ka?dy naab jak Eryczeq b?dzie teraz "broni? MDW", ?e on jest najlepszy, i powtarza? za ka?dym, ?e LP to botter.

http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=lord%27paulistinha&wild=true - jeszcze raz powt?rz? stron?! Nie gra on 24/7, np. w pi?tek by? online zaledwie 3h, a w sobot? 1h 45min!

Ostatnia edycja:

No i hu*, ?e botuje 3 sprawy:
1. du?a cz??? tego forum botuje i nie wiem po co si? wypowiadacie, ?e on botuje skoro sami nie jeste?cie idealni, poza tym nawet graj?c na bocie nie wbili by?cie takiego lvla
2. gdyby to by? Polak to by?cie nawet tak nie m?wili i tego tematu by zapewne nie by?o, ale wy nie Polacy lepsi
3. nie s? to potwierdzone informacje, ?e botuje ;)

Kurde powiedzcie mi co wy macie do LP?To ze bottuje?Jego kur** problem!I co z tego ze MDW gral drudem na 7.6?Mozna tylko mu powiedziec SZACUN a nie Mateusz Dragon Wielki-Master of tibia.To mnie rozwali?o!
PZDR:D

Kurde powiedzcie mi co wy macie do LP?To ze bottuje?Jego kur** problem!
Jest frajerem, kt?ry udaje, ?e nie u?ywa bota, a prawda jest inna. To jest problemem :rolleyes:.

Podaj IP na priv, bo w weekendy mi si? nudzi.

Dla mnie MDW by? i jest najlepszym graczem TIBIJSKIM poniewa?: ka?dy wie ?e na 7.6 najtrudniej gra si? DRUID'em a on nim w?a?nie gra? przez te wszystkie wersje DRUID powoli zaczyna? by? porz?dn? profesj?. On jest dla mnie po prostu mistrzem.
We? przesta?. Petro aka Bartosz robi? PG o jakim innym si? nie ?ni?o, m.in. na Taifunie. Codziennie bi? 2kk expa na Furorze, wbi? 106 RP na Aldorze oraz 130~ na Hibernie. W 7.5(?) miesi?ca zdoby? 200 level Taifunem. Tak wi?c Tw?j Mateuszek Dragon Lord mo?e mu tylko pogratulowa?.

Wielkie gratz dla niego. Ciekawe czy dostanie co? za 400 lvl ;] i wogule czy b?dzie gra? nadal w tibie. Szkoda ?e to brazol ;)

Ka?dy z was ma jakie? sapy ?e Lord botuje. Zazdro?cicie mu ?e ma taki lvl??? Id?cie na jakiego? otsa z du?ym expem i w minute b?dziecie mie? taki sam lvl:D Proste? A jak chcecie taki lvl na rl w takim czasie wbi? bez bota to by?cie sami chyba byli ?ywymi "botami" kt?rzy nie potrzebuj? pokarmu, snu oraz skorzystania z toalety, wystarczy komputer internet i tibia i mo?ecie siedzie? 24/7

#UP

Ja si? nawet ciesze ?e to Brazylijczyk a nie Polak poniewa? w wi?kszo?ci to w?a?nie Polacy stwarzaj? takie sytuacje ?e gdy zobacz? Brazylijczyka zaczynaj? go wyzywa? bez powodu

Ostatnia edycja:

GZ dla LP Jest to normalny gracz ktory wygl?da tak jak inni :) mo?e niech Ci kt?rzy wklejali LP zdj?cia niech swoje wstawi? ?

Ra?i??i je.bani :) tak samo jest z "Ziomalami" precz z psami itd a jak by ich kto? okrad? to co? pierwsze co robi? to id? na policje :)

MDW, hahahahahah, por?wnajcie se do niego Taifuna P&P. Lordowi dobrze poziom leci, ale nikt z was jeszcze go na bocie nie widzia?, wi?c oskar?enia wyssane z palca. To moja skromna opinia.

Mnie to 1 dziwi , jezeli lord to " Botter " , to czemu go nie wykryl Cipsoft ( wkoncu powinni najlepsze levele banowac za botty ^^ ) Ale bym la? jak by go zbanowali :)) :up:

Status
Zamknięty.
Do góry