Odp: [Kuzirashi] Galeria
Dobra, przygotuj si? do tego, ?e m?j post b?dzie do?? d?ugi. Zaczn? od tego, ?e b?d? Ci? ocenia? jak profesjonalist? - g??wnie dlatego, ?e sam si? za profesjonalist? uwa?asz

Jako? patrz?c chocia?by na Tw?j podpis mam wra?enie, ?e si? lekko przeceniasz. Sorki, ale do profesjonalizmu Ci jeszcze daleko. Fakt, nie jestem du?o lepszy, i sam kiedy? by?em taki jak Ty, jednak to inna bajka.
Ot??, na prawd? musisz jeszcze ?wiczy?, i je?li chcesz wzi?? si? za robienie layout?w to olej te sygnatury. Mam jaki? 3 letni sta? w grafice, i mo?e przez 6 miesi?cy czyta?em tutki i robi?em te nudne sygnatury, potem zobaczy?em jakie ciekawe mog? by? layouty. Po pierwsze, czerp inspiracje od innych. Ja zawsze gdy zobacz? co? ?adnego mam ochot? zrobi? co? podobnego, to pierwsza sprawa.
Druga sprawa to tak na przysz?o?? bo mo?e ju? to wiesz ale na prawd?, ale to na prawd? nie kradnij cudzych element?w. Nie plagiatuj czyich? prac czyli nie r?b pracy identycznej do jakiej? ju? istniej?cej, ju? pomijam fakt, ?e jest to karalne ale na prawd? staniesz si? zerem w?r?d chocia?by koleg?w "po fachu" kt?rzy Ci? kiedy? bardzo cenili

Dobra, ?eby Ci udowodni?, jak pi?kne s? niekt?re layouty zapraszam do przejrzenia czyich? galerii na deviantart, popatrz chocia?by na ten lay :
lub ten
a tutaj kolejny lay :
Popatrz na ilo?? szczeg???w tych layach. Fakt, nie chodzi mi zeby? robi? od razu layouty na takim poziomie ale to oni na prawd? cechuj? si? profesjonalizmem, przypatrz si? jak to wszystko jest robione, jak u?o?one s? napisy etc.
ok no to tyle, pozdrawiam.