• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Konkurs

Status
Zamknięty.

Woristin

Forum friend
Liczba reakcji
85
W poprzednim temacie konkursowym zrobi? si? ma?y baga?an, przez zbanowanie Anvila. Tworz? wi?c nowy.

Postanowili?my zorganizowa? konkurs mapper?w.
Na czym on polega? Pewnie si? domy?lacie, b?d? to pojedynki 1vs1 a? do fina?u. Tabela b?dzie taka jak np. w pi?ce no?nej, przyk?ad
Szukamy minimum 8 zawodnik?w, maksimum 16.
Jedyn? r??nic? b?d? tematy pojedynk?w. Tematy b?d? z g?ry ustalone (przeze mnie). Tematy te b?d? proste, np. "Zimowe expowisko"

Rundy kolejne, czyli. II i III jak r?wnie? Fina? b?d? to "Tematy Tematyczne" (^_^), o co chodzi? Bedzie to temat typu: "Pot?ga ska?", "Walcz?cy z ogniem". Dani zawodnicy b?d? musieli swoj? map? nawi?za? jak najbardziej do tego w?a?nie tematu, trzeba b?dzie pomy?le? i tworzy?.

A wi?c, je?eli kto? jest ch?tny sprawdzi? swoje mapperskie si?y, zmierzy? si? z dobrymi mapperami, w trudnych tematach. Prosimy o napisanie posta w tym temacie. Zawieraj?cego:

• Nr Gadu-Gadu:
  • E-Mail:
  • Oboj?tnie jaki screen z dowolnego projektu:

Nagrod? b?dzie w?a?ciwie tylko satysfakcja (a mo?e nie tylko? : ), ze zwyci?stwa.

Uczestnicy:

1. Leon Zawodowiec
2. Chris#
3. Marfi
4. Sarza19
5. Kavarito.
6. kloc
7. Rybol

a. Aen
b. Sidron
c. Macer

Tak wygl?da aktualna lista. Aen i Sidron zg?osili si?, ale p??niej zd??yli z?apa? bana, wi?c nie wiem co z nimi b?dzie.

#edit: Kolejny zbanowany: Macer. Konkurs rozpocznie si? prawdopodobnie, gdy dojdzie jeszcze jedna osoba.

#edit: Konkurs (przynajmniej w takim systemie, w jakim by? planowany), nie odb?dzie si?.

Ostatnia edycja:
Na pocz?tek mo?emy si? pobawi? w osiem os?b ; )
w drugiej edycji by by?o 16:P

To nie ma sensu, lepiej poczekajmy do tej szesnastki a jak si? nie uzbiera to si? zrobi w 8.

OMG ludzie czy nie ma juz mapperow na tym swiecie krorzy nie uzywaja RME? -.-
Tez jestem mapperem i mam zaledwie 3 letnie doswiadczenie ale nigdy nie uzywalem rme bo to jest scierwo bo kazdy moze se pomachac myszka i ma all wykonczone...
moim zdaniem do konkursu powinni byc dopuszczani tylko mapperzy nie uzywajacy RME bo sral pies taki konkurs chetnie bym sie zglosil ale jak mam konkurowac z rme to ja dziekuje bo rme a simone ta sa 2 rozne swiaty i to by sie nawet nie oplacalo.

Ostatnia edycja:
Boli ci? to? My?lisz, ?e skrypter pisze wszystko sam? Haha, ograniczony naiwniaczek.'

@Down
Haha n000bz im pr0 i dosta?em to konto ; d
Masiar nie umie maperk robi? ; )
Tutaj dine, po nie s?usznych banach od Anvila, za m?wienie prawdy.

@edit

Okej wystawiam swoje minosy, pierwsze pi?tro.
  1. Nr Gadu-Gadu: 8086148
  2. E-Mail: dine344@gmail.com
  3. Oboj?tnie jaki screen z dowolnego projektu:
ss080812142904281.jpg

Ostatnia edycja:
Boli ci? to? My?lisz, ?e skrypter pisze wszystko sam? Haha, ograniczony naiwniaczek.

Dobra, przystopujcie.

Btw. Hopyz (a mo?e wolisz sw?j inny nick ; )), mo?e ty te? we?miesz udzia? w konkursie?

/Right, Masiar, nie kozacz ; ddd /Spidi

@edit Woristina
ale na 8.1 tez s? nowe bordery trawy, wi?c chyba nie ma r??nicy? : O

@edit Woristina
ale na 8.1 tez s? nowe bordery trawy, wi?c chyba nie ma r??nicy? : O

Ale autobordera raczej nie ma. Poza tym napisa?em, ?e "chyba" na 8.1, a kobieta zmienn? jest xD

Btw. czekam na jeszcze jedn? osob? (Macer dosta? bana w mi?dzyczasie) i rozpoczn? konkurs z prawdopodobnie o?mioma osobami.

OMG ludzie czy nie ma juz mapperow na tym swiecie krorzy nie uzywaja RME? -.-
Tez jestem mapperem i mam zaledwie 3 letnie doswiadczenie ale nigdy nie uzywalem rme bo to jest scierwo bo kazdy moze se pomachac myszka i ma all wykonczone...
moim zdaniem do konkursu powinni byc dopuszczani tylko mapperzy nie uzywajacy RME bo sral pies taki konkurs chetnie bym sie zglosil ale jak mam konkurowac z rme to ja dziekuje bo rme a simone ta sa 2 rozne swiaty i to by sie nawet nie oplacalo.

Pomijaj?c wszystkie autobordery, itp., RME i tak jest lepsze - mo?liwo?? sprawnego przybli?ania/oddalania obrazu, RME si? nie przycina tak jak SME (mam 2GB RAMu, a i tak przy robieniu czego? przy du?ej mapie mnie szlag trafia) i inne... Poza tym konkurs b?dzie chyba na 8.1, gdzie jest mniej autoborder?w... /Woristin

No i co Ci to przeszkadza? Jak wolisz prostsze wyj?cia to sobie r?b mapy na tym swoim koffanym SimOne. Ty nie wymy?lasz zasad, tak wiec bu?ka na k??dk?.

@2up
no auto nie ma, ale sam border jest i dla chc?cego nic trudnego :p

Pe?ny komplet os?b. Temat zamykam, wkr?tce pojawi? si? informacje o konkursie, terminarz, itp.

Status
Zamknięty.
Do góry