Odp: Lech Kaczy?ski nie ?yje!
Odp: Lech Kaczy?ski nie ?yje!
Ogarnij si?, Putin ma w?adz?, ten Medvedev tylko podpisuje ustawy.
"W dupie byli?cie, g?wno widzieli?cie a krzyczeli?cie najg?o?niej" - Hail Vrael.
Akurat na lotnictwie si? znam wi?c nie m?w mi ?e nie da si? rozbi? samolotu przy standardowym manewrze. Przyk?ad ?
Znany ameryka?ski pilot akrobatyczny zgin?? w latach 70' przy standardowym manewrze jak l?dowanie z bocznym wiatrem. Samolot CASA z polskimi oficerami 2 lata temu, l?dowanie przy z?ej pogodzie, zgin?li wszyscy.
Nie por?wnuj pilota akrobatycznego do pilota rz?dowego. Tym bardziej, ?e w Polsce jest najlepsza szko?a lotnicza na ?wiecie. Te? znam si? na lotnictwie, hmm, mo?e dlatego, ?e m?j ojciec montuje samoloty pasa?erskie w stolicy? Mwahaha. A poza tym ten samolot by? remontowany w Rosji, wi?c... ; D
Jakiego pasa ? Cz?owieku, on roztrzaska? si? 1.5 km od pasa startowego a gazu jak si? spada dodaje si? zawsze, to procedura i instynkt.
Je?eli tak, to sorry. Widocznie wybra?em z?e ?r?d?o informacji. ; D
<ironia>A w 2012 b?dzie koniec ?wiata.</ironia>
Mistrz ci?tej riposty, utalentowany Drako mi dojeba?, ahh. ; <
____
Btw. Tylko osoba niekompetentna w 100%-ach uwierzy, ?e to by? przypadek. Hmm, bardzo dziwne, ?e w taki dzie?, w takim miejscu, w taki dziwny spos?b zgin??o tyle wa?nych os?b. Prze?ledzi?em wiele ?r?de? zagranicznych jak i polskich i mam prawo stwierdzi?, ?e to najwa?niejsza, najbardziej symboliczna i dziwna katastrofa lotnicza w dziejach ?wiata. Dziwnym trafem, akurat w Rosji i bez Tuska...
Z reszt? kurwa by? motyw, Kaczy?ski og?osi? reelekcj?...
@Topic
Haha, zobaczycie teraz jak Komorowski b?dzie rz?dzi? z Tuskiem.
Tak zam?c? Polakom w m?zgach, ?e na wyborach b?dziee si? dzia?o.
Haha, ciekawe dlaczego u Rusk?w remontowano samolot.