• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Koniec botter?w !!!

Status
Zamknięty.
To nie jest koniec botter?w xD

Sam w?a?nie w tym momencie trenuje M lvl Tibi? Auto i nic 0 bans...

System cip jest za s?aby na haker?w;]

#Down

Masz racje Gummi w ka?dej grze s? botterzy

Ostatnia edycja:
Koniec botter?w?
A co wy od nich chcecie.

Wola?bym najpierw koniec idiot?w, kt?rzy o niczym poj?cia nie maj?.

Bana mo?na dosta? tylko w przypadku, gdy jakis bot zdebuguje ci klienta, a ty wy?lesz raport z b??dami do Cipsoftu. Tylko w takim przypadku serwer wykrywa, ?e tw?j klient nie jest taki jak byc powinien, bo jest pod niego podpi?ty program z zewn?trz b?d? w kt?ryms z plik?w zosta?a zeedytowana cz??? kodu.

Nie mam poj?cia jak jest z plikiem tibia.pic, bo sporo os?b ma niekt?re itemy podmienione ze starej Tibii, bo bardziej si? im podoba?y.

Tak czy siak, to 600 zbanowanych kont mia?oby? tylko ostrze?eniem, bo Cipsoft liczy, ?e dzi?ki temu zmieni nastawienie graczy i cho? ma?a cz??? zrezygnuje z bot?w, ale takie starania daj? niewielkie efekty, bo boty s? w ka?dej grze i nikt tego nie zmieni.

botterzy i hackerzy to oszu?ci i nooby!

botterzy i hackerzy to oszu?ci i nooby!

Ludzie wy niepowa?ni jeste?cie??nie tylko u?ywacie nielegalnych bott?w ale jeszcze si? chwalicie tym na forum!!

ja tam uwa?am ?e u?ywanie bott?w jak i shackowanie jest po prostu oszustwem!!!ka?dy kto u?ywa bott?w powinien si? zastanowi? jaka to przyjemno?? je?li komputer sam expi a samemu nie ma si? w tym prawie udzia?u!!a hackerzy s? jeszcze gorsi bo zdobywaj? konta zabieraj?c je innym gracz? ktorzy d?ugo pracowali ?eby mie? te postacie a nie wzi?li i ukradli!!!sam zosta?em shackowany przez jednego z nich!!niech ka?dy hacker zastanowi si? jak by sie czu? gdyby to jego shackowali!!!

Pozdrawiam

Zgadzam si? ;o / Andzia

Da? si? zhakowac jest oznaka braku my?lenia i zbyt niskiego zabezpieczenia komputera przed oprogramowaniem, kt?re mo?e wykra?? nasze has?a.

Poza tym to pisz troche bardziej po "polsku".

Boty s? od tego, aby wyr?cza? nas w czynno?ciach, kt?re normalnego cz?owieka nudz? i irytuj? i tutaj mowa chocia?by o skillowaniu czy biciu magica.

chyba mam co do tego inne zdanie

chyba mam co do tego inne zdanie

Gummy Bear tibia polega na wykonywaniu tych twoich ,,mozolnych czynno?ci"
bo gdyby si? ich nie wykonywa?o to jaki sens mia?a by gra??botty s? dobre dla tych co chc? mie? silne postacie ?eby szpanowa? a nie po to ?eby gra? i cieszy? si? gr?!!(chocia? dalej to jest nieuczciwe)

No super, ale ?wiata nie zmienisz i jak wy?ej powiedzia?em boty s? w ka?dej grze.

Tak czy siak, ludzie u?ywaj? bot?w po to, ?eby wyr?cza? si? w czynno?ciach, kt?re nie daj? rado?ci z gry, czasem wr?cz od niej odpychaja.

Bo tak w?a?ciwie, gdy kto? ma expic od 1 lvla na ?wiecie non-pvp, do powiedzmy 40-50 lvla, to wspo?czuj? mu.

Sam u?ywam bot?w wszelkiej ma?ci, a i tak satysfakcja z gry mo?e by? bardzo du?a, bo chyba ka?dy woli gra? silniejsza postaci?, a nie low lvlem molestowa? roty na jakim? przeludnionym expowisku.

W ?yciu codziennym przecie? r?wnie? wyr?czaj? nas w wielu rzeczach "boty", tylko si? inaczej nazywaj?, a czasem nawet sobie sprawy z tego nie zdajemy ; ).

ech

ech

nie zgadzam si? ale nie mam po co pisa? bo b?dziemy dyskutowa? o tym w niesko?czono??!!jak chcesz by? oszustem to nim b?dz mnie to nie obchodzi ale powiedz mi tylko co si? takiego robi w tibi kiedy bott zbiera exp i magic exp za ciebie??ciekawe czy znajdziesz na to odpowiedz bo chyba jej nie ma :D

Yea

Yea

w tibi na koncu 8.11 kupilem BlackD i przez 2 tygodnie do teraz zalowalem... przeciez moglem tibia auto , moglem tibia n, ng , ttb..... a teraz BLACKDCUDO
zaraz pokaze wam jak to wyglada xd nawet zrobie temat o blackd !xd jednak to dobry wybor... aporpo do bota dodaja plik "Updater" automatycznie zamienia bota do danego kilenta :D tak samo mozna grac nim na podkaprackim xD sprwadzalem xd manasowal mi sie manafluidkami xd

Czy Wy Wszyscy U?ywacie Bott?w??!!

Czy Wy Wszyscy U?ywacie Bott?w??!!

no nie wygl?da na to ?e po?owa albo i wi?cej u?ytkownik?w forum u?ywa bott?w a przecie? co za frajda z takiej gry??kiedy si? nie nabija lvla ani skilli to co si? robi w tibi??tylko handluje i rozmawia z kolegami??szpanuje si? lvl??przecie? je?li kto? gra dla szpanu to r?wnie dobrze mo?e nie gra?!!

POZDRAWIAM

no nie wygl?da na to ?e po?owa albo i wi?cej u?ytkownik?w forum u?ywa bott?w a przecie? co za frajda z takiej gry??kiedy si? nie nabija lvla ani skilli to co si? robi w tibi??tylko handluje i rozmawia z kolegami??szpanuje si? lvl??przecie? je?li kto? gra dla szpanu to r?wnie dobrze mo?e nie gra?!!

POZDRAWIAM

Ja nie szpanuje lvlem bo trenuje tylko magic...
W ci?gu dnia sam expic handluje,expie a w nocy trenuje Magic i ?owie rybki

Wszytkojuz wyja?nione. Po prostu Boty na 8.2 nie dzia?a?y na 8.21 i wyskakiwa? debug a Wy klikali?cie Send. Teraz wszystko ok NG si? w??cza bo testowa?em.

Status
Zamknięty.
Do góry