#Wi?kszo?? up:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja- 24/7? Gra po 6-15h, to jest dla was 24/7? To ja ju? znam wi?kszych "uzale?nie?c?w", kt?rzy graj? sami po 23h, a nie na bocie... Chyba lepiej, ?e zapu?ci bota i mo?e co? zje?? etc., a nie tylko patrze? na pixelki przez 10h -.-
Wi?c prosz? przesta? pisa? niepotrzebne posty typu "gz ale i tak sieci 24/7/365 na bocie ale gz"...
Jak pisa?em wcze?niej, gratuluj? mu, ?e ma tak wysoki level, a nie jest uzale?niony tak bardzo, jak niekt?re (nie chce nikogo obra?a?) osoby, kt?re maj? 20lvle i boj? si? o "sfoje plate sety".
Dobra, id? si? powie?, "bo tf?j "idol" MDW nje jezt pierfszy, a gra? przecierz druitem na najgorszyh wersiah tibji!"To tylko botter i nic wi?cej. Dla mnie MDW by? i jest najlepszym graczem TIBIJSKIM poniewa?: ka?dy wie ?e na 7.6 najtrudniej gra si? DRUID'em a on nim w?a?nie gra? przez te wszystkie wersje DRUID powoli zaczyna? by? porz?dn? profesj?. On jest dla mnie po prostu mistrzem. A Lord'Paulistinha umie tylko bota dobrego postawi?. Tyle to ka?dy chyba umie.
Not for all -.- MDW = naab.____________________
Mateusz Dragon Wielki - Master of Tibia![]()
To nie tibia.com wybiera tutor?w idioci, tylko wystarczy zda? banalny test! Ka?dy nim mo?e by?, nawet 5lvl na rooku (je?eli ma inn? posta? powy?ej 20lvla)Lord'Paulistinha do tego zosta? ostatnio Tutoremi to mnie dobi?o
.
Daj mi dow?d jak LP bottuje (nie chodzi o screen z w??czonym exp/h, bo to si? nie liczy, tylko o filmik/zdj?cia jak nie odpisuje, a ty za nim biegasz/bijesz go)Poniewa? jako tutor, boci ile wlezie bo i tak zna GM'a i nawet jakby zacz?? pekowa?
a? do 6 frag?w to i tak GM mu usunie bana.
MDW nie sprzeda? postaci, po drugie japo?czycy idioto nie graj? w tibie... Co za ?al!A MDW podobno na sprzeda?y swojego hara zarobi? 6000z?. I zosta? kupiony przez jakiego? bogatego nowicjusza tibijskiego, i do tego japo?czyka :/
Pomy?lcie ile zarobi Lord'Paulistinha?![]()
Jest frajerem, kt?ry udaje, ?e nie u?ywa bota, a prawda jest inna. To jest problememKurde powiedzcie mi co wy macie do LP?To ze bottuje?Jego kur** problem!
Podaj IP na priv, bo w weekendy mi si? nudzi.Poniewa? jako tutor, boci ile wlezie bo i tak zna GM'a i nawet jakby zacz?? pekowa?
a? do 6 frag?w to i tak GM mu usunie bana.
We? przesta?. Petro aka Bartosz robi? PG o jakim innym si? nie ?ni?o, m.in. na Taifunie. Codziennie bi? 2kk expa na Furorze, wbi? 106 RP na Aldorze oraz 130~ na Hibernie. W 7.5(?) miesi?ca zdoby? 200 level Taifunem. Tak wi?c Tw?j Mateuszek Dragon Lord mo?e mu tylko pogratulowa?.Dla mnie MDW by? i jest najlepszym graczem TIBIJSKIM poniewa?: ka?dy wie ?e na 7.6 najtrudniej gra si? DRUID'em a on nim w?a?nie gra? przez te wszystkie wersje DRUID powoli zaczyna? by? porz?dn? profesj?. On jest dla mnie po prostu mistrzem.