• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Katastrofa samolotu - Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Status
Zamknięty.
Odp: Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Ile oni tr?bili o tych samolotach, namawiali ?eby si? zmieni?y, ale oni oczywi?cie przyjmowali, ?e samoloty s? dobre, i ?e nie b?d? traci? pieni?dzy na zmian?, bo po co. Teraz wiedz? ju? po co niee
To jest wielka strata dla pa?stwa, ale te? dla nas. Ahh ten rz?d polski.

Katy?, zn?w zabi? Polsk? elit?
wielka strata dla polskiego narodu.

Ale nie z Medvedevem.
Ogarnij si?, Putin ma w?adz?, ten Medvedev tylko podpisuje ustawy.
"W dupie byli?cie, g?wno widzieli?cie a krzyczeli?cie najg?o?niej" - Hail Vrael.
Akurat na lotnictwie si? znam wi?c nie m?w mi ?e nie da si? rozbi? samolotu przy standardowym manewrze. Przyk?ad ?
Znany ameryka?ski pilot akrobatyczny zgin?? w latach 70' przy standardowym manewrze jak l?dowanie z bocznym wiatrem. Samolot CASA z polskimi oficerami 2 lata temu, l?dowanie przy z?ej pogodzie, zgin?li wszyscy.
Nie por?wnuj pilota akrobatycznego do pilota rz?dowego. Tym bardziej, ?e w Polsce jest najlepsza szko?a lotnicza na ?wiecie. Te? znam si? na lotnictwie, hmm, mo?e dlatego, ?e m?j ojciec montuje samoloty pasa?erskie w stolicy? Mwahaha. A poza tym ten samolot by? remontowany w Rosji, wi?c... ; D

Jakiego pasa ? Cz?owieku, on roztrzaska? si? 1.5 km od pasa startowego a gazu jak si? spada dodaje si? zawsze, to procedura i instynkt.
Je?eli tak, to sorry. Widocznie wybra?em z?e ?r?d?o informacji. ; D

<ironia>A w 2012 b?dzie koniec ?wiata.</ironia>
Mistrz ci?tej riposty, utalentowany Drako mi dojeba?, ahh. ; <

____
Btw. Tylko osoba niekompetentna w 100%-ach uwierzy, ?e to by? przypadek. Hmm, bardzo dziwne, ?e w taki dzie?, w takim miejscu, w taki dziwny spos?b zgin??o tyle wa?nych os?b. Prze?ledzi?em wiele ?r?de? zagranicznych jak i polskich i mam prawo stwierdzi?, ?e to najwa?niejsza, najbardziej symboliczna i dziwna katastrofa lotnicza w dziejach ?wiata. Dziwnym trafem, akurat w Rosji i bez Tuska...
Z reszt? kurwa by? motyw, Kaczy?ski og?osi? reelekcj?...

@Topic
Haha, zobaczycie teraz jak Komorowski b?dzie rz?dzi? z Tuskiem.
Tak zam?c? Polakom w m?zgach, ?e na wyborach b?dziee si? dzia?o.
Haha, ciekawe dlaczego u Rusk?w remontowano samolot.

Ogarnij si?, Putin ma w?adz?, ten Medvedev tylko podpisuje ustawy.
Poprzyj, nie pierdol bez sensu.

Nie por?wnuj pilota akrobatycznego do pilota rz?dowego. Tym bardziej, ?e w Polsce jest najlepsza szko?a lotnicza na ?wiecie. Te? znam si? na lotnictwie, hmm, mo?e dlatego, ?e m?j ojciec montuje samoloty pasa?erskie w stolicy?
Montuje ale nie lata nimi, to tak jak by? m?wi? ?e osoba sk?adaj?ca sprz?t g?rniczy zna si? na g?nictwie. ; /

Mwahaha. A poza tym ten samolot by? remontowany w Rosji, wi?c... ; D
Wi?c co z tego?
Mistrz ci?tej riposty, utalentowany Drako mi dojeba?, ahh. ; <
Nie mia?em na celu ci dojeba??

Btw. Tylko osoba niekompetentna w 100%-ach uwierzy, ?e to by? przypadek. Hmm, bardzo dziwne, ?e w taki dzie?, w takim miejscu, w taki dziwny spos?b zgin??o tyle wa?nych os?b. Prze?ledzi?em wiele ?r?de? zagranicznych jak i polskich i mam prawo stwierdzi?, ?e to najwa?niejsza, najbardziej symboliczna i dziwna katastrofa lotnicza w dziejach ?wiata. Dziwnym trafem, akurat w Rosji i bez Tuska...
Z reszt? kurwa by? motyw, Kaczy?ski og?osi? reelekcj?...
@Topic
Haha, zobaczycie teraz jak Komorowski b?dzie rz?dzi? z Tuskiem.
Tak zam?c? Polakom w m?zgach, ?e na wyborach b?dziee si? dzia?o.
Haha, ciekawe dlaczego u Rusk?w remontowano samolot.

@Top
Od razu m?wi? nie chce wywo?ywa? FLAMEWARA tylko poprowadzi? jak?kolwiek sensowniejsz? dyskusj? na ten temat.

