• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ljecim on Melaniaot.net

Status
Zamknięty.
Odp: Payment on Melaniaot.net

Witam wszystkich :)
Wczoraj zacz??em gra? na MelaniaOT.
Mam ju? Wasze vt, nieraz tam siedze ;p

Jak podoba mi sie server? Mo?e by?, lecz denerwuje mnie to, ze nie moge sprzedac wielu itemow do rashida typu: glacier robe, skull helmet co sprawia, ze cierpie biede ;/ Jezeli moglby ktos przeslac cos do Thais na nick Xemils to bylbym wdzieczny ;)

Pare screen'?w ode mnie:

SS m?wi sam za siebie xd :
expb.jpg

-- dochodzi do 9 kk na godzinke ;dd

huntt.jpg

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Pare ss?w z oro. Wygrali?my takie niby ob(xD) z najliczniejsz? gildi? Legionary, licz? oni 94 cz?onk?w(!)

fd4lzn.jpg

21edea.jpg

28r2yx1.jpg

1j0xo3.jpg

Nie chcia?o mi si? wycina?.

Panowie moge do was do??czy?? Aktualnie mam 131 EK , bo gram od wczoraj , w przyszylch dniach wybotuje wi?kszy :)

Zach?cam Do Grania !! Kosimy Brazoli i Jest Niezle Oro

4

Ostatnia edycja:

Z dzisiejszych akcji najbardziej podoba?o mi si? jak przy depo Thais z?o?yli?my 300 rp z rsem, loocik dopisa? (yala legi, softy i jeszcze jaki? syf). Potem pobiegli?my na po?udniow? brame ?eby si? zabarykadowa?... Po chwili podbieg? do nas 300 EK r?wnie? z rsem i powiedzia?, ?e mam hunta 4ever od gildi Legionary (ponad 90 cz?onk?w). 300 lvl trafi? do trapa i kolejny mi?y secik ukaza? si? naszym oczom :> Po kilku minutach wpad?a ta ca?a gildia (no nie ca?a, ale oko?o 15 os?b) i zacz??a si? jadka (screeny wrzuci? Xem). W sumie na south gate wygrali?my 16:5 z tymi leszczami. Przewaga lvlowa nic im nie da je?eli s? brazolami ;d

Pisz do Gin Ichimaru :) Na pewno si? za?apiesz. Przyda si? w ko?cu jaki? porz?dny ek.

Btw, ubieraj aol'a ZAWSZE. Wczoraj zabi?em 200ek na afk i wypad? z niego demon helmet, backpack z potami, 100cc, 80~ grzybami z demon?w, z 52 pi?rkami i aol'em :P Na pewno mia? blessy.

#up
Przyda si? w ko?cu jaki? porz?dny ek.

Wczoraj do??czy? do nas Henio(Captain Henry) - 300ek ; ]

Btw, ubieraj aol'a ZAWSZE. Wczoraj zabi?em 200ek na afk i wypad? z niego demon helmet, backpack z potami, 100cc, 80~ grzybami z demon?w, z 52 pi?rkami i aol'em :P Na pewno mia? blessy.
Bo jest jaki? % tego, ?e gdy masz blessy polec? ci itemy ;d

Pisz do Gin Ichimaru :) Na pewno si? za?apiesz. Przyda si? w ko?cu jaki? porz?dny ek.
To? to nie mamy porz?dnych ek?w ?? Be zemnie by?cie all popadali ;[
Kto bloczy? Lost Land xD ?

Co do tego wara na south Bramy to by?o zajebi?cie super ogar niez?y lot i fajne fragi ;p
24zeu1h.jpg

Ostatnia edycja:

Mo?e bym do??czy? ale chyba mam za ma?y lvl itp i wgl ;/

Albo jeste? idiot?, albo nie wiem co chcesz pokaza?. Masz ok 270 lvla i piszesz, ?e nie wiesz czy Ci? przyjmiemy bo masz za ma?y lvl? W tym momencie straci?e? szacunek w moich oczach, poniewa? nie toleruj? tego, ?e kto? robi z siebie idiot?. Ciesz si?, ?e to Archimonde rekrutuje ludzi do gildii, poniewa? gdyby to wszystko zale?a?o ode mnie, nie mia?by? najmniejszych szans.

?eby nie by?o offtopu:

2d2dlx0.jpg

Ej! Mam jaki? problem ostatnio z zalogowaniem si?... Wczoraj nie mog?em, pisa?o mi, ?e serwer jest wy??czony i teraz to samo. Wie kto? mo?e 'ocb'?

Jako i? nudz? si?, to wstawi? reszt? screen?w...

#up
Wczoraj do??czy? do nas Henio(Captain Henry) - 300ek ; ]
Ten noob? Ujeba? mnie jak mia?em 80 lvl, og?lnie bi? wszystkich na gengia i wbi? bana : [

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom