Miszczo
Advanced User
- Liczba reakcji
- 14
Kto? rzuci? w bimbera butelk? i trafi? hahaha zobaczcie jego reakcje!!
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Niee poprostu jest peda?em i lamusem,a ja nie nawidze pedalow i lamusow.A ja si? pytam co wam ch?opak zrobi?? Uda?o mu si? wybi?, mia? szcz??cie i teraz zarabia ?adn? kas?. Zazdro?cicie mu tego? Bo innego powodu do nielubienia go nie widz?. Nie powiem, ?e podobaj? mi si? jego piosenki bo to nie prawda. To po prostu nie m?j styl. Lecz nie mam te? powodu by go szykanowa?. Mam na niego wyjebane...
Co do filmiku to osoba, kt?ra rzuci?a butelk? nie zdawa?a sobie sprawy z problem?w jakie mo?e mie? gdy go znajd?, ale trzeba przyzna? mia?a cela![]()
Ty kurwo zjebana? Ja pierdole wed?ug mnie ty jeste? lamusem i lezbijk?.Niee poprostu jest peda?em i lamusem,a ja nie nawidze pedalow i lamusow.
Jak si? okazuje, na koncerty gwiazdek nie przychodz? jedynie zagorza?e fanki. W ubieg?ym tygodniu, podczas koncertu w Colorado dosz?o do niefajnego incydentu. Jedna z fanek rzuci?a w Justina Biebera butelk? wody. Jaki by? konkretny pow?d takiego zachowania nie wiadomo. Pomimo szybkiej reakcji ochrony, nie uda?o si? z?apa? niesfornej antyfanki.