Nieda si? wyrazic s?owami tej katastrofy.
Zgine?A ELITA polskiego kraju i nikt teog nie zaprzeczy.
Wszyscy na niego narzekali ale on zrobi? dla polski bardzo wiele.

Dlatego prosze was pom?dlcie si? za ?p Lecha Kaczynskiego, Marie Kaczy?sk?,
Pos??w, Ministr?w, Ksie?y (...). Wszystkihc kt?rzy zgineli w tym przekletym samolocie.

Im nie pomoze spekulowanie, ?e to by? spisek l?b cos w tym stylu .
Ofiara tej tragedi pomoze tylko MODLITWA.

Poprzyj, nie pierdol bez sensu.
Ehe. Nie pierdol? bez sensu. Ty nawet pewnie nie masz bladego poj?cia o w?adzy.

Montuje ale nie lata nimi, to tak jak by? m?wi? ?e osoba sk?adaj?ca sprz?t g?rniczy zna si? na g?nictwie. ; /
Sk?d wiesz, ?e nie jest pilotem? Znasz go? Haha, fail.

@Topic
Proponuj? wprowadzi? w tym temacie chwil? ciszy, np. zamkn?? go na 1h.

@Topic
Proponuj? wprowadzi? w tym temacie chwil? ciszy, np. zamkn?? go na 1h.
Ostatnia rzecz ode mnie. Lata Cessnami i innymi takimi awioneteczkami czy pasa?erskimi samolotami? Te samoloty(pasa?erskie) "pilotuje" si? znacznie trudniej i obowi?zuj? inne procedury. Poza tym nie miotaj si? po k?tach tylko odpowiedz sensownie.

@2xUP
Ju? lepiej forum zamkn?? na minut?. Na pami?tk?.

Ja w to nie mog? dalej uwierzy?.. to chyba jaki? sen..

Umar? i Co z tego? Codziennie kto? umiera i jako? temat?w z tego nie robicie. Tak jest mi troch? zal ze Lech Kaczy?ski, jego ?ona i wielu wi?cej nie ?yje ale to nie jest pow?d aby pisa? na forum o tym, lepiej i?? do ko?cio?a pomodli? si? a nie pisa? temat na forum przecie? ka?dy polak ju? wie o tym za Kaczy?ski nie ?yje, wiem pewnie zostan? zjechany ze nie mam serca itp, Ale dlaczego mam p?aka? za niego jak go nie zna?em. Tak jak ju? pisa?em codziennie miliony os?b umiera i nie robicie z tego halo. Jutro ty mo?esz ju? nie zyc i jako? nigd o tym tematu nie zrobi.

Ostatnia edycja:

Rozmowa mia?a by? na temat Kaczy?skiego, a wchodzicie na drog? temat?w politycznych Rosji i Medvedeva, co to ma wsp?lnego z wypadkiem tej pseudo elity?

Ty masz poj?cie o w?adzy, jak dostaniesz pozycja gamemastera w Tibii.

Bo napisa?e? idioto ?e montuje cz??ci samolot?w, zaprzeczasz sam sobie. Jedynym rozwi?zaniem b?dzie dla ciebie nie pisa? tutaj, bo narazisz si? na ostrze?enie za prymitywne prowokowanie do k??tni.

Katy?, zn?w zabi? Polsk? elit?

To nie Katy?, to ruskie drzewo kt?re ros?o ponad inne drzewa, ujebali?cie si? jednego i b?dziecie to powtarza??

Te? znam si? na lotnictwie, hmm, mo?e dlatego, ?e m?j ojciec montuje samoloty pasa?erskie w stolicy?

Znasz si? na lotnictwie, czy podajesz ?rubokr?t? Stawiam na to drugie, je?eli jednak ?le postawi?em, o?wie? mnie o wielki znawco lotnictwa nie u?ywaj?c google.

Umar? i Co z tego? Codziennie kto? umiera i jako? temat?w z tego nie robicie.

Dla mnie zostaniesz bez komentarza, ale dodam ?e by?a to g?owa pa?stwa dlatego si? o nim rozmawia!

Ale dlaczego mam p?aka? za niego jak go nie zna?em.

By? naszym ojcem, pewnie si? z niego na?miewa?e? wi?c wiesz o nim do?? du?o.

Ostatnia edycja:

Jest to wielka tragedia, zgin??o tyle os?b.

Umar? i Co z tego? Codziennie kto? umiera i jako? temat?w z tego nie robicie. Tak jest mi troch? zal ze Lech Kaczy?ski, jego ?ona i wielu wi?cej nie ?yje ale to nie jest pow?d aby pisa? na forum o tym, lepiej i?? do ko?cio?a pomodli? si? a nie pisa? temat na forum przecie? ka?dy polak ju? wie o tym za Kaczy?ski nie ?yje, wiem pewnie zostan? zjechany ze nie mam serca itp, Ale dlaczego mam p?aka? za niego jak go nie zna?em. Tak jak ju? pisa?em codziennie miliony os?b umiera i nie robicie z tego halo. Jutro ty mo?esz ju? nie zyc i jako? nigd o tym tematu nie zrobi.

