• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ljecim on Melaniaot.net

Status
Zamknięty.
Odp: Ljecim on Melaniaot.net

100m.jpg

Our partners and their custom servers:

Dzisiaj uzbiera?em 100 ape furs r?cznie ;d <PRO>
W czasie niebezpiecznego i ogromnie interesujacego huntu wpad?o po mnie dwoje osobnik?w. Zabili mnie :( O to skutek:
zabilmnieajajego.jpg

Level w trakcie zbierania fish fin?w:
150h.jpg

Jako, ?e to ja za?o?y?em temat prosz? o jego zamkni?cie gratuluj? panowi Boqun, kt?ry wpad? na pomys? zabicia naszego Froczeka (Blocze dla te ne tu). Tak?e gratulacje dla smarkacza, sczakajacego ci?gle, m?druj?cego si? Prototype.
Kana?y na VT nie macie kana? by? m?j usun??em go uprzedza?em, ?e jak go zabijecie inaczej b?dziemy gada?. Spe?niam obietnic? ja nigdy nie ?artuj?.

Jako, ?e to ja za?o?y?em temat prosz? o jego zamkni?cie gratuluj? panowi Boqun, kt?ry wpad? na pomys? zabicia naszego Froczeka (Blocze dla te ne tu). Tak?e gratulacje dla smarkacza, sczakajacego ci?gle, m?druj?cego si? Prototype.
Kana?y na VT nie macie kana? by? m?j usun??em go uprzedza?em, ?e jak go zabijecie inaczej b?dziemy gada?. Spe?niam obietnic? ja nigdy nie ?artuj?.
Zrobienie nowego kana?u to nie jest problem.
Boqun mia? podstawy by ujeba? Fronczka, kt?ry to wjeba? mu si? na expa i nie chcia? wyj??. Boqun wszed? na vt i m?wi? Fronczkowi ale tamten nie zareagowa? wi?c dosta? kar?.
Nie masz co si? sadzi? bo to tylko g?upi ots i nie warte jest to zachodu.

@down
Dobra sory wiedzia?em tylko tyle co Boqun m?wi?.

Aby nie by?o offtopu
egpwls.jpg

Ostatnia edycja:

#up
On mi si? wjeba? jak zawsze, to ?e prawie ci?gle expi na grimach, to nie znaczy, ?e ma sobie zajmowa? miejsc?wk? na zawsze, to mi 2 osoby z Ljecim wjeba?y si? na nightmare i co?. Reasumuj?c on mi si? wjeba? po raz drugi i ja mia?em waypointy na 3 spawny, a nie na same grimy, ale trudno to wyt?umaczy? zakompleksionemu Boqunowi, kt?ry do ka?dego si? napina, Cu ;*. Dzi?ki za poparcie Archi.

Ostatni screen, bo warna dostane za offtopa :

I co? jeszcze, najazd morga bloczy? 259 ek i ja.

Ostatnia edycja:

Ja Bolmex i Drakonne robimy fri itanz jak wida? laski lec? na itemki:
2afhpv7.jpg

Fronczek wszystko nagrywa? mam nadzij?, ?e nied?ugo pojawi si? filmik.

I po raz kolejny "team TNP" rozpada si? ;(
To ?e jaki? nie ogar zabija swoich, drugi pyskuje to nie koniec ?wiata... Panowiee

Nie lepiej ogarn?? stare ?mieci i zagra? od nowa?

Te? bym do??czy? do teamu.. Zastan?wcie si?, kilku ludzi nie mo?e rozwali? takiej ekipy!!

Nie lepiej ogarn?? stare ?mieci i zagra? od nowa?
Nie.

1. Dzieciaki zabijaj? swoich sojusznik?w: Pozdro Prototype ;*
2. Troch? za du?o tu h lvl'i. Lepiej by?oby pogra? na innym od nowa a nie...
3. Nie ma gdzie expi?, nudny, mozolny jest exp.

Notka moderatorska:
Zamykam na ?yczenie autora.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom