• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Koniec botter?w !!!

Status
Zamknięty.
Je?li to prawda to dla mnie bomba :D ju? nie b?dzie g?upich boter?w wybijaj?cych Ci resp jednym s?owem SUPEROWO :D

Wreszcie zrobili co? innego, bardziej przydatnego od nowych teren?w i tego typu bajer?w. Tak? "blokad?" powinni wymy?li? ju? du?o, du?o pr?dzej.

Tw?rcy BlackD zarobia wiecej kasy, niech dziekuja CipSoftowi ;).Zobaczycie ze za jakis czas zn?w bedzie pe?no botter?w - kwestia kilku tygodni.

Ja tam mam

Ja tam mam

Ja ju? mam tibieauto pod 8.21 sasasa wi?c wiem ?e bociki za max 2 tygodnie rusz? pe?n? par?;p

Noi dobrze brak boter?w to lepsza gra :P. Pozatym wed?ug mnie ten kto u?ywa bota jest noobem kt?ry nie umie gra? w tibie... i powinien natychmiast zako?czy? gre :D

Ile zak?ad, ?e nied?ugo wyjdzie nast?pna poprawka do tibii maj?ca na celu poprawienu kilku bzdet?w, a tak na prawd? b?dzie ona anty blackd? Cipy wiedz? co robi? ;)

w?a?nie dzisiaj jak gra?em to da??m reporta bo kole? botowa? moim zdaniem... nikt nie odpowiedzial.... po tej godzinie lub wiecej botowania albo sie wylogowal albo pad? w ko?cu bo jako? hp nie ulecza? :D

Konta zosta?y skasowane tylko tym ,kt?rzy pr?bowali odpali? tibie NG z 8.2 na 8.21. Tibia ng wykorzystuje bilblioteki .dll i w tym tkwi ca?a filozofia. U?ytkownicy Bota blackdproxy nie musz? si? niczego obawia? (jak narazie) ,gdy? ?w bibliotek nie wykorzystuje (:

Tak?e ucierpieli tylko i wy??cznie u?ytkownicy TibiaBot NG, kt?rzy wys?ali do CipSoftu raport z b??dem... W?a?ciwie to s? sami sobie winni - to tak jakby wys?a? pro?b? o zbanowanie konta. :)

Inne boty mo?na u?ywa? dowoli - nie modyfikuj? one (przynajmniej na razie) w wystarczaj?cym stopniu klienta Tibii, aby mog?oby to by? ?atwo wykryte przez CipSoft.

Dodam r?wnie?, ?e u?ywanie takich program?w, jak
  • TibiCam
  • XP Checker
jest legalne i w ?adnym wypadku nie mo?na zosta? zbanowanym za u?ywanie tych program?w.

Omg... Czy wy nie wiecie ze boter?w dalej bedzie mn?stwo? :> BlackD w tym samym dniu w kt?rym w prowadzili update juz by?o naprawione i jest dalej nie wykrywalne ;)

hmm moim zdanie ci co uzywaja boty to nieumieja grac w tibie. dobrz ze tibia sie roskreca

Bardzo dobrze ?e nie b?dzie boter?w bo w jakie? 3 tygodnie m?j kolega mia? 45 lvl =(
ale s? te? minusy botera ?atwo mo?na ztrapowa? i zabi? =) i mo?e co? dobrego polecie?,boterzy cz?sto te? s? na rooku =( niestety gra?em rooklslayerem i znudzi?o mi si? poniewa? za du?o tych boter?w by?o:(

Ju? wiem czemu Tibia Auto nie powoduje wy??ania raportu. CipSoft napisa? ?e raport jest wys?any gdy tylko zmianie ulegn? jakie? hexy. Tibia Auto zmienia hexy gdy np ustawimy ?wiat?o albo XRay. Ale gdy tylko uruchimy cave bota i np fluid drinkera wtedy nic si? nie stanie z hexami i raport nie zostanie wys?any. Tak wi?c Tibii Auto mo?na u?ywa? lecz nie u?ywaj?c opcji kt?re zmieniaj? jakie kolwiek dane w kliencie.

To s? moje spekulacje nie poparte ?adnymi badaniami :). Je?eli kto? nie wie?y to niech sprawdzi. Ja sprawdza? nie chcia?em bo konta zbanowanego/usuni?tego nie chc? mie?.

W wielu grach MMOPRG s? tego typu zabezpieczenia i tak je obchodz? jakos... Nie ma rzeczy doskona?ych :)

M?j znajomy w??czy? dzisiaj w nocy na noob charze bota tibia-auto i na drugi dzie? usun?li mu konto. Cieszy mnie to, bo jak widz? takich ludzi kt?rzy biegaj? na botach na ratach (zw?aszcza rookstayer?w 30 lvl +) to mnie krew zalewa. Z drugiej strony ich rozumiem, lepiej wyj?? na dw?r z kolegami. :)

Pozdrawiam,
Daxeh.

Chlopcy wy chyba macie zle informacje xD ja sam uzywam NG bota mialem debugi na poczatku bo wyszla inna wersja tibi i nowy bot byl potrzebny :D

@up on ma racj?

za???my ?e kole? w chwili gdy wesz?a tibia 8.21 w??cza bota... nast?puje wtedy zamkni?cie ca?ego okna.... kiedy ponownie w??cza tibie wyskakuje mu raport (hex przez ingerencje w klienta), w kt?rym jest miedzy innymi jego nick. Taki kolo nast?pnie wysy?a raport (po prostu sam sie prosi o bana) no i go dostaje.
wiem to st?d poniewa? mia?em taki przypadek:D ale nie wys?a?em tego!!!
trafi?o sie 600 pajac?w kt?rzy to wys?ali i st?d te bany

jeden z idiot?w:
Name: Tarrin Kerrax
Banished: until deletion because of using unofficial software to play

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry