Woristin
Forum friend
- Liczba reakcji
- 85
W poprzednim temacie konkursowym zrobi? si? ma?y baga?an, przez zbanowanie Anvila. Tworz? wi?c nowy.
Nagrod? b?dzie w?a?ciwie tylko satysfakcja (a mo?e nie tylko? : ), ze zwyci?stwa.
Uczestnicy:
1. Leon Zawodowiec
2. Chris#
3. Marfi
4. Sarza19
5. Kavarito.
6. kloc
7. Rybol
a. Aen
b. Sidron
c. Macer
Tak wygl?da aktualna lista. Aen i Sidron zg?osili si?, ale p??niej zd??yli z?apa? bana, wi?c nie wiem co z nimi b?dzie.
#edit: Kolejny zbanowany: Macer. Konkurs rozpocznie si? prawdopodobnie, gdy dojdzie jeszcze jedna osoba.
#edit: Konkurs (przynajmniej w takim systemie, w jakim by? planowany), nie odb?dzie si?.
Postanowili?my zorganizowa? konkurs mapper?w.
Na czym on polega? Pewnie si? domy?lacie, b?d? to pojedynki 1vs1 a? do fina?u. Tabela b?dzie taka jak np. w pi?ce no?nej, przyk?adNie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
Szukamy minimum 8 zawodnik?w, maksimum 16.
Jedyn? r??nic? b?d? tematy pojedynk?w. Tematy b?d? z g?ry ustalone (przeze mnie). Tematy te b?d? proste, np. "Zimowe expowisko"
Rundy kolejne, czyli. II i III jak r?wnie? Fina? b?d? to "Tematy Tematyczne" (^_^), o co chodzi? Bedzie to temat typu: "Pot?ga ska?", "Walcz?cy z ogniem". Dani zawodnicy b?d? musieli swoj? map? nawi?za? jak najbardziej do tego w?a?nie tematu, trzeba b?dzie pomy?le? i tworzy?.
A wi?c, je?eli kto? jest ch?tny sprawdzi? swoje mapperskie si?y, zmierzy? si? z dobrymi mapperami, w trudnych tematach. Prosimy o napisanie posta w tym temacie. Zawieraj?cego:
- Nr Gadu-Gadu:
- E-Mail:
- Oboj?tnie jaki screen z dowolnego projektu:
Nagrod? b?dzie w?a?ciwie tylko satysfakcja (a mo?e nie tylko? : ), ze zwyci?stwa.
Uczestnicy:
1. Leon Zawodowiec
2. Chris#
3. Marfi
4. Sarza19
5. Kavarito.
6. kloc
7. Rybol
a. Aen
b. Sidron
c. Macer
Tak wygl?da aktualna lista. Aen i Sidron zg?osili si?, ale p??niej zd??yli z?apa? bana, wi?c nie wiem co z nimi b?dzie.
#edit: Kolejny zbanowany: Macer. Konkurs rozpocznie si? prawdopodobnie, gdy dojdzie jeszcze jedna osoba.
#edit: Konkurs (przynajmniej w takim systemie, w jakim by? planowany), nie odb?dzie si?.
Ostatnia edycja: