• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Kuzirashi] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Kuzirashi] Galeria

Witam. Wszystkie twoje prace, s? na dosy? wysokim poziomie, a? si? zdziwi?em gdy przeczyta?em ?e ?migasz grafiki dopiero p?? roku. Dobrze, a wi?c chcia?ym ci? o co? poprosi?! Ot??, potrzebuj? napis 'by Dark Magican' oraz jako? fajnie wklejone logo, remers map edytor, oczywi?cie t?o musi by? przezroczyste. Napis ma by? niedu?y, tak aby zajmowa? maksymalnie 200 szeroko?ci, tutaj masz zdj?cie ikony RME z g?ry Ci dzi?kuje.

Sorry, nie robi? prac na darmo. Poza tym, galeria nie s?u?y do sk?adania zam?wie?. Upomnienie. // Kuzirashi

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Podaj cennik, mo?e wezm? pe?en pakiet.

Ostatnia edycja:

Logo - 7 z?
Sygna - 5z?
Layout - 34z?
Banner Animowany - 10z? /Mniejszy - 5z?/
Obrazek do News - 5z?
Outfit Pixelart - 34z?

I think wymieni?em wszystko.

Ostatnia edycja:

zzzxs.png

Kolejny layout dla Premium Zone

Jak przewa?nie praca ?wietna i trzymaj?ca poziom na pewno na stworzenie jej po?wi?ci?e? mn?stwo czasu. Tak trzymaj, czekam na dalsze dzie?a.

Zaczn? od tego, ?e typografia le?y ca?kowicie, zw?aszcza nag??wek odrzuca.
Je?eli chodzi o ?rodek layoutu to jest poprawnie, jedynie mam zastrze?enia do do?u strony - te wyblak?e kolory wygl?daj? ohydnie.

Pozdrawiam.

sss2_hsnnsrh.png

Grafika do Launcher'a

@DOWN
Tak, pracka dla iSanto. Robi? jeszcze klienta, konkretniej .pic. Wstawie na pewno. Dzi?ki za komenty. A co si? tyczy Typografii - co? w tym musi by?, bo nie pierwszy mi to m?wisz. Musz? co? z tym zrobi?.

Ostatnia edycja:

?rodek pracy (to zielone g?wno) wygl?da fatalnie i brzydko.

Typografia napis?w "Du Eldar Yawe" te? jest fatalna - staraj si? nie wyostrza? napis?w, mi?ksze wygl?daj? bardziej profesjonalnie.

Og?lnie troch? zbyt chaotyczne t?o (bo to chyba ma by? obrazek programu?), ja preferuj? w programach bardziej pouk?adane kompozycje.

Generalnie fajnie, ?e pr?bujesz czego? innego. :)

wonderlan_hsewwrw.png

Layout na sprzeda? za tylko 30z?!
GG: 4760316

Jaki? baner z pocz?tk?w mojej zabawy, kt?rego nie mog?em wrzuci? z powodu tajemnicy projektu. Teraz on upad?, wi?c...
0ya4EGZEiXu

Je?eli chodzi o szat? graficzn? to moim zdaniem jest z?a. Do tego jeszcze prace za sms... Tw?j poziom raczej nie jest do tego adekwatny, ale to ju? niech oceni? potencjalni nabywcy. Natomiast je?eli chodzi o tekst to jest r??nie. Czasami ci wychodzi dosy? dobrze, czasami okropnie, a czasami bardzo ?adnie.
Og?lnie to twoje prace wed?ug mnie s? na 5-7/10(Poziom ich jest czasami bardzo r??ny).

Nie wiem co powiedzie?... Poprostu... CUDO!!! Nigdy nie widzia?em podobnego grafika. Na razie jeste? najlepszym, jakiego spotka?em!

Twoje prace rzucaj? si? w oczy. Wed?ug mnie najlepiej wykonujesz layouty, kt?re bardzo tanio sprzedajesz. Nieco s?abiej wychodz? Ci chyba banery (to tylko moje zdanie), ale p?ki co wszystko jest na dobrej drodze. Og?lna ocena: 8.5/10

Pozdrawiam i ?ycz? sukces?w :)

sourbiasz_rpaaxss.png

dream2png_rpqpaph.png

logo_styczenv2.png

archidran_rrhwexs.png

archidran_rrhwxqx.png

Je?li kogo? interesuje, to nowe pracki ;x

Te najnowsze prace s? bardzo ?adne i oryginalne.
*Najbardziej spodoba?a mi si? praca ,,WWW.MEMSORIA.PL"(z dziewczyn?) cho? ma niewiele wsp?lnego z Tibi? a j? reklamuje.

*,,Memsoria Archidran" ta praca jest troch? za jasna i ten napis (ARCHIDRAN) raczej powinien by? lekko przezroczysty.

*Podoba mi si? galeria.

Odp: [Kuzirashi] All kinds of gallery; CZ?STE UPDATE!

Odp: [Kuzirashi] All kinds of gallery; CZ?STE UPDATE!

Prace dobre (layouty), ale sygny niekt?re to dno. Te obramowania to komedie :D. Na og?? elegancko.

Nie chc? rozwala? Forum, wi?c dla zainteresowanych nowa praca:

(:

Status
Zamknięty.
Do góry