• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Kuzirashi] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Kuzirashi] Galeria

Refresh ~~

banner6.gif

@DOWN
No we?, lepszej nie ogarn? na razie, je?li chodzi o SOTM. Mi si? podoba i taki jest m?j styl. Mo?e kiedy b?d? mia? wi?cej czasu to poobczajam jakie? tutoriale. Moim zdaniem mam du?e szanse w konkursie.

Ostatnia edycja:

To jest ?wietne. Nie ma do czego si? przyczepi? :<
R?b wi?cej sygnaturek, bo tu nie mam komu komentowa?.

Ale na SOTM si? nie postara?e? ;p Pracuj dalej.

Refresh, mam pe?no pracek robie teraz na zlecenie ale przygotowuje co? specjalnego ;]

@Arvia
Ja to wszystko wiem ;] Jako? pr?buje rozwija? si? w kierunku Grafiki. Jak ju? m?wi?e? do profesjonalizmu troch? mi brakuje i do szko?y graficznej na pewno nie p?jd?, ale czasem mam ochot? zrobi? co? fajnego. Plagiat?w ?adnych nie robie bo sam wiem jak to wkur**a jak widzisz jak kto? podpisuje si? pod twoj? prac? albo kradnie Ci Nick. Ja bym ch?tnie zobaczy? twoje layouty i czekam na galeri?, bo widzia?em niekt?re twoje naprawd? fajne ;]

Ostatnia edycja:

Dobra, przygotuj si? do tego, ?e m?j post b?dzie do?? d?ugi. Zaczn? od tego, ?e b?d? Ci? ocenia? jak profesjonalist? - g??wnie dlatego, ?e sam si? za profesjonalist? uwa?asz :) Jako? patrz?c chocia?by na Tw?j podpis mam wra?enie, ?e si? lekko przeceniasz. Sorki, ale do profesjonalizmu Ci jeszcze daleko. Fakt, nie jestem du?o lepszy, i sam kiedy? by?em taki jak Ty, jednak to inna bajka.
Ot??, na prawd? musisz jeszcze ?wiczy?, i je?li chcesz wzi?? si? za robienie layout?w to olej te sygnatury. Mam jaki? 3 letni sta? w grafice, i mo?e przez 6 miesi?cy czyta?em tutki i robi?em te nudne sygnatury, potem zobaczy?em jakie ciekawe mog? by? layouty. Po pierwsze, czerp inspiracje od innych. Ja zawsze gdy zobacz? co? ?adnego mam ochot? zrobi? co? podobnego, to pierwsza sprawa.
Druga sprawa to tak na przysz?o?? bo mo?e ju? to wiesz ale na prawd?, ale to na prawd? nie kradnij cudzych element?w. Nie plagiatuj czyich? prac czyli nie r?b pracy identycznej do jakiej? ju? istniej?cej, ju? pomijam fakt, ?e jest to karalne ale na prawd? staniesz si? zerem w?r?d chocia?by koleg?w "po fachu" kt?rzy Ci? kiedy? bardzo cenili :) Dobra, ?eby Ci udowodni?, jak pi?kne s? niekt?re layouty zapraszam do przejrzenia czyich? galerii na deviantart, popatrz chocia?by na ten lay :

lub ten

a tutaj kolejny lay :

Popatrz na ilo?? szczeg???w tych layach. Fakt, nie chodzi mi zeby? robi? od razu layouty na takim poziomie ale to oni na prawd? cechuj? si? profesjonalizmem, przypatrz si? jak to wszystko jest robione, jak u?o?one s? napisy etc.

ok no to tyle, pozdrawiam.

Dawno tu nie wchodzilem, ale jak tylko wszedlem na forum, odrazu sprawdzilem galerie :)
Fajne te nowe prace, zielona sygna ze smokiem wyglada epicko. Wizytowka tez niezla, ale mogla by byc troche wolniejsza.

prace pi?kne, najbardziej podobaj? mi si? twoje layouty.
Twoja wizyt?wka nie przypad?a mi go gustu ;/
Czekam na kolejne prace!
Pozdrawiam!

rookie.png

Logo dla Rookie.pl, najwi?kszego portalu o Rooku w Polsce.

Nie wiem co z SOTM. Napisz? do ekipy, ?eby znale?li kogo? na miejsce DevLorda. Je?li kto? jeszcze nie wie to on zrezygnowa? z pozycji.​

Bardzo ?adnie 10/10 oczywi?cie.Wydaje mi si? ?e masz talent do robienia tego typu obrazk?w.Sam jestem grafikiem Pracuje w miedzy innymi w Polsacie jako grafik i m?wie Ci ?e masz talent mo?e chcesz z nami pracowa?? Pan redaktor by?by zachwycony

hm, przegl?dam twoje prace na bie??co i z dnia na dzie? widz?, ?e robisz post?py ;) Ta ostatnia praca nie przypad?a mi za bardzo do gustu poniewa? t?o jest takie "nudne" ?e tak powiem.
Tak jak ju? wspomina? kolega wyyy?ej numer gg w sygnaturze jest zbyt ma?y i czcionka te? nie pasuje ;d proponuj? ci go powi?kszy? doda? jaki? cie? czy co? w tym stylu.
Pozdrawiam !
Zajrz? tu nied?ugo i mam nadzieje, ?e si? bardziej postarasz ;)

Przedstawiam wam m?j kolejny layout po do?? d?ugiej przerwie ( sorry ) :

layoutwa.png

Wow ten wyszedl Ci naprawde zajebiscie. 10/10

Layout zrobi? na mnie ogromne wra?enie, lecz mog?e? doda? jeszcze par? szczeg???w.
Cya ;D

No naprawd? layout jest godny uwagi.
Podoba mi si?, kolorystyka dobrana w sam raz na list? OTS'?w ! ;)
Brawo, postara?e? si? 10/10.

Zajebisty Layout! Kuzirashi wymiatasz! [10/10]

Layout ?redni na je?a, jest kilka b??d?w (do?? powa?nych), ale og?lnie nie jest tragicznie. Podoba mi si? rozmieszczenie element?w na stronie. Jest przemy?lane, lecz kilka element?w nie pasuje (na przyk?ad bannery reklamowe pod header'em strony). Kolorystyka jest ca?kiem niez?a, lecz wed?ug mnie przyda?oby si? kilka ciemniejszych element?w. Brakuje mi tu jakiego? kontrastu... No i na koniec typografia, czyli najtragiczniejsza cz??? tego layout'u. Czcionki s? albo za du?e, albo w og?le nie pasuj? do danego elementu. Poza tym w layout'cie w miejscach gdzie na gotowej stronie b?dzie tekst zmienny powinno si? u?ywa? czcionki niewyg?adzonej, by wygl?da?o jak w oryginale. Za ca?o?? ?apaj 4/10

Kolejny Layout

Kolejny Layout

Kolejny layout:

layoutpz.png

Mo?liwe, ?e troche niedopracowany, ale aktualnie mam za du?o roboty, ?eby po?wi?ci? wi?cej czasu na ten layout.

Layout ?adny lecz tak jak ci pisa?em na gadu te napisy (Home, Register, Forum itp) niestety s? brzydkie. Nie podoba mi si? kolor w jakim je napisa?e?, a tak to wszystko pi?kne ;)

Status
Zamknięty.
Do góry