• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Justin Bimber dosta? headshota z butelki podczas koncertu! 9.08.2010

Status
Zamknięty.
Odp: Justin Bimber dosta? headshota z butelki podczas koncertu! 9.08.2010

hahaha dobry filmik ;p Pozdro dla ziomka co rzuca? butelk? xD
Fajnie, ?e wstawi?e? ;p
Bym si? nie zdziwi? jakby si? pop?aka? ;p
Pozdrawiam

Haha,peda?owi si? oberwa?o w ko?cu
Gz dla tego co rzuca?
Filmik spoko:)

Dobrze mu tak, gejkowi.
Zawsze mnie denerwowa? i w ko?cu kto? wyrazi? swoje emocje.

A ja si? pytam co wam ch?opak zrobi?? Uda?o mu si? wybi?, mia? szcz??cie i teraz zarabia ?adn? kas?. Zazdro?cicie mu tego? Bo innego powodu do nielubienia go nie widz?. Nie powiem, ?e podobaj? mi si? jego piosenki bo to nie prawda. To po prostu nie m?j styl. Lecz nie mam te? powodu by go szykanowa?. Mam na niego wyjebane...

Co do filmiku to osoba, kt?ra rzuci?a butelk? nie zdawa?a sobie sprawy z problem?w jakie mo?e mie? gdy go znajd?, ale trzeba przyzna? mia?a cela :D

Filmik fajny. Nie z tego powodu, ?e nie lubi? D?astina - nie mam wyrobionego zdania o nim. Po prostu mnie takie co? ?mieszy :D

?eee, my?la?em, ?e okresu dosta?... Ale te? nie ma co, brawo dla kolesia ;)

szczerze? jestem cholernie szczesliwy z tego, nareszcie zmadrzeje :)
jestem ciekaw czemu akurat butelka, a nie ceglowka czy krzeslo :D

Ale wy jednak jeste?cie popierdoleni. Mnie nie ?mieszy kto dosta? tylko jaki go?? mia? cel, bo trzeba przyzna?, ?e chwile lecia?a ta butelka. Poza tym wkurwia was ten Justin, a nawet go nie s?uchacie wi?c ju? nie wiem o chuj wam chodzi. Mo?e to przez to, ?e nawet z babskim g?osem mo?na zaj?? tak daleko, a z tego co mi kto? m?wi? przeszed? lub jest ju? w trakcie mutacji wi?c teraz b?dzie na prostej.

Nie s?ucham tego typu muzyki, ale mimo wszystko jako? nie mam takich odruch?w jak niekt?re pajace wypowiadaj?ce si? na g?rze. ?piewa to co chce i chuj mi do tego i tak go nie s?ucham i wy te? nie(anty-fani). Troszk? ogaru.

On nie by?by taki popularny w Polsce gdyby anty-fani nie wyrobili takiej opinii. Bo to jest biznes, kt?rego nigdy nie zrozumiecie - z?a krytyka zawsze si? dobrze sprzedaje.
Co do og?lnego filmiku - mnie w og?le nie rozbawi?o, bo takie rzeczy s? normalne.

Obejrza?em 10 razy ten filmik i jeszcze mnie nie znudzi?. W zasadzie podziwia?em go?cia kt?ry z takiej odleg?o?ci trafi? w upragniony cel. W zasadzie nie s?ucham go ale lubi? si? z niego po?mia?. Tak samo jak z billa gatsa i kawa??w z nim. Nazywajcie to jak chcecie.

Czasami w szkole bywa ?e kto? rzuci co? w kogo? ale w 90% przypadk?w ko?czy si? to unikiem. W tym przypadku mo?na by?o si? patrze? na t? butelk? i jeszcze popija? kaw? przy okazjii.

Ma kto? mo?e t? scene tylko z innego uj?cia?

Nie chc? by? wredny czy co? w tym stylu ale teraz powinien by? g?os z zza ?ciany

HEAD SHOT

Ostatnia edycja:

Ja jestem za Kreeciem ... NIe rozumiem , dlaczego tak go krytykuj? . Tak jak ju? by?o wspomniane to mia? szcz?scie i tyle . Mo?e kiedys to do mnie dotrze , dlaczego tak jest .

Ja nie lubie Biebera "Tej dziewczynki" i dobrze ?e dosta? t? butelk?.Czekam teraz a? kto? go rzuci krzes?em lub wiatr?wk? ?eb mu przestrzeli :hah:
Pozdro dla typa ^^

@up

Ty sobie m?zg przestrzel, ej czekaj - nie przestrzelisz, bo takowego nie masz.

Nie wiem czy was tego w domu nie uczyli, ale nikomu, nawet najwi?kszemu wrogowi, nie ?yczy si? ?le.

@Don
To teraz te? mu ?le ?yczy?e? ?eby se musk przestrzeli? xd

@top
Ja do niego nic nie mam ,r?bcie sobie z nim co chcecie rzucajcie czym chcecie - mnie to zupe?nie zwisa.
Jednak musz? przyzna?, ?e go?ciu mia? cela ;d

A ja si? pytam co wam ch?opak zrobi?? Uda?o mu si? wybi?, mia? szcz??cie i teraz zarabia ?adn? kas?. Zazdro?cicie mu tego? Bo innego powodu do nielubienia go nie widz?. Nie powiem, ?e podobaj? mi si? jego piosenki bo to nie prawda. To po prostu nie m?j styl. Lecz nie mam te? powodu by go szykanowa?. Mam na niego wyjebane...
Co do filmiku to osoba, kt?ra rzuci?a butelk? nie zdawa?a sobie sprawy z problem?w jakie mo?e mie? gdy go znajd?, ale trzeba przyzna? mia?a cela :D
Niee poprostu jest peda?em i lamusem,a ja nie nawidze pedalow i lamusow.

Niee poprostu jest peda?em i lamusem,a ja nie nawidze pedalow i lamusow.
Ty kurwo zjebana? Ja pierdole wed?ug mnie ty jeste? lamusem i lezbijk?.

Nie znam biebera wi?c go nie oceniam.. Peace

Kole? mia? cela ;D Ciekawe, czy go znale?li...

Ale wyrwa? w banie. Szacuneczek dla tego typa co rzuca?. Rozumiem, ?e nie kt?rzy broni? D?astina, ale mnie on wkurza za sam wygl?d... Ubiera si? jak peda?, g?os ma jak dziewczynka, i twarz te? ma super. Niczego mu nie zazdroszcz?, bo je?eli mia?bym si? wybi? za pomoc? obcis?ych ubranek, twarzy jak 10 latek i g?osu dziewczynki to ja dzi?kuje.

Pozdrawiam.

Jak si? okazuje, na koncerty gwiazdek nie przychodz? jedynie zagorza?e fanki. W ubieg?ym tygodniu, podczas koncertu w Colorado dosz?o do niefajnego incydentu. Jedna z fanek rzuci?a w Justina Biebera butelk? wody. Jaki by? konkretny pow?d takiego zachowania nie wiadomo. Pomimo szybkiej reakcji ochrony, nie uda?o si? z?apa? niesfornej antyfanki.

Dla niezrozumia?ych-NIE,NIE znale?li sprawcy!

Status
Zamknięty.
Do góry