Ty to jeste? popierdolony!
We? cz?owieku, jak by? ty by? prezydentem i mia? taki wypadek?
Powiedzia? by?: "a chuj z tym przecie? to frajer ..."
Nie podoba si?? Wypierdalaj do tych jebanych rusk?w!

@topic
Moim zdaniem to spisek. Czemu? Jak tak nagle mo?e zgin?? tyle oso, kt?re s? koron? pa?stwa?
Na TVN m?wili, ?e pilot po 2 podej?ciu do l?dowania, oferowali mu, ?eby wyl?dowa? w Mi?sku (Bia?oru?), i w Moskwie...
A on si? upar? i co?
A teraz w?a?nie na TVN 24 m?wi?, ?e to by? b??d cz?owieka nie maszyny...
Ale z tym spiskiem nie jestem do ko?ca pewien...
A je?li to prawda? I b?dzie wojna? Nie wiem ...

Ty to jeste? popierdolony!
We? cz?owieku, jak by? ty by? prezydentem i mia? taki wypadek?
Powiedzia? by?: "a chuj z tym przecie? to frajer ..."
Nie podoba si?? Wypierdalaj do tych jebanych rusk?w!
@topic
Moim zdaniem to spisek. Czemu? Jak tak nagle mo?e zgin?? tyle oso, kt?re s? koron? pa?stwa?
Na TVN m?wili, ?e pilot po 2 podej?ciu do l?dowania, oferowali mu, ?eby wyl?dowa? w Mi?sku (Bia?oru?), i w Moskwie...
A on si? upar? i co?
A teraz w?a?nie na TVN 24 m?wi?, ?e to by? b??d cz?owieka nie maszyny...
Ale z tym spiskiem nie jestem do ko?ca pewien...
A je?li to prawda? I b?dzie wojna? Nie wiem ...

To pewnie Jamajka zrobi?a zamach! Wiedzia?em! Nie mo?na obwinia? ludzi. By?a mg?a, pilot pr?bowa? 4 razy wyl?dowa? i w ko?cu wlecia? w drzewo. W dodatku nie zapomnijmy ?e nie tylko Lech Kaczy?ski umar?. Tak?e po?owa naszych ministr?w!

Ludzie, ogarnijcie si?, jak mo?e Komorowski przej?? w?adz? w pa?stwie, skoro r?wnie? nie ?yje, jak podaj? media.

@Top

Co do P. Kaczy?skiego, oraz wszystkich ofiar tragedii, mog? z?o?y? tylko wyrazy wsp??czucia rodzinom, co nie oznacza, ?e b?d? jako? p?aka?, czy co?, zna?em go tylko jako prezydenta.

@DOwn

Media tak poda?y, ?a?ob? w kraju m?g? wprowadzi? chocia?by premier.

Ostatnia edycja:

Tak, a ?a?ob? wprowadzi? kto inny jak nie Komorowski?; p

[*] No niestety umar? strata dla Polskiego Narodu lecz ja nie obchodz? ?a?oby jedynie Jana Paw?a II lub swojej rodziny bo jak Moja Babcia umar?a to ?a?oby narodowej nie by?o.

[*] No niestety umar? strata dla Polskiego Narodu lecz ja nie obchodz? ?a?oby jedynie Jana Paw?a II lub swojej rodziny bo jak Moja Babcia umar?a to ?a?oby narodowej nie by?o.

B?dzie mi brakowa?o twojej babci...

"Ludzie, ogarnijcie si?, jak mo?e Komorowski przej?? w?adz? w pa?stwie, skoro r?wnie? nie ?yje, jak podaj? media."

Komorowski ?yje i nie zgin?? w katastrofie ;d

Wsta?em rano i tu moja siostra m?wi, ?e Kaczy?ski zgin?? w jakim? w wypadku.Z pocz?tku my?la?em, ?e s? to jakie? bajki, a sobie tak pomy?la?em.Po paru godzinach lecia?y wiadomo?ci i moje przemy?lenia nie potwierdzi?y si?.Patrz?c na nie przekona?em si? na w?asne oczy ?e to jest ca?kowicie prawda na fakcie.Wsp??czuj? rodzinom ofiar kt?rzy zgin?li w wypadku, w tym wielu os?b kt?rzy pe?nili najwy?sz? szych? w rz?dzie mi?dzy innymi we wojsku, IPN-u itp.

Ostatnia edycja:

Niby ma?o ludzi go lubi?o, jednak by? on prezydentem. Te? za nim nie przepada?em, ani nie interesowa?em si? zbytnio polityk?, jednak gdy rano si? obudzi?em i si? o tym dowiedzia?em, i ujrza?em na TVN24, a? mi si? ?ezka w oku zakr?ci?a. Zawsze by? ?ywy, widzieli?my go nieraz w telewizji, te? na ?ywo. A teraz go nie ma... Rozszarpa? go na kawa?ki wybuch samolotu. Jest to zapewne w telewizji na ca?ym ?wiecie, ja przynajmniej widzia?em ju? w telewizji norweskiej.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry